Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffddfffddffd

czy jest tu jakiś lekarz??????? strzyka mi w kolanach... jak temu zaradzić??????

Polecane posty

Gość dffddfffddffd

w kolanach strzyka mi od zawsze - nie jest to glośnie, tym bardziej nir boli. JEdnak odczuwam pewnien dyskomfort. Gdy gram np w siatkówkę i musze ugiąć mogi to tego nawet nie zauważam ale gdy cwicze sama w domu - przysiady to czuję że troszeczkę mi strzyka. Wolę zapobiegac niz leczyc, nie chce miec choroby zwyrodnieniowej stawów itd... wiem ze jesli kosci sie o siebie ocierają i strzykają to się niszczą co ma dalsze poważne konsekwencje. Jak temu zapobiec?? czy dobre będą ćwiczenia, czy moze jedzenie jakiś produktów które poprawią kondyscje stawów kolanowych???

Gość Opryskliwa Jolanta Maria
Kochana, nie po to człowiek studiuje medycynę, żeby Ci radzić za darmo. Nie ma lekko.... nic nie ma za darmo! Jeśli o mnie chodzi - guzik obchodzi mnie strzykanie jakiejś baby. Niech strzyka!

Gość gfgfgfgfgf
doru m jest po to, aby pytac o rady - nie tylko w sprawach sercowych.... z twojego rozumowania wynika ze jesli ktoś ma problem zyciowy np. podobają mu się dwie ososby na raz itd to powinien od razu leciec do psyhologa bo ma jakies tam zaburzenia... daj spokój...

Gość polqwpqasaaasss
hej ,ja tez tak mam jak ty i niewiem co z tym zrobic

Gość fggffgfgff
witam w klubie... moze nam ktoś coś doradzi.