Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała wredna jędza

Uderzyłam faceta, bo...

Polecane posty

Nie wytrzymałam i uderzyłam swojego faceta w twarz przy jego kolegach w momencie gdy zaczęli gadać o innych laskach i oceniać ich urodę. Miałam rację? Facet się na mnie śmiertelnie obraził, nazwał mne wredną jędzą i od piątku się nie odzywa.

Gość vhgjbnm
czy ktoś też tak ma ?

Ale to się już we mnie zbierało od jakiegoś czasu. Jesteśmy razem, a on ciągle podrywa inne laski, komentuje przy mnie ich urodę, porównuje mnie z innymi. Potem przeprasza, a za moment znowu to samo. No i nie wytrzymałam...

dzien dobry doktorze:) a Ty autorko lepiej go przepros. Przeprosic?heh:) wiesz jak ja bym swojego D. przy kolegach uderzyla z takiego powodu jak autorka, masakra-mogla sobie pogadac o nich z jego kolegami a nie odrazu robic z siebie niewiadomo kogo... Koledzy dla faceta-rzecz swieta-a Ty wyszlas na mega zazdrosnice-i nie wiem czy jeszcze cos zdzialasz:o przykro mi...ja bym sie nie dala przeprosic za cos takiego-nie ma takiej opcji😠

Tacy sa czesto faceci, ale uderzajac go przesadzilas. Przemoc to atut slabosci w zwiazku rozumiem jak bys go uderzyla kiedy by Cie zdradzil, ale z takiego powodu ? Nie obraz sie, ale pokazalas mu slabosc. Przepros go powiedz, ze CIe ponioslo moze bedzie lepiej.

Gość DOBRZE ZROBIłAś
NIE PRZEPRASZAJ GO, PAMIETAJ ZE TO TY MASZ RACJE W TYM PRZYPADKU

Ale to się już we mnie zbierało od jakiegoś czasu. Jesteśmy razem, a on ciągle podrywa inne laski, komentuje przy mnie ich urodę, porównuje mnie z innymi to co ty jeszcze z nim robisz? moga mu sie podobac ale skoro jest z toba nie ma prawa cie do nich porównywac-koniec kropka-jakis chory zwiazek :o

Ja kocham dziewczyne moja i mysle ze bym wybaczyl, ale dlugo by mnie musisiala przepraszac, a ze bywam zlosliwy to dlugo bym byl obrazony :)

DOBRZE ZROBIłAś CZyli co myslisz, ze jak dziewczyna zacznie komentowac wyglad faceta i mowic np. tamten jest przystojny facet, to nalezy ja rabnac w twarz?

Gość fdsgdgfgf
gownazeria....

Upokorzyłaś go niemiłosiernie, uderzając w twarz przy kumplach:o Długo ci tego nie zapomni:o

jak dla mnie to to jest mega chory zwiazek- koles zachwyca sie innymi laskami przy swojej obecnej i na dodatek porównuje je do Niej...beznadzieja:o Dziewczyna wcale nie lepsza, w towarzystwie kolegów chłopaka wali go w pysk...jeszcze wieksza beznadzieja:o Zakrawa mi to o patologie, no ale moge sie mylic:P

nie radzisz sobie psychicznie? twoja jedyną obroną jest fizyczny atak? ostatnio zauważyłem że właśnie dziewczyny często używają przemocy fizycznej wobec facetów. Wydaje mi sie że spowodowane jest to brakiem inteligencji. Skoro brakuje pomysłów na rozmowę i walki na argumenty zaczynają, ich najprostszą metoda jest atak... Według mnie MIAŁ RACJE ba powinien zostawić takiego potworka! w związku nikt nie ma prawa podnosić ręki na drugą połówkę! ani żadna sytuacja tego prawa nie daje!

w związku nikt nie ma prawa podnosić ręki na drugą połówkę! ani żadna sytuacja tego prawa nie daje! Racja, bo zadnej poprawy to nie przyniesie. Uderzyc kobieta powinna w wlasnej obronie w ostatecznosci, kiedy facet by a zaatakowal.

stwierdzam ze zrobiłas dobrze i nawet sie do niego nie odzywaj tylko jednego nierozumie jak on cie tak porównuje do innych to wez go kopnij w tyłek i niech se szuka innej co ty przy nim jeszcze robisz kobieto nie daj sie szmacic Co do lania po pyskach to u mnie norma wiec cie rozumie bo u mnie to 2 razy lepiej niegadac

w związku nikt nie ma prawa podnosić ręki na drugą połówkę! ani żadna sytuacja tego prawa nie daje! z tym sie zgodzę... a autorka jeszcze wielce zdziwiona ze on sie nie odzywa? A ty bys sie odezwala do niego jakby przy Twoich kolezankach Cie uderzył?:o Watpie

Gość Walnąć i to przy kolegach
Czyś ty oszalała.Na jego miejscu też bym się obraziła.Z jakiej racji masz bić.Możesz pogadać.A jak faktycznie taki cham, że cię porównuje itd to po licho z nim jesteś? Ja by powiedziała "No ja też dzisiaj widziałam zajebistego chłopaka taki umięśniony itd No po prostu takie ciacho" albo bym zapytała "Czy ty wiesz, że ja tu jestem? Takie rozmowy to możecie sobie toczyć jak nie ma w waszym towarzystwie dziewczyn, bo się zachowujecie jak prostaki"

Co do lania po pyskach to u mnie norma wiec cie rozumie bo u mnie to 2 razy lepiej niegadac A nie lepiej pogadac ? Wyjasnic sobie wszystko, a ewentualnie zerwac taka znajomosc niz zadawac sbie bol :O ?

Facet się na mnie śmiertelnie obraził, nazwał mne wredną jędzą i od piątku się nie odzywa." ten twój facet to oaza spokoju :)

nie nie nie to są dziewczynki w wieku do19lat tu wychodzi brak inteligencji i obycia z partnerem. Wbrew wszystkiemu będą z gościem nawet gdyby mieli sie pozabijać. Takie szczeniackie podejście "ja go kocham!!" i klapki na oczach. Normą mogą być kwiatki co spotkanie a nie kurwa lanie po pyskach DZIECIAKU!!

Gość Do ladyeees
Sama się zlej po pysku.Jak można bić i tak poniżać kogoś kogo się kocha? Kiedyś ktoś ci odda, że aż się krwią oplujesz.Ja mojego nie leje tylko rozmawiam jak jest problem.Zbicie niczego nie rozwiązuje, a tylko pogarsza