Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mary_lu

papier toaletowy

Polecane posty

Gość mary_lu

Kobitki, jaki kupujecie papier toaletowy? ostatnio wszystko mnie podrażnia: wkładki, papier, chusteczki a nie zawsze jest taka możliwość, żeby wskoczyć od razu pod prysznic... Kiedyś to nie było problemu, a teraz za duży wybór...

Gość chusteczki do pupy niemowląt
chusteczki do pupy niemowląt są bardzo dobre. sama używam przy 'dłuższych posiedzeniach' :) ponieważ chodzę w stringach, wiec zależy mi na utrzymaniu higieny bielizny, bo przecież nie można jej prac w temp. 90°C. stąd akurat o nich wiem.

Gość ertyynaa
Ja kupuje papier toaletowy w Rossmanie, jest super, gruby ekologiczny i co najwazniejsze BIAŁY bo jak wiadomo kobiety nie powinny uzywac papierow kolorowych. Ten papier nazywa się Aluette czy jakos tak :)

Mnie akurat Aluette z rosmana nie odpowiada, ja kupuję też stamtąd, nazywa się chyba Europrofit, jest biały i gruby, nieperfumowany, i tani:)

Gość Tu nie chodzi o tani
tylko dobrej jakości, miękki, żeby nie podrażniał. Najlepszy w tej chwili na polskim rynku jest włoski papier Foxy (kosztuje mniej więcej tyle co Zewa itp.)

Gość ja też kupuję
Europrofit z Rossmana już od wielu lat :)

Gość dfdff
Z Biedronki - tylko ten trochę droższy, rumiankowy, albo z Tesco, marki Tesco.

Gość ghjkl
ja cały czas kupuje rumiankowa regine,

Gość paulina538
Ja tez kupuje rumiankowy regina

A ja kupuję zwykły szary ,ekologiczny ,bezzapachowy ,duży bez kartonowego walca w środku :D

zwykly szary, nie mam zamiar sobie po kark wszystkiego rozetrzec przez te sliskie, delikatne reginy, velvety tp

Gość mnie najbardzie odpowiada
MOLA. Akurat kupuję zielony bo pasuje mi do łazienki, ale w ogóle go lubię. Po innych też mam podrażnienia, o zapachowych nie wspominając.

Gość niebo nad...
A dlaczego kobiety nie powinny kupować papierów kolorowych? Ja tam kupuję różową molę herbal sensitive i nic mnie nie podrażnia. Wręcz przeciwnie, bo ona jest z balsamem z ziół

Gość zainstaluj bidettę
i podmywaj sie wodą za kazdym razem, ja tak robię

Gość A po co jej bidet
A po co jej bidet za pare stów, jak może mieć mokre chusteczki za parę złotych na miesiąc. To się nazywa mokry papier toalet. i można kupić w każdym sklepie. I jak ktoś tu wyżej napisał - niemowlęce też są super. I jeszcze Foxy! Zgadzam się :) Foxy jest świetny.

Gość brykandoo
Mola Herbal Sensitive- duży komfort przy stosowaniu (ma dodatek penthanolu, wiec złagodzi podraznienia) i do tego pachnie ziołami:)

Gość Jeszcze nie Dunka
W Kopenhadz widziałam papier Joorne - z narysowanymi kawałami rysunkowymi - biały , porrójny - b. fajny

Gość Burza na Warszawa
W biedronce kupuje tylko ten lepszy .

ja kupuje mola, na początku kupiłam go przypadkowo, bo cena była naprawdę ok jak na taki miękki papier, a teraz kupuje go, bo wiem, że jest dobry

Gość bar mleczny mnie
mokry papaier a chustki dla niemowlat to 2 rozne rzecyz-chystek w vc nie powinno sie spuszczac...... papier toaletowy tylko i ywlacznie szary-bez dodatku barwnikow, zapachow-najzdrowszy.

Gość panna niunia
teraz kupując papier toaletowy można wygrać wycieczkę na zakupy do Mediolanu :D

Gość kjhkhk
dokladnie, uzywajac morkych chusteczek nie mozna ich spuszczac w ubikacji..dla mnie wlasnie tak ostatnio sie pieknie zatkal kibel...a najleprzy papier to papier bialy nie perfumowany...

Gość kjhkhk
kciukiem - to jakiej konsystencji jest twoje gowno ze masz je niby rozetrzec po sobie uzywajac bialego papieru????????????

Gość mi jest bez różnicy bo i tak
zawsze po wypróznieniu się podmywam

Gość rossmann alouette zielony
taki grubszy.

Gość najlepszy papier
najlepszy jest Mola herbal sensitive polacam dla osób z wrażliwą skórą lub skłonna do podrażnień

Gość gość
Prowadzę biuro więc papier toaletowy i ręczniki papierowe zamawiam bezpośrednio u producenta http://duncan-papier.pl ceny mają naprawdę korzystne a papier jaki oferują jest miękki i dobrej jakości

Gość gość
Witam Chcecie super jakości i wydajności spróbujcie produktów firmy http://almus.pl/ a przekonacie się sami na własnej skórze :)