Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna kasjerka

pracuje w sklepie jako kasjerka i musze sie was o cos zapytac..

Polecane posty

Gość wiesz co ja mam takie zdanie
do jeju... --- rece opadają, no ale ja bym moze cos takiego powiedziala " a czy chcialaby Pani sie potem takim kosmetykiem malowac " ??? moze by to cos dalo albo idzie jakas dama/ koles alejka po markecie i trąca towar i wszystko spada...zaraz sie wymiguje ze to nie ona, jak ewidentnie tlum ludzi to widzial..ale wystarczy tylko pwoiedziec do takiej osobki -- przepraszam zwalila cos pani/ pan i zaraz buraka puszcza !!! :))) uwielbiam ten moment :))

Gość wiesz co ja mam takie zdanie
do nokia 5200 - zdecydowanie sie zgadzam, nie potrafią odpoczywac i to jest baaardzo smutne :((..krecą się po markecie w te i we wtę, szukajac chyba wlasnego cienia :(((

Gość wypowiadajcie sie jeszcze
na temat ścierwa klientowego :((((

nie wiem czego ludzie tam szukają ...szczęscia? Najbardziej mnie śmieszą gdy przychodzą całymi rodzinami w niedzielny poranek odpicowni jak na wesele i się kręcą cały dzień w nadzieji , że spotkają znajomą , która powie "świetnie wyglądasz" "super masz dzieci" itd...żenujące jak ludzie potrzebują dowartościowania ...aa i zapomniałabym dodać , że czasem w niedziele właśnie z kotletem schabowym na papierowej tacce spacerują po pasażu.....poprostu żenada...to już nie można usiąść i zjeść? jak już nie chce się w domu gotować i garów potem myć???

Gość umcaumcaumcauma
Kiedyś chciałam kupić jakieś kwiaty.. wchodzę do sklepu.. takiego malutkiego to jeszcze nigdy nie widziałam, ale dobra :p .. stoją trzy panie typu Doda-elektroda.. Rozglądam się więc za jakąś wiązanką... a te trzy damulki patrzą takim tępym wzrokiem na mnie i nic.. ani nie zapytały w czym mogłyby pomóc, ani czego szukam.. nic... Odwróciłam się na pięcie i wyszłam.. nie dziwię się że taki mały sklepik, skoro pewnie nikt im tam nie chce kupować.. Więc dochodzę do wniosku że niektóre panie ekspedientki nie potrafią znaleźć "złotego środka" .. albo będą uporczywie milczeć i śledzić każdy ruch klienta z miną zbitego psa.... albo z tą samą miną będą co 10 sek pytać czy może jedna w czymś pomóc... przede wszystkim szanujmy się wzajemnie...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuup
puknt widzenia zależy od punktu siedzenia ja niestety często trafiam na mało uprzejmych sprzedawców.... w złotych tarasach trafiłam na 3 takie....grrrr Chciałam kupić torebkę, więc musiałam czekać 5min, aż sprzedawczyni ruszy swoje 4 litery i łaskawie skasuje mi towar. Była na mnie wściekła bo przeszkodziłam jej w plotach... Druga sprzedawczyni była zła bo musiała mi przynieść dwa rozmiary dżinsów..... Jak widzę takie panie to najczęściej zostawiam towar i nic nie kupuję

Gość 5 min to nie jest tak zle
zeby jeszcze oczerniac sprzedawcow !!!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuup
tylko, że ona NIC nie robiła oprócz paplania!!!! Byłam tam jedyna klientą, ta baba sie na mnie patrzyła i nic!!! jak nie nadajecie sie do pracy z ludźmi to znajdźcie sobie inne zajęcie

Gość a ty sie nie nadajesz do konta
ktu z ludzmi !!! i tyle w temacie zolzo !!!!