Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie cooooo

wiele rzeczy bym kupila gdyby nie te potworki

Polecane posty

Gość wielka madra glowa
haha, jaką tej lalce gebe wykrzywioną zrobili :) nie patrz na paszczę, patrz na ubrania

Gość wiecie cooooo
ale jak otwieram strone z aukcja i widze cos podobnego w ubraniach, ktore mialoby nosic moje dziecko, to az mnie obrzydza:O jakos nie moge ogladac tego ohydztwa. dlaczego sprzedawca nie rozlozy ubran na stole czy lozku i nie porobi zdjec, tylko nalozy je na taka lalke ktora wyglada, jak wyciagnieta ze smietnika:O

Gość marysia_mm
rzeczywiście paskudne te lalki

Gość naturalistyczne lalki
Ale te lalki przecież imitują wyglądem normalne niemowlę. Twoim zdaniem niemowlaki to też są potworki? Zgadzam się, że niemowlęta, szczególnie do kilku dni po urodzeniu są brzydkie, czerwone, pomarszczone i mają wykrzywione buźki, ale przecież tak się nimi ludzie zachwycają. Nie rozumiem, zachwycacie się niemowlakami, a nie zachwycacie się lalkami, które wyglądają dokładnie jak niemowlęta. http://republika.pl/blog_nx_1283890/2646785/tr/niemowle.jpg http://jak-dbac-o-niemowle.101-dywizja.com/images/1.jpg http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_oryg/we_dwoje_1_9765.jpg http://wozik.com/wp-content/uploads/2007/01/g_2007_01_18_007522.jpg

Fajne!! Gdybym znów była małą dziewczynką, chciałabym mieć taką lalkę. Za czasów mojego dzieciństwa takich fajnych nie było :)

Gość wiecie cooooo
niewiem, mnie jakos one obrzydzaja. wiem, ze noworodek tez nie jest zbyt piekny ale zywy noworodek to jakos inaczej. gdyby ktos prezentowal te ciuchy na noworodkach czy niemowletach, nie mialabym nic przeciwko, ale te tutaj to po prostu lalki i w dodatku naprawde brzydkie, a lalki powinny byc chyba ladne? no te z ostatniego linku niekotre sa fajne.

Gość wielka madra glowa
Haha, faktycznie ten fryz nieziemski :P Przeohydne. Fakt, takie nowo narodzone dzieci są własciwie równie paskudne (no, choc może mają lepsze fryzury), moze powinni produkowac takie lalki wzorowane na dzieciach, które maja juz miesiac, a nie 2 godziny :P Kazde nowo narodzone dziecko wyglada jak ogorek kiszony. Swoja drogą , nie wiem, po co komu taka szkaradna lalka. I to jeszcze tak realistyczna. To chyba dla osób, które by chciały mieć dzieci, a nie mogą - ale to tym bardziej chory pomysł :/ To zakrawa na psychozę, kurde od razu widzę Normę Bates kolyszącą sie na bujaczku :/

Gość wwooww
Gość wwooww
śliczności :p

Gość wielka madra glowa
Powinna byc jeszcze laleczka chucky

Gość Ta lalka z drugiego linku
Ta lalka z drugiego linku Allegro ma włosy jak Andy z Little Brittain! Haaahaaa :-D

Gość marysia_mm
no te są cudne!!!!! hehehe

Gość taka lala moze nawet
kostowac 5tys zlotych

Gość a wasze bachory
to może ładniejsze,szczegolnie zaraz po narodzinach?

Gość marysia_mm
jeśli chodzi o te lalki... cały sęk w tym, że są za bardzo podobne do dzieci... aż dreszcze przechodzą. Dla mnie one wyglądają jak małe trupki (jak dzieci, ale życia w nich nie ma)

Gość A fuj przerażające
Jak lalka Czaki.W życiu bym dziecku takiej lalki nie kupiła, ale te ciuszki ładne

Gość dziwna sprawa
mnie też te lalki kojarzą się z niemowlęcymi zwłokami.... wiem że w Stanach jest wiele kobiet które nie mogąc mieć dziecka kupuje sobie taką lalkę na pocieszenie, aż mnie wzdraga na samą myśl.... upiorne

Dla mnie nie ma w nich nic upiornego. Są równie brzydkie jak prawdziwe noworodki/niemowlaki. I kupiłabym dziecku taką lalkę.

Gość to nie dla dzieci
nauczcie się czytać ze zrozumieniem, lalki reborn nie są absolutnie przeznaczone do zabawy dla dzieci, mają wartość kolekcjonerską i są przeznaczone tylko do oglądania przez fanatyków oraz do sesji zdjęciowych jak się komuś nie podoba to nie musi kupować czy oglądać, wolny wybór te najładniejsze i najbardziej realistyczne kosztują od 1000zł w górę

Więc szkoda, że nie ma ich w sprzedaży. :(

Gość są w sprzedaży także w PL

No ja wiem, ale szkoda, że nie są do zabawy i nie można ich kupić w sklepach. Bo gdyby te lalki służyły do zabawy dla dzieci, to byłoby to normalne. Ale kolekcjonowanie sztucznych dzidziusiów rzeczywiście jest nieco upiorne i zakrawa na jakąś chorą obsesję bezpłodnej kobiety.

Gość marysia_mm
naturalistyczne lalki - cyt. "Ale kolekcjonowanie sztucznych dzidziusiów rzeczywiście jest nieco upiorne i zakrawa na jakąś chorą obsesję bezpłodnej kobiety" - trafiłaś w samo sedno.