Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninka900000

Wybieram sie pierwszy raz po tabletki anty. poradzcie prosze!!

Polecane posty

Gość Ninka900000

Czy idac pierwszy raz do lekarza przepisze mi tabletki bez badania. Czy moge sie na nie nie zgodzic a mimo to dostac recepte?Ogolnie bylam juz u ginekologa i mialam badanie a teraz przeprowadzilam sie do innego miasta ide pierwszy raz tu do lekarza i nie chhce byc znowu badana czy da sie to zalatwic?

Gość 1234567......
przecież lekarz musi na jakiejś podstawie Ci zapisać tabletki ....to nie cukierki ....a po za tym wcale nie znaczy że jak zapisze Ci jedne to od razu trafi ....

Gość Ninka900000
Ale pisze przeciez ze juz bylam badana i bylo ok a teraz chce tylko recepte a pzreciez wlozenie mi tam palcow jakos nie pomoze w ocenie tego czy dane tabletki beda dla mnie odpowiednie czy nie prawda?

Gość Ninka900000
Czyli co mowicie ze nie da rady bez tego tak?Biore od trzech meisiecy yasminelle i jest ok a tertaz sie przeprowadzilam i musze isc pierwszy raz do nowego lekarza wiec sami rozumiecie ze chche tylko przedluzyc recepte ale te argumenty nie dotra do lekarza?

Gość Ninka900000
a mi pzrepisala ginekolog tylko po zwyklym badaniu bez badan krwi ani poziomu hormonow a ma opinie dobrego lekarza no i trafila bo sa to dobre tabletki dla mnie.

Gość Ninka900000
A zreszta na badanie krwi moge sie nawet zgodzic byle nie znowu badanie dopochwowe bo tego poprostu nie zniose drugi raz:(

Gość Ninka900000
Czyli myslisz ze wystarczy ze mu powiem ze juz biore tabletki i da mi recepte bez badania?

Gość Ninka900000
Mam nadzieje ze nie predko bo tamto badanie to traumatyczne pzrezycie bylo bol nie z tej ziemi , zeszlam z fotela na granicy omdlenia,dlatego nie wyobrazam sobie go powtarzac tylko by dostac recepte;(

jejku jakie kretynki .... niewiecie ile osob bierze anty w ciemno ..ja osobiscie nigdy nie bylam u ginekologoa a biore diane i jest git ...mam ciotke pielegniarke i mowi ze nie ejst to taaaaaaaaaaaaaaak bardzi konieczne ... mi siewydaje ze jak poprosisz i powiesz ze badania juz mials to przepisze ..kretynskie glowy ...!!!

Gość Ninka900000
Tak jestem 100% dziewica ktora ma trudnosci z wlozeniem nawet tamponu wiec to badanie bylo okropne balam sie bardzo i bardzo bolalo . Do shatz: to skad bierzesz recepty?

mam ciotke pielegniarke zawsze mi przepisuje i mowi zebym nie wloczyla sie po tych lekarzach co ch uj sie znaja ..kiedys tez bylam u lekarza i bez problemu mi przepisal.. poiedzilam ze badania robilam i tyle !!

papierowe nozyczkia ty zapatrzona w tych lekarzy jak by sie jeszcze cos znali na tym ..nie douczeni !!