Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca się

Clinique All about eyes rich - czy jest skuteczny?

Polecane posty

Gość Monika Zab
Konczitko gdzie jesteś ??? :(

hej, nie sadzilam, ze tu ktos jeszcze pisze, wiec nie zagladalam. monia, nigdzie nie znalazlam nawet skladu tego kremu, a nie sprzedaja go tu gdzie mieszkam. wiec nic nie moge powiedziec. ogolnie kremy lancome (podobnie jak i innych firm z rodziny l'oreal) nie uchodza za najlepsze - maja pelno podrazniajacych substancji, zapachow, alkohol, a malo wartosciowych skladnikow poprawiajacych zdrowe funkcjonowanie skory. jesli chodzi o opuchniecia i ciemne worki pod oczami - tego nie usunie zaden krem. l'ancome ma niesamowite reklamy, ale to tylko reklamy ;)

ps. powyzszy komentarz dotyczy kosmetykow lancome pielegnujacych, bo do makijazu maja rewelacyjne :) podobnie jak i inne marki l'oreal.

Gość buma
Konczita, A co myślisz o serii pielęgnacyjnej Clarins?

Gość no właśniee
Konczita :-) Clarins dobry jest ?

Gość no właśniee
uuuuuuuuppp

clarins ma niektore kosmetyki dobre, szczegolnie do makijazu. pielednacyjne takie sobie, wiekszosc kremow w sloikach, duzo kosmetykow zawiera alkohol i uczulajace substancje zapachowe, seria tradzikowa jest okropna, zele mysjace nie za delikatne. ogolnie nic specjalnego, a dotego jakie ceny :o mi osobiscie podobaja sie ich kosmetyki, bo maja takie przyjemne zapaszki, w ogole clarins ma mila otoczke marketingowa, ale niestety jakosc lezy ...

Gość Olsenka
Kochana Konczito! Czy mozesz napisac co uzywasz do ciala, kapieli I prysznica? Co sadzisz o balsamach Victoria secrets? Mieszkam tez w USA, w jakim Ty stanie? Ja CA, pozdrWiam

:) ja niestety w al 😭 😭 😠 😡 ale do rzeczy, to uzywam te pachnidla z vs, w ogole jestem z lekka maniaczka tej firmy ;) kto wie, czy one sa zdrowe dla czlowieka ... ;) nigdy nie bedzie zdrowe ladowanie na skore pachnidla, ale coz by wtedy czlowiek mial z tego marnego zycia ;) a uzywam najrozniejszych rzeczy do ciala i pod prycznic. zele (ale te w tubkach, bo sa bardziej 'puszyste' z vs, bbw, smarowidla tez ichnie, czasem dove, czasem jak mi sie nawina jakies probki, albo jak mam smarowidla do twarzy nie nadajace sie dla mojej cery (probki, gwp, prezenty), to uzywam je do ciala. maselka z the body shop sa przyjemne, ale to juz jak ktos sie chce konkretniej natluscic ;) dobrze by bylo uzywac balsamow zluszczajacych, ponoc olay ma swietne, ale nigdy nie uzywalam, bo ciagle mnie kusi na te cacka z vs itp ;) aha, poniewaz prawie nie dostapne sa w sprzedarzy kosmetyki z kwasem salicylowycm (tzn. moze sa, ale w wiekszosci nieskuteczne, bo maja za male stezenie kwasu, albo zly wspolczynnik pH), zamawiam tego rodzaju kosmetyki z firmy paula's choice, czyli ta babka co prowadzi serwis beautypedia.com. od kilku miesiecy nie jest juz platny, wiec mozna buszowac co dusza zapragnie, a tam jest skarbnica wiedzy o wszystkim :) polecam :) ... i tez pozdrawiam :)

aha,urwal mi sie temat o kwasie salicylowym ;) dla mnie to zbawienie, bo mam tlusta cere z czesto zanieczyszczonymi porami w tych tlustych miejscach, a na to kwas salicylowy jest jedynym wyjsciem. wiec mam taki swietny delikatny balsam do ciala z kwasem salicylowym i pieknie wygladza skore. ponoc jest tez zbawienny jak na zrogowacialy naskorek.

Gość Konczita jakie są
wg Ciebie kosmetyki La Prairie ? Np te pod oczy ? Możesz coś napisać ?

Gość Konczita jakie są
upp :-)

nie wg. mnie, bo ja nie jestem naukowcem ;), ale z tego co czytalam, to kosmetyki laprairie nie sa tak swietne, jak sie reklamuja ;) i ceny!!!!!!!!!!!! plusem ich produktow jest fakt, ze maja skuteczne filtry przeciwsloneczne i kilka dobrych emulsji do twarzy oraz kosmetykow do makijazu. minus to przede wszystkim opakowania. ale o opakowaniach to juz tu napisalam tomy ;) ponadto wiekszosc z nich zawiera wyciag ze skrzypu (a takze inne substancje roslinne i zapachowe), ktore moga podrazniac skore. szczegolnie kosmetyki pod oczy nie powinny miec takich skladnikow (a maja), zreszta w ogole nawet do twarzy nie powinny. la prairie to firma dla kobiet, ktore chca sie cieszyc, ze je stac na takie drogie kosmetyki, przy czym jakoscia nie dorownujace niektorym zwyklakom z drogerii. takze raczej nie :) kiedys polecalam tu serwis z recenzjami kosmetykow potwierdzonymi analiza naukowa www.beautypedia.com, ale ten serwis byl wowczas platny, teraz jest calkowicie za darmo (tyle, ze jest w jez angielskim). jak zyje, a zyje dlugo ;) zawsze bardzo interesowalam sie kosmetykami i o co w tej calej kosmetyce chodzi, to nie spotkalam sie nigdy wczesniej z tak dobrze zorganizowana skarbnica wiedzy na ten temat :)

Gość trolo
Mając 18-lat powinnam go używać?

Gość rap
Mam 23 lata. Od (chyba) 2 lat używam tego kremu i jestem bardzo zadowolona. Świetny produkt. Warto wydać te pieniądze na ten krem.