Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie niedzieli

A mial dzis zadzwonic..

Polecane posty

Gość sasss
niby tak, ale ja oprócz aparatu mam jeszcze takie "badziewie" z którym mówię jak głupia :/ a dziś mi się snił, mój "dawny" znajomy, że lezałam tak w tulona i było tak miło... ehhh te sny :P

Gość sasss
błękitka, ewa i autorko, co tam u Was???

Gość sassssss
:( a napisałaś potem jeszcze do niego, czy już nie? ja jestem osobą taką, że jak kogos nie widzę albo z nim nie pisze to "zapominam" i pomimo, że ta osoba jest super to "nie chce mi się z nią gadać". Może on też tak ma?

nie...nie pisałam :( z tego względu,że mi nie odpisał na poprzedniego sms-a... i boję się,że wyjdzie,że jestem jakaś super nachalna jeżeli po raz kolejny napiszę :/ chyba źle odczytałam Jego "znaki", mimo że dla mnie były oczywiste... mów co u Ciebie :) widzieliście się??

Gość sasss
szkoda :( no ale kto wie, może już jutro albo za parę dni spotkasz kogoś lepszego?! Pisał do mnie, ale ja odpisałam dopiero następnego dnia i w sumie tak głupio mu odpisałam. Od tego czasu się nie odzywa :P najchętniej to bym nie wychodziła z domu przez ten czas, kiedy mówię jak dziwoląg :( ale to ma też plusy, teraz mogę zadbać o formę :P a w ogóle chyba mam jakomś mini depresję, bo w zasadzie ja nie wiem o czym mam rozmawiać z nowo poznanymi ludźmi, w sumie ja nic ciekawego nie robię :/

głupio?? tzn? co mu napisałaś i dlaczego głupio skoro Ci zależy na spotkaniu z nim?:P a mój się wczoraj odezwał do mnie :D:D:D

Gość sasssss
ewa no to super! widzisz odezwał się!! :P a jakieś szczegóły... :P wczoraj ja pierwsza do niego napisałam i miło popilaliśmy sobie :)

zaczęło się od tego,że napisał mi życzenia ur, a później to sobie już pisaliśmy o wszystkim ;) powiedział,że się spotkamy. tylko czy można wierzyć facetowi jeśli tak mówi? bo już mam wątpliwości :P a to Wy dalej się nie spotkaliście?? :P

Gość sasss
no własnie wspominalaś wcześniej, że niedługo masz urodziny! Pewnie czekał na ten dzień :) ja go widzialam w zeszłym tygodniu, a od tego czasu nie. musisz mu wierzyć :P i mam nadzieję, że się spotkacie :) a w ogóle ile razy w tygodniu chciałabyś się z nim spotykać? codziennie? 3x? 2x?1x? (pytam o przyszłość :P)

wiesz co, na razie będę się modlić chociażby o to jedno spotkanie... ja bym go mogła codziennie oglądać i słuchać ;) ale z reguły wiem,że to niezdrowe :P ale boję się,że jeśli przyjdzie nam się spotkać,to zrobię z siebie kretynkę :/

Gość sasss
ja też się boję spotkania, że wyjdę na debilkę heheh ale będzie dobrze :) ale ogólnie tak spytałam. ten "mój" mi kiedyś obiecywał, że może codziennie do mnie przyjeżdzać, taaaaaaaaa (obiecanki cacanki), zresztą codziennie to przesada :P i tak się zastanawiałam, jak często normalni ludzie się spotykają ze sobą...

mi się też wydaje,że codziennie to za często. W końcu trzeba trochę za sobą potęsknić :P

Gość sass
wg mnie też. co drugi dzień to nawet często :P ale jak co 3 dni, to ok 3x w tygodniu... no to w sumie jest jakiś umiar ;)

Gość sasss
ewa, składasz mu życzenia z okazji Dnia Chłopaka? tzw. niby nie składa się tylko - chłopakom, ale i zwykłym kolegom... ale ja tak temu "mojemu" nie złożę :P

Gość sasss
no to super! może ja też coś napisze.... hmm tylko nie wiem co...poszukam cos w necie:P

Gość sasss
a u mnie zamilkł na wieki. serio nie rozumiem facetów :/

ja się odezwałam do tego mojego wczoraj, popisaliśmy troszkę... ale sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć...nie rozumiem i tyle. A Twój nic nie odpisał na sms-a z okazji dnia chłopca?:(

Gość sasss
ja wysłalam mu życzenia ok 23:30 :P bo w sumie nie chciałam, ale w końcu napisałam i nie odpisał................. wszytsko to dziwne, wcześniej pisał "oh i ahh" prawie codziennie. a teraz cisza................. no nic, mówi się trudno. Ale teraz widzę, że u Ciebie Ewa się odmieniło. Super :)

hmm...a może nie ma kasy na komie? w ogóle to Wy już dawno mieliście się spotkać... w końcu byliście umówieni... wiesz co, ja już sama nie wiem :( nie podoba mi się to "pisanie". Wygląda tak,jakby on nie potrafił pisać z dziewczyną... jak pisaliśmy tydzień temu to niby napisał,że musimy się wybrać kiedyś zagrać w bilarda. Ehhh ja już serio głupia z tego jestem. Chyba też muszę go olać ;)

