Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Reqres

KAFETERIA - Zły lek na wszystko.

Polecane posty

Autora topiku pozdrawiam. Za to nie rozumiem ludzi, którzy zaczęli na Niego naskakiwać z yeez i Regresem na czele. Napisał tu coś od siebie, bez wulgaryzmów i ortów, ale jak to na kafe trzeba pojechać człowieka kimkolwiek jest i o czymkolwiek pisze. Taka zasada na tym forume panuje. Żałosne... Już wolę podszywy, które są chociaż śmieszne, niż takie cwaniaczenie na forume hehehe...

myśl. tu nie siedzą kosmici z Marsa." retro coraz bardziej sie nad tym zastanawiam czy aby tak nie jest ?:P

Gość do Listopadowa
a bylabys happy gdyby ktos sie pod ciebie podszyl ? np. listopadowa

retro coraz bardziej sie nad tym zastanawiam czy aby tak nie jest ? chciałbyś umysł zwykłego, w miarę normlanego człowieka się broni może to faktycznie nie piszą zwykli ludzie...? ale piszą zwykli, najzwyklejsi spotykasz ich na co dzień niestety ta świadomośc jest konieczna złoty środek między panikowaniem a naiwniactwem trzeba znależć

Listopadowa na pewno nie pracuje w mięsnym :P a tak z boku ;) gdzie ty tu widziałas jakieś jazdy ?

. Zarowno z marsa jak i z wenus. o , zs czytał jeden z bestsellerów!:)

Gość listopadowa nie kumasz czaczy

zs:) takie książki to czytają ci, co prostym i łatwym sposobem chcą sobie wytłumaczyć dlaczego im się zycie uczuciowe nie układa. :) nie jestem miłośniczką prostych, prymitywnych rozwiązan i wygodnych teorii wyssanych z dużego palucha u nogi.

Amaleto zatem gratuluje bibliotekarskiego kunsztu. Nie uwazam tej ksiazki za objawienie niemniej mnostwo tematow na kafe dowodzi tego ze ludzie kompletnie nie rozumieja roznic w plciach mozgu.

Ludzie sie tutaj zalą ze swoich słabości. Czytając to mozna popaść w taki stan który nie pozwala zaufać, gdyz to co wypisują tutaj ludziska zawsze bedzie przez nas w pewnym, choc moze i małym stopniu analizowane. To tak jakby doświadczenie, nie nasze a kogos, ale dające do myslenia.

Reqres. Analizowanie w malym sopniu to jedno nazywanie miejsca toksycznym to drugie - to samo co traktowanie nk jako przyczyny rozpadow zwiazkow.

Gość napisz w koncu prawde reQres
Dlaczego sie podszyleś pod Regresa, może wszyscy skorzystamy i się czegoś dowiemy. I nie pierdol o przypadku.

krótko rzecz ujmujaz zawsze szczery , jak go kobieta puści kantem będzie wolał sobie to wytłumaczyć tym że mają inny mózg a nie tym że zwyczajnie przypasował jej ktoś inny:) to taki mechaniźmik obronny

Gość napisz w koncu prawde reQres
Więc uświadom mnie ZS, ja wiem ale nie do końca. Chyba że to tajemnica Regresa...

. Krotko mowic nie wysililas sie już ci tłumaczyłam nie inspirujesz do wysiłku:)

do Listopadowa a bylabys happy gdyby ktos sie pod ciebie podszyl ? np. listopadowa Mam do siebie dystans i nie odbieram czegos takiego jako atak na moja osobe...Jedynie za objaw nudy... Niestety piszę na kafe tak rzadko, że nikomu nie chciałoby się pode mnie podszywać :) nad czym zresztą ubolewam, bo uważam, że podszywy sa naprawdę zabawne :D A tak na marginesie nie daloby rady podszyc sie pod kogos czarnego, zmieniajac jedna litere wielka na małą :P

nie probuj mi udowadniac ze jestem glupia, po co Ci to.. amaleta jemu to po coś zauważ jak mu brak argumentów to albo napisze że jesteś głupia, nieoczytana albo komiczna:) zwyczajny taki prosty odruch chwytania się brzytwy jak mu woda za wysoko podchodzi... bardzo męskie.

Retro. Pokaz mi zatem wpis w ktorym sie wysililas:-) Amaleto niczego nie udowadniam ale chyba nie masz kompleksow na tym tle, prawda?:-)

Pokaz mi zatem wpis w ktorym sie wysililaś zdefiniuj słowo: wysiliłaś :)

Gość odp. na pytanie autora
"Co o tym sądzicie ?" Otóż sądzę drogi chłopcze, że masz jakieś niedokończone sprawy damsko-męskie z Regresem. :P nie wnikam A co do Twoich wątpliwości, to masz trochę racji.

Listopadowa - wszystko da sie zrobic, tylko po co ? Trzeba oszukac oko ludzkie, które jest zbyt doskonałe by dostrzegac szczegóły. A wiemy co tkwi w szczegółach :)