Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Reqres

KAFETERIA - Zły lek na wszystko.

Polecane posty

reQres , alez proszę bardzo ;) to na kiedy sie umawiamy by rozpocząc pierwsza lekcję naprawy zagubionego faceta ? :P proponuję temat ... "jak wyjśc z cienia xero boya ?" :P

Hehe jaka zwarta grupa obrońcow praw człowieka :O Przepraszam nie wiedziałem ze krzywdze inwalide?! :O Poprawie się :) Ps. Co wy tacy sztywni jestescie? Przeciez nie oczerniam naszego ReGresika:] Poza tym Regres to nie Reqres, a ze stopka taka sama, hmm no peszek :P

Amaletko nie zamierzam nic zmieniać :D yeez , troche miłosci dla blizniego nigdy za wiele ;)

Widzę ze zaczynasz się wkręcać w moją zabawę :) Fajni, zabawnie będzie, a poźniej komus puszczą nerwy i zmieni pseudonim kafeterniany hehehe :) Mimo wszystko pozdrawiam. PS. Jak dobrze jest przebywać w swiecie WIRTUALNYM, prawda Regres?

Gość kopia_po
"Reqres Hehe jaka zwarta grupa obrońcow praw człowieka " domyślam sie czyim obrońcą ty jestes.. moze tak wyjdź z wlasna inicjatywa i stworz cos "swojego" oryginalnego

Poza tym Regres to nie Reqres, a ze stopka taka sama, hmm no peszek" to nie peszek ;) ... tylko kompleksik :P Reqres ty to taka łódka bols ;)

Dear Amaleta. Czy odróżniasz literke Q od G ? Dzięki temu jestem originalny. OT.

PS. Jak dobrze jest przebywać w swiecie WIRTUALNYM, prawda Regres? reQres ależ skąd :) to jawny REAL :D sam nie wiesz gdzie jestes :) ( patrz twój wpis tytułowy ;) )

Gość kopia_po
ReQres, ze nie przepadasz za Regresem, to wiadome ale naprawde nie wszyscy kupuja podrobki

Dzięki temu jestem originalny. OT." reQres no przyznaje sie ..nie da sie nie zauważyć ciebie ;) ty mój ORIGINALE :P

Dlaczego miałabym nie przepadac za ReGresem ? Ja nie znam człowieka :D co mnie jakis Regres interesuje? Czy jesli ktos załozy sobie Nick Ala11 i nagle druga osoba załozy sobie nick Ala12 to tez Ala11 będzie miała pretensje do Ali12 o nick ? Ludzie, opanujcie sie. A stopke przeciez mozna uznac za czysty zbieg okolicznosci. Hehe wiecie co jest najlepsze? Ze sie tak tym wkręcacie, a naprawde są ciekawsze rzeczy niz patrzenie sie w nick Regresa i Reqresa.

Gość kopia_po
ReQres...oryginalny na kafe to jest tylko Sedesee_Oryginal_ :P a tak na serio, to nieladnie krasc czyjas tozsamosc :(

Regres - zauwazam ze Amaleta chce się podchlebić, albo ma na ciebie drake :P

ReQres pochodzisz mi pod złotego ;) ona tez nie wie co sie czasami z nim dzieje :P

co mnie jakis Regres interesuje?" nie kłam :P ale z góry ci mówię .... nie wymienie sie z tobą fotką :P

zauwazam ze Amaleta chce się podchlebić, albo ma na ciebie drake " nie musi :D ja mam na nią większą :P

Gość kopia_po
"Dlaczego miałabym nie przepadac za ReGresem ? Ja nie znam człowieka co mnie jakis Regres interesuje?" powiedzmy ze wierze w krasnoludki... ochh, reQres 🖐️

Najzabawniejsze jest to ze sam "poszkodowany" ma na to badziej wyjebane niz jego obroncy hehehehe ale lol. Ps. Regres - niedługo znikam, bo wyjezdzam do Niemców (Boze jak ja ich nie lubie) na jakis miesiąc wiec pewnie zapomne o tym nicku i odpuszczę. Ale przez te kilka dni pozwole sobie pisać z mojego ORIGINALNEGO nicka. Z góry thx

ma na to badziej wyj**ane" o matko .....:O "mam wyjebane" "masz wyjebane" "mieć wyjebane" już wszystko rozumiem ;)

Chociaz w sumie masz racje. Mam bardzo mokro na ReGresa i marze o tym zeby mu dać. Az tak mocno widac? ;/ Trudno, uczuc swoich nie zmienie, ale Ty mogłbys zmienic Nick, gdybys chciał, proszę !

wiec pewnie zapomne o tym nicku i odpuszczę." zabierz go na niemieckie forum ;) her Herflig

Gość kopia_po
"Reqres Najzabawniejsze jest to ze sam "poszkodowany" ma na to badziej wyj**ane niz jego obroncy hehehehe ale lol. " ma sie ta wyobraznie, ReQres....oj masz... obrońcy ...:D

Gość zły lek złe rady
hmm do autora topiku a raczej autorki tu sobie nikt rad do serca nie bierze tylko śmieje na kafe taka prawda acz kolwiek można se pogadać fajnie czasem nawet z innymi

Chociaz z drugiej strony wszyscy bysmy je oblali.." myślę że praktyczna czesc testów poszła by znacznie łatwiej :p

Gość kopia_po
boshe..ale tu naprawde mozna miec z niektorych niezla polewke amant, twoja stopka to tytul na 1-sza strone popularnej gazetki swiat oszalal :O