Gość sassss
no mieliśmy się spotkać, ale zawsze coś wypadało, potem się spotkaliśmy (ale wtedy jego znajomy niedawał mi spokoju, wiec nie moglam z nim pogadać), no i póżniej mieliśmy się spotkać, ale jemu coś wypadało, wyznaczył inny dzień, ale potem ja ani on nic nie pisaliśmy. A póżniej wysłałam, te życzenia i nic............. A może on nie potrafi pisać z dziewczyną? Może też jest nieśmiały? :P Ja już go olałam, ale w sumie zastanawiam się skąd ta nagła zmiana. Pisać do kogoś po 20SMSów i pewnego dnia zamiknąć... dziwne.... To jak napiszę o tym bilardzie to napisz mu "to kiedy?:P"

ale to czemu go olałaś? i czemu nic nie powiedziałaś,że już się widzieliście? :P skoro się już widzieliście,to myślę,że możesz pierwsza do niego teraz napisać i zapytać czy chce się spotkać czy już nie,bo nie wiesz co myśleć. I tyle :) (a wjakim sensie ten znajomy Ci przeszkadzał w rozmowie z tym Twoim?) ja się obawiam,że do naszego spotkania nie dojdzie...

Gość sasss
ja się z nim widzialam przeszło 2 tyg, a potem mieliśmy się spotkać, no ale jemu nie pasowało i pisał, że w weekend, ale on ani ja nic nie pisaliśmy i się nie spotkaliśmy. Napisałam potem do niego, pisaliśmy sobie, tralala, a potem te głupie życzenie i od tego czasu cisza........ no więc, jakby chciał to by się odezwał. a jak ja teraz znów się odezwę to wyjdę na głupią :/ No a tamten, jak siedziałam sobie z tym moim, to się dosiadł i bezprzerwy coś mówił do mnie, zadawał pytania itp (w stylu podrywania...:/ ), a ja nie umiem tak prosto powiedz "zostaw mnie w spokoju" i wyszło, że niewiadomo kogo chce. A ogólnie to widzieliśmy się kilka razy w życiu. Ewa, musi dojść! :) Autorka się ulotniła, błękitka zamilkła. To chociaż Tobie musi się udać (może Im też się udało, no ale milczą, więc nie wiemy)

uuu to może sobie pomyślał,że chcesz narywać do tego 2 :/ a w jakim jesteście wieku,że tak zapytam?:P mój gra w piłkę i powiedział,że jak teraz nie znajdzie czasu,to po sezonie napewno...ale jak w to wierzyć skoro esy piszemy dosłownie raz na jakiś czas? już nie wiem czy jest zainteresowany czy nie. :(:(

Gość sasss
prawie 22 a on prawie 25 :P A Wy? w piłke gra? nożną?

Gość sasss
no on na początku na pewno był pewien, że wolę tamtego, no ale potem chyba zrozumiał............. no ale ważne, że chce się spotkać :) no i oby doszło do spotkania. Kiedyś spotkałam sie z takim jednym i po 1 spotkaniu się nie odzywał (teraz juz nie pamietam, pewnie ok. z 3dni, a tego 3dnia napisał, że pewnie mu sie nie spodobałam, skoro milczę.....................) a tamten był raczej przebojowy, towarzyski itd... więc ludzie sa dziwni...

Gość sasssssss
czasem "chciałabym być facetem", ja bym dało jasno do zrozumiania dziewczynie czego chcę, a nie takie głupie zabawy :P A może idz na jego mecz? :P

ja 21, a on rok młodszy :P no on sam zaproponował to spotkanie, ale martwi mnie właśnie to,że tych esów nie piszemy zbytnio... nie wiem,poczekam aż im się ten sezon skończy i zobaczę... wiesz, bo to jest tak,że jeśli on se pomyślał,że Ty chcesz coś z tym 2 to być może sobie odpuścił ;/ bo faceci "nie odbijają" sobie lasek zazwyczaj... a Ty z nim zamieniłaś chociaż słowo na tym spotkaniu?:P trzeba był dać delikatnie do zrozumienia temu znajomemu,że ma spadać :P

Gość sasss
no ja w sumie też jestem '88 :P może biega za tą piłką i brak mu czasu... myśli o meczach itp.A z jakiego województwa jesteście? Ty jedna chociaż musisz być optymistką :) No rozmawiałam i z tym i z tym.... No ale już jest kaplica. Bo przełamałam się i napisałam krótkiego SMSa 5min temu i wątpie aby odpisał. Ale chciałam się upewnić, że to "koniec".