Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Coco_Chanel

Mój organizam sfiksował??????????????????????

Polecane posty

Witam Pisałam na antykoncepcji, ale tam bez odzewu, wiec moze tutaj ktoś mi pomoże :) Kochane może wy mi pomożecie zrozumieć mój zakręcony organizm, tzn zakręcił się w tym cyklu, a więc tak: ]Miesiączka rozpoczęła mi się 17.08, trwała intensywnie dwa dni, a potem to były bardziej plamienia niż @, co dziwne, że nie spadła mi temperatura.Tzn,. spadła na chwile i znowu skoczyła ( do owulacji mam temp w granicach 36.5- 36.7). Moje temperatury wyglądają następująco: 1dc - 36,9 2dc - 36,9 3dc- 36,9 4dc- 36,8 5dc- 36,7 6dc- 36,7 7dc- 36,9 8dc- 36,8 9dc- 36,8 Sama temperatura nie zastanawiałaby mnie tak bardzo, ale ponadto mam bardzo miękką szyjkę macicy i dużo śluzu, aż mi mokro ;/ nigdy nie miałam takich cyrków. Przed @ temperatura spadała mi do 36.5. NIe wiem co myśleć. Ciążę wykluczam z racji tego, że miałam przecież okres , więc co jest. Czyżby to miał być cykl bezowulacyjny???? Dodam,że infekcji żadnej nie mam MOże któraś z WAs pomoże mi to wyjaśnić???? bYłabym wdzięczna

Gość marysia_mm
zapytaj na http://www.zdrowieintymne.pl/ chyba właśnie we wtorki odpowiada lekarz. a może jesteś w ciąży? Może miałaś owulację szybciej w tym cyklu i załapałaś ;)

Nie mozna wykluczyc ciazy po jedynm okresie, mozesz miec do 3, poza tym sama powiedzialas ze to byl dziwny okres.

Muller, ale przez pierwsze dwa dni był naprawdę obfity , w 3 dniu tak jakby znikną, a potem 2 dni plamienia. Poza tym piersi przestały mnie boleć hmm...zrobię test dla świętego spokoju, ale szczerze wątpię zeby to była ciąża ( chociaż bardzo by mnie to ucieszyło), martwię się, ze to może być jakiś cykl bezowulacyjny?? - nigdy tak nie miałam ;/ )

Gość do coco
pamietaj ze mozna miec krwawienie niczym nie rozniace sie od normalnego okresu (niczym poza nazwą) a i tak być w ciazy... moja znajoma zorientowała sie ze jest w ciazy w 3miesiacu bo przez pierwsze 2 miesiace miała krwawienia ktore wypadały dokładnie wtedy gdy powinna miec miesiaczke....dopiero gdy "miesiaczka" ustała wyszło na jaw ze jest w ciazy....

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że jestem w ciąży. Gdyby tak było to byłabym maksymalnie szczęśliwa. Dziewczyny dajecie mi nadzieję, ale naprawde szcerze wątpię. przecież bolałyby mnie piersi lub coś bym czuła, jedyne co czuję to tylko czasami ból pleców w krzyżu, ale tak delikatnie i na chwilę, zawyczaj jak siedzę w pracy lub wieczorem czytam coś sobie przed snem. A poza tym miałam przeciez tą wstrępną @ Martwię się natomiast, że to może bedzie jakiś cykl bezowulacyjny lub coś w tym stylu

Gość marysia_mm
martwisz się, że cykl bezowulacyjny. Każda zdrowa kobieta ma w roku takie cykle, gdzie nie ma owulacji

Gość ja się nie znam ale
faktycznie dziwne te twoje temperatury

Gość w takim razieee
wlasnie teraz masz owu!!!

hmm..tak szybko :)))) w ogóle o tym nie pomyślałam :) ale w ogóle nie mam śluzu owulacyjnego, tylko taki biały, mleczny i jest go dużo, hmmm