Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolza26

nie chce lizac mi cipeczki?

Polecane posty

Gość zolza26

Zaczyna mnie to juz denerwowac,zrobil mi minetke kilka razy sam z siebie glownie na poczatku naszych przygod z seksem.Teraz odrazu wklada a potem mowi,zemu mu wziela do buzi,a ja???Ja tez lubie gdy mnie tam piesci ustami,nigdy mu sama tego nie sugerowalam bo sie jakos krepuje,a on to robi bardzo rzadko.Chyba zastrajkuje i nie bede mu juz robic dobrze ustami.

Gość weż
może ci śmierdzi z cipki? patrzałaś?

Gość zolza26
Nic mi nie smierdzi,jestem zadbana,wydepilowana,nigdy bym sie nie rozkraczyla z nieumyta cipka:oMoze on poprostu tego nie lubi?Nigdy mu nie mowilam o tym,ze to lubie bo jakos sie krepuje przez to wlasnie,ze on tego nie robi,przeciez nie bede go zmuszac skoro sam nie przejawia inicjatywy.Tak jak pisalam czasami sie zdarzy,ze mi zrobi ale to baaaardzo rzadko,ja natomiast przy kazdym stosunku robie mu ustami z tym, ze on sam o to prosi,chociaz nawet gdyby nie prosil bym mu zrobila.

Gość Sakerra
zastrajkuj,co on myśli sobie męski szowinista

Gość sger
Jak Ci nastepnym razm powie ze chce loda to powiedz ze chcesz czuc jego jezyk gdy masz go w ustach i zrob na szybko 69 :)

Gość reiaja
mam ten sam problem...;(((((((((((((((((((

Gość Dyziek
DAWAĆ DO MNIE DZIECZYNY JA TO UMIEM ROBIC I LUBIĘ TO ROBIĆ ŻADNE NIE ODPŁYWA BEZ KOSMICZNEGO ORGAZMU

Gość Dyziek
czekam na Was,przybywajcie :D Panie :) Panowie w sumie tez moga :classic_cool:

Gość cicikowo
ja dostaje rzadko minetke a jak prosze to mi odmawia czrsto i twierdzi xze nee umie

Gość zal mi was kobiety
zyjecie z frajerami

Gość Witek761211
Odpowiedzią z mojej strony byłby strajk na robienie jemu dobrze, ale kompromis musicie wypracować sami. Jak pisałaś, lubisz to i chcesz, ale wstydzisz się powiedzieć. Wg mnie ten właśnie wstyd czas przełamać. Jeśli tego nie zrobisz, często będziesz mieć problemy, nie tylko w sferze seksu. Asertywność!!!

Gość karoolek......................
ja tez nie lize wydepilowanych cipek , sam se kolezanke polizaj jak jest wydepilowana to bedziesz wiedziec dlaczego !!

Gość Karinaaaaa
mmm... to ja mam dobrze:)prawie a kazdym razem..minetka:)moim zdaniem...powinnaś mu o tym powiedziec...połowa naszych problemów..wiąże się z tym, ze ludzie ze soba nie rozmawiają:)

Gość karoolek......................
zdecydowanie bardziej mnie rajcują gesto owłosione odbyty robotników z budowy za oknem :classic_cool:

dlaczego się krępujesz? Przecież on ci mówi żebyś wzięła do ust i natychmiast po tym gdy on ci tak powie powiedz ,a co ty myślisz że ja nie lubię jak ty mi to samo robisz tez pobaw się języczkiem.

Gość adr
Mysle ze powinnas mu usiasc na twarzy - w majtkach albo bez - wtedy powinien zrozumiec o co chodzi.

Gość rfrefree
zolza26 olej takiego gościa, chodź do mnie a Twoja cipka będzie lizana non stop