Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Reqres

KAFETERIA - Zły lek na wszystko.

Polecane posty

ja dam radę, zs ale martwię się o ciebie wszakże nie raz pisałeś że bez definicji ani rusz. dlatego w trosce o ciebie od tego chciałam zacząć jak proponujesz słownikową, to z którego słownika?

retro- nie unos sie tak.. Kazdy z nas ma czasem zly dzien i czepia sie wszystkich i o wszystko. Ty pewnie tez nie jestes wzorem cnot jak masz kiepski humor jasne ale nie pisze wtedy na forum " jestes głupia" żeby sobie go poprawić.

Do Ciekawskich: Nie znam człowieka ! To był czysty strzał. Pistolet wystrzelił i kula doleciała. Amen. Nie szukajcie sensacji na siłe.

Do Ciekawskich: Nie znam człowieka ! To był czysty strzał. Pistolet wystrzelił i kula doleciała. Amen. Nie szukajcie sensacji na siłe.

retro.. szczerze mowiac mnie sie to zdarza to podajcie sobie z zs rekę.

Gość co za różnica
Reqres Trzeba oszukac oko ludzkie, które jest zbyt doskonałe by dostrzegac szczegóły. A wiemy co tkwi w szczegółach" wiecc przyjmij do wiadomosci ze nie wszyscy sa slepcami

Gość dziwny jestes
Nie znam człowieka ! To był czysty strzał." :O

Gość to był strzal w Regresa
10/10 :D

hola hola, proszę się nie czepiać. W odróznieniu od niektórych osobników, Regres wykazał się kulturą. I chyba zmienie za moment nick na inny. Zblizony originałowi.

Słyszę drżący głos, Dostrzegam w oku błysk. Wyczuwam strach. Kobiety zostawiam w spokoju. Zasady.

Wychodzisz z załozenia ze agresja budzi agresje ? Idąc dalej jest silą napędową. Dobre załozenie, ale trzeba wziążc pod uwage jeden wyjątek. Wyjątkiem jest osoba zrównoważona i opanowana po drugiej stronie jak i jej przeciwienstwo. W jednym z tych przypadków Twója metoda nie zadziała. A ja sie szybko nie nudzę. :)

Gość Listopadowa.
Da się jednak podszyć

Gość powiem_tak
wydaje mi się, że kafeteria to w wielu przypadkach dla osób mieszkających z dala od cywilizowanego świata, dla których ekran monitora to okno na świat. One często nie znają szeroko rozumianego życia i kafeteria im je zastępuje.

Gość Martyna0909
Witam :) Nie przeczytalam wszytskich postow , ale mysle ze zostales kiedys zraniony przez dziewczyne ... Z doswiadzcenia wiem ze gdy chlopak robi sie nie ufny to albo sam cos kombinuje na boku ( mialam taka sytuacje) albo szuka wymowki zeby zerawac( nie mialam takiej wytuacji) Lepiej poszukaj pozytywnych artyulow jak ulepszyc zwiazek :) Bo jak bedziesz doszukiwal sie zdrad lub takich o sobie oznakow to i tak bedzie ! Dziewczyna pusci Cie w kanal! Pozdrwaiam

Gość ReQres a co teraz porabiasz

Gość pewnie podrabia innych
Regres mu sie znudził ,to jedzie po innych