Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

szukam zawzietych 19 latek do schudniecia ok 10 kg

Polecane posty

Gość szczuplą być
ziejka ;)) widocznie jakoś można ;p ale jak niektore pozuja pierdolne;]

Gość szczuplą być
jak ię bedzie ochudzac caly czas uda ci się ja tez do grudnia musze wygladać;/ jak czlowiek

madziula pewnie ze ci sie udas, na poczatku jest najgorzej a pozniej to juz bedzie przyzwyczajenie dla cie co jecie dziewczyny na kolacje dzisiaj? bo ja nie mam pomyslu

ja dzis mam jeszcze zupke niczym nie zaprawiona z garscia ryzu, i na kolacje nie wiem co? hehe moze serek wiejski sobie kupie, albo moze jakis owocyk:)

ja obiad zjadlam:/ zmuszona przez mame 5 klusek i troche duszonego kurczaka, tak z 50 gr chyba z 500kcal mi to wyszlo wiec juz jest 950 na podwieczorek zjem lizaka:P a kolacja przed 18 to nie wiem:/

nie masz sie co wstydzic.. ja jeszcze rok temu wazylam 80 kg, dzis juz jest 65.. a bedzie mam nadzieje 55:) wygladalam strasznie i za rzadne skarby nie powrocilabym do tamtej wagi...

Gość szczuplą być
okej niunie zmykam o 15 obiad ide coś po robie zeby nie siedziec na dupie caly dzien przed kompem i oo takie odchudzanie;) buziole;**

ja jestem wlasnie po kapieli, peelingu nasmarowana balsamem i pachne slodziutko A o 15 wychodze z domu i wracam kolo 22 dopiero

Hejo :) To ja chyba przywróce do łask twister :) na boczki bedzie dobry. Ja dzisiaj: 1. Bieganie 30 min 2. Pump it up 1,5h ( spociłam sie jak świnka, a ćwiczenia sa banalne(??)...) 1. Zimny prysznic +masaż rękawica+eveline 3d serum na cellulit 1.Kromka ciemnego pieczywa + plaster szynki 2.Jabłuszko 3.Naleśnik z łyzeczką dżemu truskawkowego 1.0,5 litra czystej wody 2. 1 szklanka wody z cytryna 3. 1 szklanka wody z octem jabłkowym A właśnie ile kcal może mieć taki zwykły naleśnik suchy bez niczego? Bo ja lubie naleśniki? Jak myślicie? :) 10kg do grudnia? Pfff... Dla nas to pestka :) 3kg na miesiąc to nic takiego :) :*

Gość zdrowe gotowanie
zapraszamy do obejrzenia nowych modeli marokanskich naczyn ceramicznych tagine w sklepie rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com

Gość szczuplą być
za mną juz dziś 389 kcal;D jeszcze 111 łoło;p chyba przekrpcze dziś dawke 500 a moze nie;d zobaczy się oby nie 1000 ;/

szczupla byc nie za malo jesz? Maryanna---suchy nalesnik ma 217kcal w 100g, ja je tez uwielbiam i sa moja zguba, tak jak i: pierogi, krokiety(choc one nie maja az tak duzo kcal)

Gość szczuplą byc
Maryanna - jak one tak schudły ?? O.o złośnica89 nie wiem kurcze chce szybko schudnac i jeszczd mam okres wiec dziś to cwiczenia raczej odpadaja chyba ze lekkie;/

złosnica89 dziękuję Zreszta ja juz "szczupla byc" probowalam przekonac zeby zwiekszyla limit kalori ale to uparte dziewcze jest.. Ja lubie tez nalesniki, krokietki itd. Ale mozna czasem na jedna sztuke sobie pozwolic.. czo nie> :)

jasne ze tak ja juz mam zjedzone 1200 a zjem do 1600 to jest moja dieta a nie zadne 500kcal, schudne powoli, ale napewno na dluzej i nie bede miala jo jo ani obwislej skory

Gość szczuplą być
Maryanna oj uparta to ja jestem ;)) ale kuircze efektow się nie oge doczekać i bardzi chcialbym wytrzymać do grudnia na tej diecie;/ 2 tyg i 3 kg ostatnio przez pierwszy tydzien odchudzania max to bylo 1000kcal a 2 500kcal ale juz bylam tak przyzwyczajona ze ogol mi sie jesc nie chcialo 4 dni najgorsze. ale pojechalam na wakacje i we mnie wpychali i 1kg nie caly przytylam. a teraz musze do grudnia schudnac bo jade tam znowu na swieta zeby zobaczyli jak sie zminiłam;D chociaż od ostatniego grudnia z 15kg schudłam ;)

a nie lepiej troszke wiecej zjesc, ale za to pocwiczyc? ja np bede miala dzisiaj 1600kcal ale 350spale na basenie plus 100brzuszkow, 10 pompek i cwiczenia na nogi wiec bedzie kolo 1200kcal i tak powinno byc a moje dzienne zapotrzebowanie to ok 2000kcal

wróciłam! zwiedziłam wszelkie możliwe działy z zabawkami w supermarketach i nigdzie nie było hulahopów! :P trochę ta moja dieta zawodzi, bo jak teraz zjem jogurt i nektarynkę, to obiad węglowodanowy mogę zjeść dopiero za cztery godziny czyli na kolację. ale bez sensu! :D madziulaaaaaa_19, cieszę się, że jest ktoś z moich okolic.;))

Gość szczuplą być
mi jakoś na 500 kcal dobrze ;* buziaki napisze wieczorem;***

HEJ madziulaaaaaa_19 JAK SCHUDŁAŚ Z 85 NA 65? proszę o odpowiedz,z góry ślicznie dziekuje

Dzięki "nowa gwiazda kafeterii100000" ale chyba nikt od nas nie skorzysta, my nie wierzymy w diety cud i nie lubimy JoJO :) Oj niee....