Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebujemy Waszej pomocy

STOP dla dlugiego transportu zwierzat

Polecane posty

Gość Potrzebujemy Waszej pomocy

http://www.8hours.eu/?lang=pl Wyślij swój głos jeśli nie zgadzasz się z maltretowaniem zwierząt, które przez kilka dni jadą w pełnym słońcu bez grama wody , a na miejsce dojeżdżają tak słabe, że nie mają siły stać - za to są dodatkowo kopane i bite metalowymi pałami i katowane ! http://www.8hours.eu/?lang=pl

Gość a_co-mnie
a co mnie jakies tam konie czy krowy mam to w piz dzie

Gość hahahahhauuahahah
do kurwy wyżej a_co-mnie>> rzucam na ciebie zły urok, klątwę wszystko co najgorsze szmato , będę z całych sił źle ci życzyć i to do ciebie dojdzie TERAZ fatum i przekleństwo cię dopadną TERAZ Od tej chwili źle ci będzie się dziać i nikt ci nie pomoże. URZEKLO MNIE TO CO NAPISALAS I JUZ SIE BOJE OJEJEJEJE JAK BARDZO SIE BOJE BUHAHAHAHAHAHA, JESTEM WZRUSZONA NORMALNIE AZ MNIE ZATKAŁO O MATKO JACY LUDZIE SA PROSCI BUHAHAHAHA

Gość buuuuuuuuuuu
podpisane :)

Gość HAHAHAHHAUHHAH
NO NORMALNIE JESZCZE SIE MOGE POZBIERAC BRECHAM SIE W GLOS AZ KOLEDZY I KOLEZANKI SIE NA MNIE PATRZA, NO TAK MNIE DAWNO NIKT NIE ROZSMIESZYL

Gość buuuuuuuuuuu
a ta kurwa co ma w pizdzie wszystko- uwazaj zeby kiedys role nie odwrociłyy ty pierdolona szmajoro bez sumienia

problem z przewozem polega na tym,ze zeby przewiezc zabite zwierze,musisz zaplacic o wiele wiecej,ze wzgledu na chlodzenie...wiec jesli maja nie przewozic zwierzat w takich warunkach,a jedynie mieso,to cena miesa pojdzie w gore.... w holandii problem rozwiazano inaczej-co iles godzin tir musi sie zatrzymac,wypuscic zwierzaki na pastwisko i dac im wody,ale jak to jest w praktyce to nikt nie wie

Gość do buuuuuuuu
ale Ty brzydko sie wyrazasz , jaka nerwowa hihihi, myslisz ze moga mnie przewozic bez wodyy iles kilometrow, moze to by było podniecajace hahahaha, a sumienie i wspolczucie to dawno w karty przegrałam

Gość buuuuuuuuuuu
STOP pomagajmy zwierzakom :(

Gość hahahahhuahaha
juz zaczynam uciekac buhahahaha

Gość dfvgdfv
Również życzę ci wszystkiego złego jesteś zła , a to co dajesz powraca i na pewno przed tym nie uciekniesz. ---to zacznij sie bac skoro zyczysz jej zlego to i zlo do ciebie powroci :D

Gość hahahuhahaha
dobra niech wraca ludzie nie podniecajcie sie i nie przezywajcie, a poza tym lubie jak mi zle zycza bo wtedy wiedzie mni sie coraz lepiej takze dawajcie jeszcze troche pozyczcie mi troche zle hahahaha

Gość hahahahuhaha
a tak serio to nie rozumiem czemu sie tak podniecacie, ja po prostu taka jestem zycie mnie tego nauczylo, ze nie interesuje sie tym, co mnie nie dotyczy i mam gleboko w tylku czy innym jest zle czy dobrze brne do przodu, czesto po trupach aby mi i mojej rodzinie bylo dobrze a to co dookola to totalna zlewka, nie interesuja mnie jakies wojny, zabojstwa morderstwa ludobojstwa i innne duperele dopoki mnie one nie dotycza i mozecie mnie krytykowac zle mi zyczyc ja mam po prostu to w du pie i mam z was dobra beke

hahahahuhaha >> a kogo to obchodzi? w dupie mamy ciebie i twoje życie więc na chuj się spuszczasz i piszesz o sobie?! buehehee parodia :D

Gość hahahahuhahah
nie wiem czy to do mnie bylo, ale jak do mnie to raczej chudzielcu bo nigdzie ciuchow nie moge kupic wszystkie za duze hihi, a ze mi dziekujesz prosze bardzo, a jednak sie pomylilam, umiem jeszcze cos dobrego dla obcych ludzi zrobic a myslalam ze juz nie ha

Gość hahahhuhahah
Kuba W ---- lubie parodie, ale najbardziej jak sie ludzie podniecaja, a tutaj po moim wejsciu az sie spocili z ta krytyka, nawet jakies czarownice na mnie nasyaja buuhahjahah

Gość 997 .
z tego co widać najbardziej topikiem podnieciła się ta cała 'hahahaha' :D dobra zwała :D:D co za pustostan :D

Ciekawa jestem, co by było, gdyby tobie się działa krzywda a wszyscy inni mieliby to głęboko w dupie.

niestety ja wierze w klątwy i złe życzenia. kiedyś też sobie kpiłam z takich ale do czasu aż mojego syna to nie spotkało przez jego głupotę i brawurę 😡 nie kłóćcie się już, to nie ma sensu - nie chcesz nie podpisuje, chcesz - podpisz. Proste.

Gość baardzo baaardzo przykre
i strasznie smutne, że taki topik na tak szczytny cel stworzony został zepsuty przez jednego , nic nie wartego "człowieka". żałuję że nie znam jej... pożałowałaby. Ale WSZYSTKO do niej wróci i to migiem - teraz się śmieje, za rok bęzie płakać :):) :D

Gość a tak apropo...
"teraz się śmieje, za rok będzie płakać" buueheehehee - nie, szybciej niż za rok, i nie płakać tylko wyć :) i tego jestem pewny :D:D:D takim zerom szybko mina rzednie :D:D:D:D:D:D

Gość KJKHKSHJH
up up !

Gość hoola hooop
Dwa dni temu jak podpisywałam to rozesłałam to do 70 osób z prośbą o wypełnienie pól i kliknięcie - licznik gnał jak szalony. Dziś od rana prawie nie ruszył z miejsca. :( Wierzę, że jeszcze znajdzie się ktoś , kto ma wielu dobrych znajomych , na pewno tu takie osoby są :)