Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
neellaa

najlepszy ginekolog we Wrocławiu??

Polecane posty

Witam! :) Mam 16,5 lat i poszukuje dobrego prywatnego ginekologa we Wrocławiu który mnie przyjmie bez pozwolenia/obecności rodzica. Byłaby to moja pierwsza w życiu wizyta więc trochę się tego obawiam;) Czy lepiej pójść do pani czy pana?....Niby panowie są lepsi..jednak wstydziłabym się ot tak o się rozebrać. Wolałabym jakąś młodszą osobę niż jakiegoś starszego pana....proszę nie zrozumieć mnie złe ale z mlodszą osobą bardziej się dogadam a na myśl o tym że badał by mnie "dziadek" to aż ciarki z obrzydzenia przechodzą....choć z drugiej strony in starszy lekarz tym większe doświadczenie ..ale bez przesady. Co do moich poszukiwań to w internecie znalazłam paru ginekologów ale zbyt dobrych opini nie mają (co mnie to tylko odstraszyło od ginekologa ;p ) ale muszę pójść bo miesiączkuje juz od 5lat a dalej miesiączki potrafią mi się spóźniać nawet tydz. 3piersze dni miesiączki są strasznie bolesne. Od niedawna odczuwam ból w okolicy jajników i podejrzewam że mogę mieć cysty. Do tego 2miesiace temu zaczełam współżyć z chłopakiem. Na początku było wszystko w porządku ale ostatnio odczuwam ból. Może to wszystko przez to że nie mogę się rozluźnić i się strasznie denerwuję a moi rodzice niedawno się rozwiedli. Proszę Was bardzo o pomoc mi w znalezieniu najlepszego gin we Wro ;) z góry bardzo dziękuje ;) ;*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować