Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian Gdynia

Dziewczyny, krótkie pytanie co jest bardziej pociągające w facecie

Polecane posty

Gość Adrian Gdynia

To że jest: inteligentny czy przystojny ale albo albo a nie jedno i drugie. Czyli trzeba wybrać to albo to.

Gość drewnatura
To, że jest wysoki :D 🖐️

Gość a moje zdanie jest takie
hm, to zalezy ja jak wychodzilam za maz to wybralam wyglad heh i dzis mam nie jeden problem z tego powodu.. bo moj malzonek podoba mi sie ale ciezko nam sie dogadac ;/// kiedys mialam faceta ktory mial w porzadku charakter ale z wygladu byl taki sobie, trwalo to pol roku... jak uczucie wygaslo to juz nic nam nie pozostalo bo on mi sie poprostu juz nie podobal ... a jezeli jest wyglad to chociaz ludzie siebie pozadaja ...trudna sprawa w moim przypadku wyglad wzial gore

Gość oto klasyczny przykład na to
że ludzie nie rozumieją zadawanych pytan

Gość pociągająca
jest inteligencja i to "coś" - u każdego co innego

Gość bulletformyvalentine
przystojny, jeżeli chcesz szybkiego, niezapomnianego seksu. inteligenty, jeżeli marzysz o związku.

Gość każda dziewczyna marzy
o przystojnym głupku :):):) Co za pytanie???

Powiem tak, jeśli facet jest tylko przystojny to na dłuższą metę związek nie ma szans. Może być przeciętny z wyglądu ale musi być inteligentny (powiedzmy to tak, nie może być głupszy od partnerki bo jest wtedy irytujący:D). Poza tym, jak się jest już zakochanym to i tak partner staje się najatrakcyjniejszy na świecie.

Gość czy inteligencja
może być pociągająca mowi się - czuję pociąg do tej kobiety, do tego mążczyzny- chodzi tu chyba o pociąg seksualny, podczas pojawiania się go raczej liczy sie wyglad Mój mąż był dla mnie pociągający i dlatego sie z nim umówiłam, trudno było ocenić inteligencję na pierwszym spotkaniu! Szkoda,że był tak pociągający, że nie zauważylam braku inteligencji.Teraz już nie jest pociągający i nie ma o czym z nim gadac! Takie życie kierowane popędem!