Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalinkaaa

Jestem tu nowa!

Polecane posty

Gość załosne sa twoje wypowiedzi
ojjj .. Przerwa :* z tego co zauwazylam kazdy cie zna i serio fajnie tak kazdy za Tobą teskni bo niektorzy nawet zakladaja topiki o Tobie przepraszam nie chcialam zeby zart byl niesmaczny... :* Przerwa obrazilas się? :( myslalam ze to jest forum dla wszystkich... myslalam ze milo mnie przyjmiecie.... myslalam ze sie poznamy... eh :( 21 lat, a wypowiadasz sie jakbys miala z 15 :o ojejku...

Nie obraź się, ale ten nick i to serduszko spowodowało, że zaraz po zobaczeniu tematu pomyślałam sobie, że masz nie więcej, niż 16 lat.

spoko kazdy moze miec swoje zdanie waze ze kazdytu jest madry i nikt nigdy niczego dziecinnego nie powiedzial... te wypowiedzi byly takie bo chcialam byc mila.... a serduszko to wybacz ale to cos zlego dziecinnego?? ->

ale wy to macie pomysly :P hehehe myslalam ze kazdy tu lubi przerwe:D:D ale ja nie chce byc jak ktos... chce byc soba na tym forum i poznac ciekawych ludzi a nie łośków jakis:D:P

No w samym serduszku nic złego, ale po latach doświadczeń z różnymi portalami kojarzy mi się to tylko ze sweetaśnymi dzieffcynQami. Ale to jest tylko moje osobiste odczucie.

Przerwa się lubi użalać nad sobą i lubi słuchać jaka ona to ładna i wspaniała i wogóle, nie lubi ludzi, którzy mówią o niej prawde na głos, że jest projektem i że jest facetem a nawet trans'em :) zakłada bezsensowne tematy tylko po to, żeby zwrócic na siebie uwagę a i tak po 5 minutach temat upada...

hmmm niewidzialny_ nie znam przerwy ale moze sie przekonam ze taka moze byc chociaz nie oceniam bo nie znam.. a widzieliscie chociaz jak ona wyglada ze lubi jak sie mowi ze jest sliczna?

no ok rozumiem ze nie mowisz tak ze taka moge byc mam nadzieje ze sie przekonasz ze jestem w miare normalna JESZCZE !:D hehe bo jak tak straszycie ze kafeteria psuje ludzi to zobaczymy :P:P

sztame ?:D hehehe no się okaze:P hmm ja mam 21 lat :) nie wiem tez wjakim tutaj ludzie wieku sa ... znaczy wiekszosc... :P

Natalinkaaa juz nie będziesz miłą natalinką z serduszkiem w stopce tylko uzaleznionym kafeteryjnym potworem wyzywającym moderatorki i z plugawą chamską stopą :D przegrasz życie i skoczysz zdając relację na kafe :classic_cool:

nie słuchaj ich, specjalnie tak mówią :P Jak będziesz iwedziała kiedy skończyć to się nie uzależnisz (tak jak ja) :)

hehehe kafe mnie zniszczy mówicie:D no sie okaze to ile dajecie mi czasu ze zamiast serduszka bede miala "chamska plugawa stopke":P heheh niee no mnie sie nie da zmienic :D jestem soba i zawsze bede kafe nie bedzie miala na mnie wplywu:D tak sadzE:P

tak, tak. Będziesz się czaić w biedronce na paczkę Draży kokosowych - przysmak kafeteriuszy stanowiący dla nich źródło energii do przesiadywania na kafe oraz rarytas i ambrozję.