Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliwka w kompocie

pomocy...drętwieją mi ciągle palce u dłoni...

Polecane posty

Gość sliwka w kompocie

kciuk wskazujący i środkowy u prawej ręki.. jak rano wstanę, jak jestem w bezruchu i czasem jak coś robie,np piszę na klawiaturze...co to może być?

objawy cieśni kanału nadgarstka, zespół Raynauda*a i kilka innych. nie leckewaz tego .

Gość sliwka w kompocie
nawronka-nie, aż tak źle nie jest:) ale boję się o to, drętwienie palców może być też spowodowane cukrzyca, i o to boję się najbardziej...a zna ktos może wszystkie objawy cukrzycy?

Gość szooooooooooooooooooook
moze masz nie dobory witamin

dio lekarza marsz . i to serio . ja sobie tyddzien zycia zmarnowalam przez takie 'gowno' cala dlon zdretwiala, zero krazenia czucia . no i szpital ...

Gość sliwka w kompocie
chyba rzeczywiście pójdę ale z drugiej strony to prawda jest taka że poszłabym dawno ale boję sie diagnozy, że mam cukrzyce, wiem że to głupie ale tak mam

Gość amandka33
najprawdopodobniej masz niedobór magnezu tez tak czasem mam więc biore wtedy 3,4 asparginy i po kilku dniach wraca wszystko do normy

Gość zuzkaaa________
ja mam coś takiego, drętwieją mi zwłaszcza te 3 palce jednej ręki w nocy, casami też w ciągu dnia u mnie to zespól cieśni nadgarstka, podobno związane z chorą tarczycą - nie leczy się tego w takim stadium, wystarczy oszczędzać i leczyć przyczynę, czyli tarczycę lekarz powiedział, że jak się pogorszy to można zrobić prosty zabieg chirurgiczny, który całkowicie wyleczy mnie z objawów, więc mam się tym nie martwić nie musisz iść do lekarza, żeby sprawdzić, czy masz cukrzycę, możesz sama zrobić sobie badania, nie sa takie drogie a do lekarza i tak warto pojść z tym nadgarstkiem, bo takie kłopoty to może być pierwszy objaw jakiejś choroby, a takie rzeczy najlepiej leczyć na początku, zanim będzie gorzej