Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie niedzieli

A mial dzis zadzwonic..

Polecane posty

Gość nie lubie niedzieli

Poznalismy sie przez znajomych, w zasadzie moja znajoma dala mu moje gg, on single ja single pomyslala zabawie sie w swatke, zaklikal do mnie i tak na poczatku bylam sceptycznie nastawiona, ale w miare jak klikalismy na gg okazal sie bardzo sympatyczny, super nam sie klikalo, wczoraj zadzwonil do mnie pierwszy raz, w sumie nieoczekiwanie, rozmawialo nam sie jeszcze lepiej jak na gg..glos ma boski! Wyslalam mu wieczorem takie milego smsa ze milo ze zadzwonil i fajnie sie rozmawialo..nie dostalam odpowiedzi ale przeciez nie musi odpisywac na kazdego. Ale dzis nie zadzwonil! I teraz siedze oczywiscie i mysle, moze jednak mu sie nie spodobalam przez tel? A moze oczekuje ze teraz moja kolej by zadzwonic? Kurcze nie nawidze takich sytuacji, jak myslicie to ze nie zadzwonil, znaczy ze juz nie jest zainteresowany?

Gość nie lubie niedzieli
nikt mi nic nie poradzi:(

A może Ty zadzwoń do niego i zapytaj jak mija/minęła niedziela? To że facet się nie odzywa to nie zawsze oznacza że mu nie zależy. Faceci tak mają i po prostu potrzebują czasami czasu dla siebie. Tak samo jak my kobiety. I nie można się trzymać tego że zawsze facet ma się pierwszy odzywać, to nie te czasy :P

Gość teraz jego kolej
wysłałaś mu przecież smsa a on nie odpisał

Gość intimiss
dopiero po 19 ma w końcu jeszcze trochę czasu :)

Gość zadwonił do innej
na bank

Jaka kolej, bez sensu. Raz ja się odzywam, raz on? Nie zachowujcie się jak dzieci tylko jak dorośli ludzie.

Gość yzybyzy
ej i co zadzwonil?? nie? a widzisz ;p bo zadzwonil do mnie :D

Gość nie lubie niedzieli
no wlasnie, ja wyslalam sms-a wiec uwazam ze jego kolej teraz, no ale nie wiem jak to jest z tym ich mysleniem:/ przeciez jesli nie chcial dzwonic mogl napisac krotkiego esa..nie wiem czy dzwonic i sie narzucac?

Gość nie lubie niedzieli
no ale co mam myslec, ze nie spodobal mu sie moj glos? czy co sie kurcze stalo nagle:/

Gość błekitka
Nie dzwoń do niego bo on tylko na to czeka,domyślił się pewnie że zrobił na tobie wrażenie i teraz chce żebyś to ty za nim latała.Tak to jest z tymi facetami.

Jako facet potwierdzam :P Jakbyś zadzwoniła uznał bym, że mój piekny i idealny bajer zadział bezbłędnie, i teraz trzeba go tylko doprawić

Gość Cukier waniliowy
kochanie, ale spokojnie nie panikuj zaraz jeśli rozmawialo wam się milo, to on tez pewnie to tak wspomina daj mu czas, znajomosc nie lubi pośpiechu nie siedź w domu i zrób coś spokojnie i nie myśl o sobie, jak o przgranej

Gość nie lubie niedzieli
byc moze, tyle jakos tez nie wykladalam mu sie od razu na patelni:/

Gość nie lubie niedzieli
dzieki za rady, nie jestem nastolatka a glupieje:/ w sumie to bylo tak ze gdy on zadzwonil bylam na spotkaniu rodzinnym, gadalo nam sie milo ale skonczylam ja, powiedzialam ze sie zdzwonimy, on powiedzial ze zadzwoni jutro czyli dzis...wiec kurcze no nie wiem, czy pomyslal ze to ja powinnam zadzwonic skoro nie moglam tyle rozmawiac? no ale wyslalam smsa wiec mogl odpisac:/ cholera jakie to wszystko jest skomplkowane

Gość błekitka
Przetrzymaj go niech nie będzie taki pewny siebie.

Nikt nie mówił, że będzie łatwo :P Gorzej, jak jemu kumple tez mówią "poczekaj, wylajtuj, zadzwoni" :F

Gość błekitka
Kobieto nie panikuj,mowie ci z własnego doświadczenia że lepiej nie dzwonić.

Gość
nie dzwoń! jak zadzwonisz - przegrałaś tę grę :p

Gość nie lubie niedzielii
no nie zadzwonie, bo i tak jestem troche niesmiala, wiec z nie dzwonieniem nie bedzie problemu, tyle ze ta niepewnosc mnie zabije

Gość błekitka
Wiem co czujesz bo miałam tak samo

blekitna dzieki za zrozumienie, wogole bym sie nie przejmowala, tyle ze dawno nie spotkalam faceta ktory by byl tak podobny do mnie, te same problemy, te same zainteresowania, itd. Po prostu zastanawiam sie czy nie spodobal mu sie moj glos czy moze on oczekuje ze to ja powinnam zadzwonic..sorry za glupie pieprzenie ale jak czlowiek kogos polubi to zaczyna wariowac;)

Gość nie lubie niedzieli
taki typ, czemu wy tak robicie;)

Gość xxsinisterka
po prostu poczekaj. nie bądz az tak zapalona do tej znajomosci, bo jemu przestanie zalezec w ogóle.

Gość błekitka
Wiem że ci zależy na nim,ale musisz myśleć racjonalnie. Bo jak on wcześnie dowie się jakie wrażenie na tobie zrobił to już będziesz jego.

w sumie klikalismy ze soba ponad dwa m-ce wiec to tez nie tak ze go dopiero poznalam i juz sie pale..ide sie czyms zajac bo mnie cos trafi zaraz:/ dzieki za rady, pewnie jutro bede miala jeszcze wiekszego dola i nieomieszkam o tym poinformowac:/

Gość błekitka
Napisz jutro tu ciekawa jestem jak będzie. Zycze żeby ci się udało z nim. Bądz twarda :)

Gość nie lubie niedzieli
Dzieki :) napewno napisze