Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała wredna jędza

Uderzyłam faceta, bo...

Polecane posty

Regres Ja mowie o swoim zwiazku bardzo wiele dla mnie znaczy i jak kobieta, ktora kocham by mnie np. rz uderzyla chcialbym sie dowiedziec o co chodzi. Ona jest bardzo spokojna :). Dobra lece stad juz moze jak misie bedze chcialo wpadne wieczorem :)

Gość nbkjdfkb
doktorze nie chcij i nie wpadaj denny jesteś

O rany co za ludzie.Autorko ciesz się, że ci nie oddał. Jak to taki prostak jak piszesz to nie bądź z nim albo mu oczy zawiąż.Wiadomo, że faceci to wzrokowcy i zawsze się gapią za spódniczkami.Nic na to nie poradzisz, a co do komentowania to mogłaś powiedzieć coś mądrego, a tak wyszłaś na prostaczkę i furiatkę.

Ona jest bardzo spokojna " dr chwalisz sie ? czy sie cieszysz , bo bedziesz cały :P

Jak mój facet gada o innych laskach to tylko popatrze na niego zmruzonymi oczami potem zaczne się śmiać i mówie czy mają racje czy nie.. Jak mówią np. że ale ta laska ma fajna pupcie to mówie np ' no w sumie to fajna' , a jak mi się nie podoba to mówię 'weźcie się ogarnijcie widziałam lepsze' i tyle ;D i raczej traktowac all żartem a nie na serio. ;> facet robi to specjalnie zebys byla zazdrosna ;D

oni nas w ten sposób sprawdzaja, czy czujemy sie pewne siebie... Jesli laska zna swoja wartosc to takie teksty facetów na temat innych pań nie zrobia na nich zadnego wrazenia... A jezeli panienka jest zakompleksiona to zachowa sie wlasnie jak autorka...autorka zreszta jest chorobliwie zakompleksiona :o