Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kullleczka

poodobno najlepszy sposób na schudnięcie

Polecane posty

Gość kullleczka

cześć, podobno jest taki sposób na schudnięcie, żeby na dzien przed rozpoczęciem diety zjeść niesamowita ilość jedzenia... zeby sie przejesć i nie móc patrzeć na jedzenie...najlepiej żeby podobno nawet doprowadzic sie tym do wymiotów... co o tym myslicie????? ktoś tego próbowal??? ktoś próbuje od jutra ze mną???? dodam że waże 71 kg przy 168 cm i chce ważyć 60

Gość najhlepszy to jest ruch

Gość kullleczka
nieprawda!!! ruch nic nie daje, sama sprawdzalam!!!

Gość zero mozgu jak to mawial..
kopnij sie w czolo jak potrafisz!!!a nie lepiej ograniczyc jedzenie? ja przy tym samym wzroscie waze 64 a zrzucialam 3 kg w 5 dni tylko za pomoca ograniczenia i zastepowania normalnego jedzenia owocami i warzywami, i jakos o Twoim sposobie nigdy nie pomyslalam, a glodowac nie gloduje to kwesta psychiki czy czujesz glod czy nie!!!pomysl

Gość kullleczka
ale przecież moj pomysł też jest dobry, jutro sobie wynagrodzę po prostu z góry to czego nie zjem podczas głodówki :) JA MYŚLĘ ŻE TO MOŻE SIE UDAC!! KT O ZE MNĄ??

Gość kullleczka
hej, proszę o komenty, porady , prozz\se

Gość maturka4
Ta "metoda" którą proponujesz to nic innego jak bulimia. Tylko idiota może doprowadzić się do takiego stanu. Najlepsza metoda: "A nie żryj tyle", ale na stałe! I myśl co jesz: nie orzechy w czekoladzie, kartofle z mięsnym sosem. Tylko warzywa, owoce (i to nie wszystkie) , trochę musli z jogurtem, drób. Zresztą diet jest mnóstwo, nawet długo myśleć nie trzeba. Organizm sam podpowiada.

Gość Goluś
Ten twój sposób to bzdura.Będziesz rzygała dalej niz widziała.No i to i tak nic nieda.Ja polecam ograniczenie jedzenia słodyczy i posiłków po godzinie 19.Więcej sportu,owoców i warzyw.A tak w ogóle to czytałem w internecie że dobrze na metabolizm działa zielona herbata najlepiej liściasta 3 razy dziennie.

Gość twoja metoda jak ktos wyzej
napisal, to bulimia, poza tym baaaaardzo uszkadzac moze krazenie

Gość gość
Najważniejsze Zdrowe Odchudzanie. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu Chiński meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex NOVOSLIM, ASYSTORSLIM, Meridia i itp- trucizny. TO TOKSYCZNE CHIŃSKE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną metodę odchudzania. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam 16 kilogramów.

No ten sposób z pewnością rezultatu nie przyniesie. Najlepiej biegać lub jeździć na rowerku. Bardo dobrym rezultatem jest też regularne chodzenie do Sauny i na basen.

Gość gość
ruch przede wszystkim ,ograniczyc miech smazone,kielbachy,zupy makarony jasny chleb