Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zła na maksa-słusznie

mąż dał rano klapsa naszemu 3 latkowi bo ten zsikał sie na łozko bo niewytrzymał

Polecane posty

zdarzylo mu sie to 1x kuzwa -maz stary chlop a niejednokrotnie biegnie do kibelka a dziecko kara klapsem :( ja w pracy a cisnienie podniesione na maxa

3 latek sie zesikał... straszne. Opier..... męża "z góry na dół" Moja córka tez sie dzis zesikała na łóżko, pierwszy raz od roku. I mam ją zlać? Mysle ze to stres przed przedszkolem akurat.

Gość kjgfjjuf
po pierwsze uspokój sie,jesteś w pracy jak wrócisz z pracy to z nim porozmawiaj Powiedz pajacowi że tak się nie robi bo mały teraz ze strachu przed sikaniem moze sie zsikać zadbaj o to by mały nie pił duzo przed snem a co najwazniejsze sikał przed zasypianiem.Jeśli chcesz napisz mężowi smsa ze jestes zła i że sie nie spodziewałaś i że jemu też pewnie w tym wieku si,e to zdarzało.Szkoda maluszka bo powinien usłyszeć:nic sie nie stało,musimy cos zrobić by sie nie powtórzyło

Gość
Masz prawo byc zdenerwowana,znalazl mi sie bohater,ktury uderzyl male trzy letnie dziecko,to jemu by sie przydalo zeby stanol przy nim czlowiek wielokrotnie wiekrzy od niego i dal mu takiego klapsa,ze odrazu by sie posikal z bölu.Möj maz kiedys tez udezyl naszego 2 letniego syna ale tylko raz,zabronilam kategorycznie,mösialam miec w oczach cos ,co dalo mu do myslenia i nigdy juz tego nie zrobil,i möj syn wyrösl na porzadnego czlowieka bez bicia.

Gość
Przepraszam za blad w slowie ktöry, nie wysylaj sms tylko wyjasnij to w cztery oczy.

Gość co to za ojciec
klapsem nic nie zdziała. a jak nie ma sie na kim wyżyć to niech idzie pobiegac wokół bloku`1

przypuszczam,ze mu dał klapsa bo musiał sprzatac- wygodnicki pan mąż :( tłumaczy sie ,ze mały zrobił to specjalnie bo sie smiał przy tym meza nie interesuje moje zdanie na temat tego klapsa no za......scie normalnie owszem nie bije go (jhak dotad go nigdy nie uderzyl )ale dzisiaj to tez nie byl powod!!!! maz mowi ze mały sikał na stojaco i sie smiał :O

Nie pochwalam bicia, ale może twój syn rzecywiście testował cierpliwość ojca.

Gość i dobrze
gnój jeden, żarty będzie sobie z ojca robił. Brawo dla męża. Lać w dupę i patrzeć czy równo puchnie !

Gość to chyba mógł tylko maz napisa

Gość gosik062007
moze po powrocie do domu wlej mezowi, bo krzywo odstawil szklanke do szafki, a w wytlumaczeniu powiedz, ze pewnie zrobil to specjalnie by CIe wkurzyc...

Gość i mężowi i tobie jak widac
przyda sie popracować nad panowaniem nad emocjami!

Gość a czemu jej
?