Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ja 098

jest sens wracac?

Polecane posty

Gość taka ja 098

witajcie dziewczyny, szukam pomocy na necie, bo juz nawet najlpesza przyjaciolka sie ode mnie odwróciła. tydzień temu zerwał ze mna chłopak, bo dowiedział sie przypadkiem o tym ze w przerwie naszego związku spotkalam sie z innym chlopakiem, jezdzilam z nim samochodem itp. On jest bardzo zazdrosny i zostawil mnie. Jest bardzo przystojny, ma dobre serce itp, Wiem ze szybko znajdzie sobie jakas piękność która na dodatek bedzie mądra i da mu szczęście. I to mnie boli właśnie. Ja bardzo go kocham, byliśmy ze sobą 2 lata. on ma 20, ja 18. wiem ze jesteśmy młodzi ale myśleliśmy juz duzo o ślubie itp. Nie wiem jak go odzyskać, on tez mnie okłamywał w drobnostkach i czesto sie kłóciliśmy, wiem, ze on ma dość tego związku, ale ja wszytsko dla niego poświeciłam, wszystko mu oddalam, bo bardzo go kocham. Wiem ze on mnie tez kochał... a teraz, nie moge w to uwierzyć ale on naprawde nie chce ze mna być!! tyle razy sie rozstawaliśmy ale zawsze probowal byc kolo mnie, czekal az napisze czy zadzwonie a teraz nie!! on naprawde nie chce mnie:((((( co mam zrobic?? nie mam nawet gdzie i z kim wyjść:(((( a on bawi sie w najlepsze:((((

Gość oleksja11
oprzytomnij, pezczytaj co sama napisalas_gosc ma cie w du...e a ty jeczysz za nim?troche szacunku dla siebie

Gość taka ja098
ławto powiedziec, teraz bez niego nie mam nic. Wiem ze mnie kocha, może starać sie o niego? poczekac, az żal mu minie??

co zrobic ? dorosnąć. poszukac sobie starszego, dojrzalszego, madrzejszego chłopaka. nigdy nie dopuszczac do sytuacji, by facet stał sie najwazniejsza rzecza w twoim zyciu. pozwolic mu odejsc, bo on ewidentnie Cie nie chce.

Gość taka ja098
prosze dziewczyny pomóżcie mi bo nie wiem co robić:(( powiedział zebym sie odwaliła a ja tego nie rozumiem?? nawet nie wiecie ile dałabym za to zeby moc sie teraz do niego przytulić. Wiem ze mnie kocha, przeciez to niemożliwe zeby teraz mnie nie chciał??!!

kiedys zrozumiesz ze takie płaszczenie sie przed facetem to najgorsza rzecz jaka kobieta moze zrobic. nauczysz sie ze człowiek ktory mówi "odpierdol sie" - nie kocha i nie pokocha. na chwile obecna zacznij zyc dla siebie a nie dla faceta ktory Cie nie chce.

Gość taka ja098
chyba juz nie wroci!!!!!!!!!!! moja przyjaciolka ktora godzine wczesniej mnie pocieszala teraz wystawia mu calujące komentarze!!!!!!!!!!! rozumiecie?????????? czy tak ma zycie wygladac???

Gość taka ja 098
prosze powiedzcie mi co mam zrobić. wczoraj on miala rzyjechac do mni ena noc, pocieszyc mnie, pomoc zapomniec o byłym itp. ale czulam ze sie wymiguje z tego spotaknia, wiec powiedzialam jej zeby jechała sobie na koncert z kolegą. w wyobrazcie to sobie, o 20stej napisała mojemu chłopakowi komentarz do zdjęcia " :*:* " jak nigdy!? myslalam ze zwymiotuje jak to zobaczyłam. Wiedzialam ze cos jest nie tak. i zaczelam do niej dzwonic, ta nie odbierała, wkoncu napisala mi smsa ze moj chlopak wszytsko jej powiedział. Ona mówiła mi o problemach ale On zawsze mówil ze jemu moge wszystko powiedzieć, i tak tez było, a teraz on nagadał jej co ja takiego gadałam na nią. I nie wiem czy ona przypadkiem nie nagadala tez jemu co ja na niego mówiłam, bo czesto gdy sie kłócilismy zaliłam sie do niej. EHH i najlepsze PROSZE POWIEDZCIE CO NA TEN TEMAT MYŚLICIE: ona wczoraj tak caly dzien w sumie nie chciala przyjezdzac, ale niby wkoncu o 18stej poszla na autobus, ale na jeden nie zdazyla, drugi nie przyjechał. i kolo 19stej napisałam jej smsa ze jesli ma mozliwosc to niech jedzie na koncert skoro autobusów nie ma. I kolo 21.30 jak do niej dzwoniłam powiedziala mi ze mojego bylego spotkala na koncercie i wszystko jej powiedzial, tylko, ze powiedziala ze o 19stej juz pojechała, od razy jak napisalam jej smsa, a przeciez o 20.11 napisala mu komenatrz do profilu!! co to ma znaczyć? myslicie ze chce mi go odbić??

Gość taka ja098
nikt mi nie pomoże?? :(

Gość idioci sa bezstroscy
dostalas tyle odpowiedzi, zacznij czytac a moze zrozumiesz cos z tego, choc watpie. Ile razy jeszcze trzeba ci napisac jedno i to samo? tepak

Gość mcmer
Mało masz tu topików na ten temat tam sobie poczytaj jak cierpimy dziewczyno to tylko czas leczy rano rozumiesz ja byłam z chłopakiem 1,6 roku i co rzucił mnie już niema nas 3 tygodnie ja z nim rozmawiam ale bez misiu cukiereczku itp wież co sie dzieje wakacje a ja niemam do kogo się przytulić w ogóle masz dopiero 18 lat a ja 22 to wiem co czujesz a tą przyjaciółkę to kopnij w tyłem bo ona leci na twojego byłego tego się nie robi