Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała wredna jędza

Uderzyłam faceta, bo...

Polecane posty

ah_te_Kobiety Wydaje mi sie ze tlumaczenie i tak nic nie da :P Zycie ich w koncu pokaze jak sie w zwiazku powinno postepowac.

Sama się zlej po pysku.Jak można bić i tak poniżać kogoś kogo się kocha? Kiedyś ktoś ci odda, że aż się krwią oplujesz.Ja mojego nie leje tylko rozmawiam jak jest problem.Zbicie niczego nie rozwiązuje, a tylko pogarsza przeciez ja zacytowalam wypowiedz buni88 :):):) zaszlo nieporozumienie

Do ladyeees ladyeees cytowala wypowiedz innego uzytkownika. Zanim zaczniesz obrazac przeczytaj dokladniej o co jej chodzilo pozdrawiam. PS: Ciesze sie, ze rozwiazujesz problemy inteligencja, a nie przemoca.

ah_te_Kobiety Ja i tak uwazam, ze lepiej uczyc sie na bledach innych niz na wlasnych :) Niektore panienki powinny wyciagac wnioski min. z powodow zozstan. Jednym z czestych jest BRAK POROZUMIENIA chyba, ze za porozumienie uzna sie bicie po twarzy :O

mój brat (22l) spotyka sie z 18-latką. Ludzie to jest tragedia w sobote podbiła mu oko kluczami, bo nie chciał być cicho (był impreza w domu, alkohol itd. zabawa :) ) miesiąc temu rzuciła w niego i-phonem miał rozcięty łuk brwiowy (2 szwy) w między czasie szarpała nim aż zerwała platynowy łańcuszek :O bo powiedział że jeszcze nie chce iść do domu a siedzieli a jej koleżankami w knajpie. Gadka z nią jest co najmniej bez sensowna, bo rozmawia na zasadzie "taaak to w takim razie" i na przekór, albo upiera się że może kupić buty o różnych rozmiarach :O ludzie obecnie nastolatki są tępe jak diabli. w szkole zamiast sie piąć to z koleżankami pierdolą na temat kosmetyków, ubrań i czym jeździ ich chłopak...

Masz racje, ze wiekszosc wspolczesnych nastolatek (16-18) jest dosc pusta. Znam kilka fajnych osob w tym wieku, ale naprawde kilka tylko :O

doktor_house i owszem ale do tego potrzebna jest inteligencja :) gównażeria która uważa że jest najmądrzejsza i tak będzie robiła po swojemu, ich nic tak nie nauczy jak życie i własne doświadczenia.

A Twojego brata lepiej przekonaj zeby taka kobiete w cholere rzucil skoro nie potrafi go szanowac. Skoro bije go powodujac tak powazne rany, ze trzeba je szyc :O masakra jak dla mnie.

A Twojego brata lepiej przekonaj zeby taka kobiete w cholere rzucil skoro nie potrafi go szanowac. Skoro bije go powodujac tak powazne rany, ze trzeba je szyc masakra jak dla mnie. doktorze, ale czego się nie robi w imię Miłości :D:D:D;)

doktorze, ale czego się nie robi w imię Miłości To chyba jakas nowa definicja milosci takie zadawanie sobie bolu :O

od wczoraj susze mu głowę, ba rozmawiałem z jego koleżanką która chętnie pomoże zapomnieć mu o tamtej :D ale jeśli sam nie będzie chciał to i tak nikt na niego nie wpłynie.

[zgłoś do usunięcia] ah_te_Kobiety od wczoraj susze mu głowę, ba rozmawiałem z jego koleżanką która chętnie pomoże zapomnieć mu o tamtej ale jeśli sam nie będzie chciał to i tak nikt na niego nie wpłynie a moge wiedziec ile oni maja lat??Chyba ze gdzies nie doczytalam

To chyba jakas nowa definicja milosci takie zadawanie sobie bolu" takie sa wspólczesne nastolatki kochasz = cierp i nadstawiaj karku :P

Gość ziziaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kobieto to jest normalne że faceci gadają o laskach ja tam się nie przejmuje jak mój facet gada ze mu się blondynki podobają i w ogóle a niech se pogada a mi się podobają tez faceci i też przy ni m mowie niemiałas powodu tak sie zachować przecież cie nie zdradził!

bądźmy szczerzy, jakby taki post zaczęła dziewczyna, rada byłaby: uciekaj od niego, bo to ktoś, kto nie szanuje partnera taka sama walka o władzę w związku, jak każda, bicie nigdy nie rozwiązuje problemu, co za chała a powód jak powód, tylko nie w ten sposób się go rozwiązuje: jak bym słyszała faceta: musiałem jej wprać, bo ciągle looka na innych, mówiłem jej tyle razy, że sobie tego nie życzę, ale jak nie kapuje, no to musiałem jej wytłumaczyć ręcznie blee

Regres Napewno bym jej nie oddal, ale sprobowal bym ja uspokoic i pogadac na spokojnie, a jak ona by nie chciala gadac to won z mojego zycia !

bądźmy szczerzy, jakby taki post zaczęła dziewczyna, rada byłaby: uciekaj od niego, bo to ktoś, kto nie szanuje partnera Masz racje, ale trzeba pamietac, ze to forum kobiece jest i brak jest tutaj obiektywizmu niestety.

kto Cie walnie przy ludziach a Ty: kochanie ochlon, pogadajmy :D :D :D

Jak dla mnie w momencie kiedy zaczyna sie przemoc w związku konczy sie mowa o jakiejkolwiek milosci...

Jak dla mnie w momencie kiedy zaczyna sie przemoc w związku konczy sie mowa o jakiejkolwiek milosci... Chyba ma racje, ale ja jednak znajac samego sibie chcialbym uratowac jeszcze zwiazek :) taki juz jestem:)

ej no doktorek nie osłabiaj mnie :o zwiazek w ktorym panuje przemoc fizyczna to chory zwiazek z którego najlepszą drogą jest wyjście:o nie ma mowy o ratowaniu... dzisiaj uderzy w twarz jutro pobije do nieprzytomności-heloooooł:o🖐️

nie no ja wiem jaki ty jestes. ty tez wiesz jaka ja jestem. ale sa pewne granice...wszystko jestem w stanie zniesc, ale nie tego ze osoba z która jestem w zwiazku zneca sie nade mna fizycznie tego nie zaakceptuje

ale ja jednak znajac samego sibie chcialbym uratowac jeszcze zwiazek " doktorze drogi chyba "pseudo" związek chciał bys ratować... aż sie boje spytać dlaczego chciał bys to zrobić ? tylko prośba ... odpowiedzi "bo skoro kocham..." pomiń w przedbiegach :p