Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po raz kolejny przychodzi mi n

Po raz kolejny przychodzi mi na skrzynke reklama

Polecane posty

pewnie na tym ze chca cie zrobic w bambuczo! ja bym nic nie wysyla bo po tem sie okarze ze musisz placic za to co mnialo byc za darmo...ale zrobisz jak uwazasz :)

Ja nic nie chcę wysłać, nie jestem taka wyrywna :), chodzi mi o to, że skoro reklama przychodzi mi po raz kolejny, a spamu mam na skrznce mało, to znaczy, że do innych też pewnie, może ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie

Gość prawie sie dalam naciac
dostalam ta reklame, trzeba sie zalogowac na "swoj indywidualny kod" ktory dostajesz w mailu. Potem kaza ci wypelnic ktotka ankiete bez podawania danych osobowych a na koncu niespodzianka :) zeby mogli ci wyslac poczta list zawierajacy voucher na te noclegi , ty musisz podac swoje wszelkie dane sobowe + wyslac sms za jedyne 25 zl (czy cos kolo tego), twierdza ze ta kwota jest tylko na koszty przesylki :D Oczywiescie nie podajcie zadnych danych ani nie wysylajcie smsow, ktos sobie swietny biznes wymyslil :D

A jednak, nie tylko ja. A najlepsze jest ostatnio, zapisz się to dostaniesz wszystkie nowości na skrzynkę, CZYTAJ REKLAMY, zapisz się s korzyścią dla siebie :)

Gość a dlaczego zaraz
Już na innym topiku pisalam, też dostałam i od razu wywaliłam do kosza.

do mnie tez takie prztchodzil, ale szczerze to zadko je odtwieralam...to tez jest spam tyle ze wchodzi we wiadomosci odebrane bo zalezy to od czujnosci poczty...chyba najwiecej tego gowna na onecie...ja zalazylam sobie teraz na gmail.com i jestem zadowolona...jak cos to zglaszasz taka wiadomosc jako spam i wiecej raczej nie przyjdzie :)

To teraz ja wam napiszę, że już do mnie do domu dotał czek. Dobrze, że mam jeszcze inne konta. w nocy wypełniłem kolejne 3. Jak dojdą pozostałe czeki, to bedę miał 12 dni pobytu dla 2 osób w wybranym hotelu w Europie. Przejżałem ich katalog i nawet ciekawe są hotele (od ** do ****). Płaci się tylko za jedzenie, od 65 PLN do 120 PLN. Zależy co tam jest i ilogwiazdkowy hotel. Średnio około 75 - 85 PLN. To teraz sobie policzcie. Nad Bałtykiem doba kosztuje około 100 PLN z gównianym jedzeniem, albi i bez. Pokoje, nory, syfiarskie łóżka, bródne tanie poprzypalane papierosami zasłony i ściany pokojy z dykty, z odchodzącą farbą, kibel w korytarzu. Tu w Hotelach, piękne pokoje, z łazienką ,prysznicem, klmą i TV Sat. Nawet z lodówką. Do tego pełne wyżywienie: śniadanie, objad, deser, kolacja, albo bufet szwedzki. Jakość jedzenia, bez porównania z tym co się serwuje nad Bałtykiem. 85 PLN za dobę w hotelu z pełnym wyżywieniem, to się opłaca. Normalny turysta za tą sama dobę zapłacie 250 - 350 PLN.

Czeki można łączyć :) Nie wszystko w Necie jest syfem. Tak pomagałem kiedy powstawał alior Bank. Przesłali mi 100 PLN na konto za odpowiedzenie chyba na 9 pytań :D Tak współtworzyłem Play. Te wszystkie tanie oferty Playa, są w dużej mierze moją zasługą. Czasem w necie są promocje reklamowe i nie są to oszustwa. Trzeba umieć wykorzystać okazję. Jadąc do Chorwacji i tak bym musiał codziennie wydawać na jedzenie około 50 PLN plus jeszcze 200 PLN za pokój w pensjonacie. Tu wydam teraz tylko 85 PLN za dobę z jedzeniem w Hotelu + basen, siłownia itp.

Gość a dlaczego zaraz
Tak podejrzewałam właśnie, że każą płacić za jedzenie, jakies durne sumy. Dzięki. :D