Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliwcia 16

Dziwne - a myślałam że nie żyjemy w średniowieczu

Polecane posty

Byłam w niedzielę u prabaci na 90 urodzinach, ja mam 20 i byłam z chłopakiem który ma 21, oprócz mnie było dużo osób, w pewnej chwili usiadłam mojej miłości na kolanach i pocałowaliśmy się i nagle cisza i się gapią na nas, on się zpeszył ja nie bardzo, babcia (69 lat) powiedziała przy wszytskich że nie wypada, moja mama i tata się nie odezwali bo nie uważają tego za niestosowne, w końcu jesteśmy dorośli, razem mieszkamy i planujemy ślub, potem chcieliśmy zabrać moją siostrzenice na spacer (10 miesiecy) bo płakała i usypia w wózku, a mi szczerze mówiąc nudziło się to od razu dali nam mojego 8 letniego kuzynka i 7 letnią kuzynkęm, nie wiem po co... sorry tekst mi zniknął

ale bez przesady, to co kiedyś to nawet facetowi się nie usiadło na kolana, ani on nie mógł sie głaskać po plecach po bluzka bo to nie był mąż? no ludzie teraz jest tyle luźnyxh związków

Rodzice śa juz bardziej nowocześni nawet mieszkanie mi kupili żebym mogła byc samodzielna :) ale to wkurzające tak jest za każdym razem, na każdej uroczystości rodzinnej, a inaczej jest z moją kuzynką starsza jest tylko o 2 lata a jej facet ma 25, rok temu się pobrali no to teraz mogą nawet się rozbierać publicznie bo to mąż

Gość zkejdjd
trzeba wiedziec, jak sie zachowac... nie mogliscie sie powstrzymac na tak oficjalnej imprezie? ech, dzieci... kochajcie sie, ale musicie sie nauczyc manier przy stole, jak widac.

Gość a co znaczy 16 przy Twom nicku
?

nie jestem konserwatywna ani zacofana ale uważam ze zachowanie było niezbyt stosowne... to raczej była taka...eee...prywatna impreza i nie powinnaś tak robić.

16 to moja ukochana liczba i dzien moich urodzin Kultura przy stole? no sorry poałować sie nie można

To nie sredniowieczne zwyczaje, tylko zwyczaje z czasow mlodosci Twojej babci. Niestety babcia pozostala mentalnie w swojej epoce, podczas gdy swiat posunal sie naprzod.

to rozumiesz przez słowo prywatna? bo ja to że dla rodziny soro zaparszaja nas oboje, to jesteśmy oboje a przykład z kuzynką już podołam i to nie jest sprawiedliwe...

oj wiesz na imprezie wsród młodych na dyskotece to tak ale przy stole z rodziną... nie wiem dokładnie jak to wyjaśnic ale ja bym sie tak nie zachowała.

tak samo jak idę ja tak porpostu odwiedzić, to piszemy sms z misiaczkiem to zawsze mi mówi że to jest lekceważenie jej osoby bo albo pisze albo gadam z nią, ciotkę też mam taka jedną złośliwą byłam u nich na rocznicy slubu 15 i pisze sobie sms no to usłyszałam "uważaj bo ci klawiatura odpadnie jak bedziesz tak stukac" ehh zalosne

Gość a co znaczy 16 przy Twom nicku
Dziecinny problem, po co zaraz się oburzać. Pocałowaliście się i po sprawie, nierozumiem? Że też nie masz poważniejszych zmartwień...

mam, ale chodzi o to że kuzynka mjąc tylko 2 lata wiecej caluje sie przy stole przez caly czas a to do mnie wszytscy maja pretensje

Gość nie widze problema
Widocznie musisz sprawiać wrażenie puszczalskiej. Uczyć się nie chcesz, nosisz tapetę, więc co się dziwisz, to i rodzina dobrze Cie nie postrzega.

Gość to wy nie macie nic innego
do roboty tylko w kolko sie calujecie przy stole na imprezach rodzinnych???? ..................................................zenada.pl

zawsze miałam świadectwo z paskiem, mature zdałam swietnie, studiuje 2 kierunki i pracuje, tapety duzej nie nosze, skromny makijaz, jedyne to ubiór ubieram sie prowokujaco

Gość a dlaczego zaraz
lizanie sie publiczbne nie jest w dobrym guscie, i nie ma to nic wspólnego ze sredniowieczem :O

Gość tu konserwatyzm
nie ma nic do rzeczy...trzeba znać zasady savoir vivre panienko.:O

wiesz trudno siedzieć od godziny 17 do 22-23 czyli 5-6 godzin sztywno przy stole i gadac bez zadnego buziaczka

pssss, no ciekawe te zasady dzialaj tylko u mojej babci i prabaci, jak ide do siostry to jest normalne, jak ide do kuzynostwa tez poprostu WELCOME ŚREDNIOWIECZE

Gość Prowokacja czy co
kultury to ty nie masz.

Gość bo są tak samo niewychowani
jaki i ty wiec dla nich to nic dziwnego.

Chcialam otrzymac normalne odpowiedzi czy wy tez tak macie, a widze ze ludzie z kafeterii potrafia tylko zjechac ludzi i nic wiecej

Gość kolejna sweetaśna niunia
która nie może utrzymać swojego języczka na wodzy przy boku misia-pysia. 😴