Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arbuz17

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość arbuz17

witam, zawsze milam cykl regularny, w tym miesiacu nie ostalam okresu tzn spoznia mi sie 17 dni. 3 misiace temu piescila sie tylko z moim chlopakiem , a juz na koniec po swoim orazmie dostknal tylko mojej ci*pki, nie wchodzil we mnie. Przez pierwsz miesiac bylo wsztko ok , pozniej w nastepnym mieisacu okres mi ie spoznil jeden dzien i byl krotki slaby. w tym miesiacu spoznia mi sie 17 dni, zrobilam est i wusszedl negatywnie lecz nadal nie mam okresu i mam bardzo wzdety brzuch, tak jakbym byla w ciazy. bardzo sie boje. myslicie ze mam powody? rzadnych innych obiawow, wczpra i dzisiaj mialam dziwne brazowe plamienie

Gość
robie analize , to chwile potrwa :classic_cool:

Gość Mam dla ciebie dobrą wiadomość
BĘDZIESZ MATKĄ !!!

Ja tez mialam plamienie na samym poczatku ciazy zamiast okresu. Jestes w ciazy.

Gość kedg
gdzieś w necie jest takie cos ze jak dotkniesz monitora to ono ci wskaze czy jestes w ciazy, tylko kurde nie pamietam jak ta stro nka sie nazywa

Gość arbuz17
zapomnialam dodac ze gwaltownie zmienilam otoczenie , tzn zmienilam kraj, od " mieisecy codziennie 40 stopniow upaly, nieprzespane noce bo jest strasznie goraco , ciezko mi sie przyzwyczic

Gość ja myślę że___
Miałam podobnie kilka miesięcy temu. Zamiast okresu miałam chyba przez dzień lekkie brązowe plamienie. Następny okres był baaardzo mało obfity. Miałam też bardzo wzdęty brzuch i nie mogłam się załatwić przez tydzień. Nie wiem, co to było, ale uregulowałam przemianę materii, zaczęłam zwracać uwagę na to co jem i robiłam wszystko, by się załatwić-choć nie mogłam ;) W końcu udało się i już nigdy nie pozwolę, by powtórzyła się sytuacja. A Ty możesz się załatwić? Może to problemy z wydalaniem, żołądkiem? Myślę, że skoro robiłaś test, to w ciąży nie jesteś :) Zrób za tydzień jeszcze jeden i głowa do góry.

Gość arbuz17
z wydalaniem u mnie wszytko ok, tlumacze tez sobie, ze ten brzuch to moz ejakies wzdecie. od czasu kiedy powinnam dostac okres bolal mnie brzuch przez kilka dni, tak jak zawsze przy miesiazce etraz tez tak czasem mam. ten test uspokoil mnie chyba tylko na jeden dzien , teraz ciagle cuje , ze ejst cos nie tak

Gość ja myślę że___
Niby nic, jednak u mnie to miało jakiś związek ze sobą. Może miałam jakiś rozstrojony organizm, co wpłynęło na wydalanie itd i okres też? Też się zastanawiałam, czy to ma związek ze sobą, czy nie. I nie wiem do dziś. Myśląc logicznie można powiedzieć, że związku nie ma. Ale medycyna nie odkryła wielu rzeczy jeszcze i ciała człowieka itd, że nie wiadomo ;) A autorce radzę pójść najlepiej jutro na USG i się dowie. Albo jak wolisz to zrób znów test.

arbuz17 testy sa bardzo malo wiarygodne. A kiedy wykonalas test i jakiej porze dnia?

Gość ja myślę że___
a o jakiej porze dnia robiłaś test?

Gość arbuz17
do lekarza moge isc dopieor za 2 tyg, kiedy wroce do kraju

Lekarz powiedzialby Ci jednoznacznie czy jestes w ciazy, a podejrzewam ze jestes.

Gość arbuz17
robilam rano, slyszalam , ze wtedy najlepiej. ale tak mysle , ze bylabylm w 3 mieisacu ciazy i tego by nie wykryl?

Gość arbuz17
ale to jest bardzo malo prawdopodobne zeby doszlo do zaplodnienia. on nawet nie mial spermy na sobie, tyko mnie dotknal

Gość arbuz17
przez dwa pierwsze miesiace mialam okres, dopeiro teraz nie mam

Gość arbuz17
dotykal mnie penisem na ktorym juz nic nie bylo, dotykal nie wprowadzal do srodka. z tym przuchem jest tak dziwnie , od kiedy zauwazylam ze jest taki wzdety pare razy udalo mi sie widziec go normalnym , takim jak zawsze ale rzadko.

Gość arbuz17
wim , moja znajoma miala okres do 4 meisiaca. ja po prostu sie zastanawiam czy sobie czegos nie wmwiam