Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Reqres

KAFETERIA - Zły lek na wszystko.

Polecane posty

Gość słona zuppa
czyli jesteśmy tylko nickami,skoro Regres,poświęca swój cenny czas na wyjaśnianie,ze tamten to nie on uażaj Regres,bo Ci oryginał podszywacz fanki zabierze:D:P

Oh przepraszam wszystkich. Dzis mam okres i jestem nie do uzycia. Moze rzeczywiscie to nie moja sprawa i powinnam odpuscic? Ale tak ejstem wychowana ze lubie brac udział w nie swoich sprawach. Z góry przepraszam.

Gość o ja pierd***e
.Aby było jasne kandydatki do podrywania mojej skromnej osoby mogą być urodzone WYŁĄCZNIE w następujących kompozycjach:w znakach(w nawiasie rok urodzenia:byk(1974),rak(1968,1973,1974),panna(1973,1975),wag a(1973),skorpion(1968,1971,1973(statystycznie największe szanse),1974),koziorożec(1970,1972,1973,1974),ryby(1970,1973 ,1974).Zalecany(ale to niekonieczne) kolor oczu ciemnopomarańczowy albo ciemnoczekoladowy.Najlepsze imiona kandydatki:Andżelika,Beata,Elwira,Emilia,Julia,Marzena,Monik a,Laura,Róża.Za to szanse mają zdecydowanie większe od innych.W razie czego oglądać: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=577995& :O

uażaj Regres,bo Ci oryginał podszywacz fanki zabierze" słona zupa ORIGINAł , ORIGINAł :P wyjasniam ? raczej bym to podpiął pod ciekawość .. co kieruje innym człowiekiem że tak własnie się zachowuje ? zazdrosc? chęć zabawy ? dowartosciowanie sie ? ? ?

Gość słona zuppa
wiesz,moim zdaniem --tak naprawdę innych ludzi,wyróżniających sie z tłumu nie da sie naśladować ,a więc ....chyba masz sie czym martwić i popracować nad swoim wirtualnym wizerunkiem ;) a dlaczego sie podszył/a pod Ciebie,bo to tylko kafe,osobowości Ci nie zabrano przecież :P:D

mój kumpel gdzies poszedł ? ewentualnie żmudnie kopiuje nastepne stopki i rezerwuje nicki :P amant ....strzeż sie ... następny możesz być i ty :P

Gość ech dno
dno - ta rozmowa do czego to prowadzi? ile wy macie lat by kłócić się jak dzieci? idiotyzmem było kopiowanie cudzego nicka, ale równie głupie jest wdawanie się w dyskusje z prowokatorami

Regres, mysle ze Reqres zasłuzył na to bys zmienił i oddał mu swoja stopke na zawsze. JA tez powinnam odejsc.

Gość słona zuppa
Reqres----Ty nim nie zostawiaj tylko bądź,bo facetów tutaj brak:P;)

Gość słona zuppa
*nie zostawaj

Gość słona zuppa
Dlaczego tak myślisz Anmaleta,ja nie mam swojej foty w stopce> pisze pod pomarańczą przecież :)

idiotyzmem było kopiowanie cudzego nicka, ale równie głupie jest wdawanie się w dyskusje z prowokatorami " ale tu nikt sie nie kłóci ;) to są rozważania o takich wartosciach jak uczciwość , cnota i prawda ... poruszane sa też inne aspekty zycia, takie jak : kłamstwo , kradzież i nieuczciwosci ... zawsze mozna cos ciekawego dla siebie wyciągnąć ;)

Gość ech dno
czy ja mówię "kłóci"? wdaje się w dyskusje aczkolwiek - bawicie mnie;p

Gość niektorzy to biora wszystko

Gość bawic to sie mozna ze stopki
amanta, to dopiero jest cud swiata kaffe

Gość słona zuppa
jak Ci Amaleta tak strasznie przeszkadzam to idę a Tobie życzę mrrrrrrrrrr czy wrrrrrrrrr z orginałami i podszywaczami :) pa

Gość do Amaleta
czy doczekalas sie w koncu foty komiczne ??

Gość do Amaleta
wiem...i nie sadze zeby w ogole ja wyslal kiedykolwiek..ale co tam.. 🖐️

brawa dla tego pana regres może niezbyt błyskotliwa uwaga ( mówię o pierwszym poście) ale zatrważająco trafna takie tu gówna czasem popisane że się zyć odechciewa. masz moje poparcie.

Retro, no by to szlak, uswiadomiłes mi ze gine od własnej broni. Ja to napisałem, a triumf zgarnia regres :P Ale poko wybaczam i pozdrawiam.

Gość Swoja droga to Reqres
Dlaczego podszyłeś się pod Regresa ?

a to ja was nie rozróżniam, sorry w każdym razie ktokolwiek napisał pierwszy post tego topa, ma dobre podejście w sensie: widzi co trzeba i dobrze że to zostało napisane na tak zwaną otrzeźwę dla wszystkich