Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po raz kolejny przychodzi mi n

Prezent dla dziewczynki 8 lat

Polecane posty

do 50zł, raczej nie zabawka, coś do malowania, rysowania, ... sama nie wiem, coś ciekawego, żeby dziecko mogło samodzielnie sobie z tym poradzić Poproszę o rady :)

:( właśnie ostatnio kupiłam jej za trudne i nie skończyła, bardzo dużo pracy było, do tego trzeba było łączyć kolory, znaczy mieszać farby ze sobą. Pomysł dobry, może coś jeszcze :) Farby do szkła ma, niezła zabawa .... dla mnie też :)

zabawki mika :( niestety na urlopie

Gość bnajmadrzejszanajpiekniejsza
jak mozna 8letniej dziewczynce kupowac ksiazki czy inne go wna ja pamietam jak mialam 8 lat i zawsze sie wkurzalam jak dostawalam cos takiego leżało w kącie. 8letrnia dziewczynka marzy o ksiezniczkach itp . Kup baby born albo jakas fajna barbie. 50zl? Grosze podwyz troche budżet

Twój pomysł jest do bani, u tej małej dziewczynki barbi leżą, a bawi się artykułami plastycznymi, ma farby do szkła kupowane miała już kilka razy, na zasadzie uzupełniania kolorów. A swoją drogą to czytaj co inni piszą, tutaj nikt nie mówi o książkach :)

Gość bukaa
Wyobraź sobie, że są dzieci, które kochają książki. Widzę, ze ty jesteś z wtórnych analfabetek nazywając ksiązki gów*mi. Oczywiście do tego trzeba rodziców, którzy wszczepia dziecku miłośc do czytania a nie do siedzenia przed komputerem. :p