Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myssa1

Mały brzuch w 5 miesiacu

Polecane posty

Gość myssa1

Witam wszystkie cieżarne mamusie...Słuchajcie jestem teraz w 5 miesiacu a brzuszek mam strasznie maly..dzidzia sie juz rusza wiec chyba tylko dlatego az tak sie nie martwie...zastanawia mnie tylko kiedy zacznie mi rosnac brzuszek...to moja druga ciaza..pierwsza skonczyla sie poronieniem w 3 miesiacu(poprzednio przytylam 8 kilo a teraz tylko 3)...to normalne?

Gość Ewelinkaaaa
Ja tez tak mialam praktycznie do 7 miesiaca nie bylo widac mi brzuszka i teraz sie zrobila taka pileczka ze jak mowie ze jestem w 9 msc (36) tc to patrza na mnie z nie dowierzeniem,troche to krepujace bo caly czas slysze "taaaki maly brzuszek" itp,ale wiem ze dzidzia sie rozwija prawidlowo i wazy 2,700. Wiec sie nie martw na zapas-ja przytylam 6 kg.

Gość myssa1
Dziekuje troche mnie uspokoiłas...widocznie nie jestem sama:):)...Wazne ze maly sie rusza...to jestem chociaz troche pewna ze wszystko ok:P

Gość dominijkaa
ja tez jestem w 5 miesiacu,brzuszek mam sredniej wielkosci,moze datego ,ze zawsze bylam przy kosci.nepokoi mnie natomiast to ,ze nie czuje zadnych ruchow

Gość zatroskana mama ...
❤️

Gość malllltusia
ja miałam mały brzuszek do 7miesiąca...teraz początek 8 i zrobił się jak balonik....głowa do góry!!!!

a ja mialam prawie nie widoczny brzuszek do 7-8 miesiac a pozniej mi dopiero wywalilo :) a po porodzie przytylam tylko 10kg i osiagnelam normalna wage do swojego wzrostu ;P

Gość to tylko się cieszyć
ja do 5miesiąca schudłam 6kg. do 7miesiąca nikt by nie powiedział,ze jestem w ciązy tez sie dziwili jak móiwłam,ze to juz 7miesiąc teraz został mi jeszcze miesiąc przytyłam 5kg, mam małą piłeczkę i wszystko jest wporządku. ja się ciesze z tego powodu bo przynajmniej bedzie mniej do zrzucenia po porodzie. z pierwszą ciążą również tak miałam.

Nie martw się, ja też tak miałam. Na początku 6 miesiąca miałam imieniny, wszyscy pytali dlaczego nie piję... :) Rodziłam w styczniu, więc te ostatnie miesiące ciąży chodziłam w zimowych ubraniach, praktycznie nie było widać ciąży. Jak wiosną przyszłam z dzieckiem na bazarek po zakupy, to pani, u której zwykle bywam, zrobiła wielkie oczy i zapytała... to pani dziecko???? Myślę, że do dzisiaj myśli, że dziecko adoptowałam... :)

Gość złota korona
ja w 6 miesiacu pod luzniejszymi ubraniami (rozmiar m) bylam w stanie calkowicie zamaskowac brzuszek, 3 tyg temu bralam cywilny i spokojnie miescilam sie w sukienke w tym samym rozmiarze, brzuszka prawie wogole nie bylo widac teraz jestem w 37tyg i mam mala pileczke przed soba, do 26tyg przytylam tylko 2kg teraz mam 7dodatkowych kg na wadze

to naprawde nie jest problem jezeli gin nic nie mowil, dzidzia rosnie to czym sie martwic? tylko cieszyc ze w te upaly nie dzwiga sie juz kolosa :) sasiadki mojej mamy moj odmienny stan zauwazyly dopiero w 7 miesiacu ciazy :) co kobieta to inny bruszek, nie masz sie czym martwic :)