Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WróżkaEsmeralda

Powróżę osobom w potrzebie

Polecane posty

Witam. Od kilku lat zajmuję się czytaniem z kart tarota. Jeśli ktoś ma pytanie, zapraszam. Proszę jednak by były one jasno sprecyzowane. Podawajcie imię i datę urodzenia. Zapraszam.

Gość gjgujtgyjj
justyna 15.07.86 - czy ułoży się mi gdy wyjadę? czy będę z tym facetem z ktorym jestem?

10.02.85 Czy dostanę się do Gdańska na magisterkę i czy spotkam kiedyś jakiegoś normalnego faceta, z którym już zostanę po wsze czasy? ;)

Justyno, Wyjazd będzie dla Ciebie okazją do całkowitej odmiany swojego życia. Niekoniecznie musi to chodzic o aspekt materialny czy zewnętrzny, ale raczej duchowy. Musisz byc pewna siebie i najwięcej myslec o sobie. Karty mówią, że Twój obecny partner nie jest tym, z którym masz byc w życiu. Jest raczej pewnym etapem dla Ciebie.

Gość jajajajajajajaj878787878787
ja anka 19.02.87 on adrian 16.08.84 czy bedziemy razem i kiedy dziecko plissss

kasia 13.04.1989, czy czeka mnie jakaś odmiana w najbliższej przyszłości, kiedy zakocham się z wzajemnością, i czy znam go już...kiedy się o nim dowiem

Gość gjgujtgyjj
dziekuje:)

Magdaleno, Nie będzie problemu z dostaniem się. Natomiast karty mówią, że Gdańsk nie będzie miastem, z którym zwiążesz sobie życie. Jeśli chodzi o mężczyznę to musisz byc cierpliwa. Widzę bardzo jasno, że ten, którego szukasz, jest gdzieś blisko Ciebie, możliwe, że zauważysz go dopiero w pozniejszym czasie, albowiem w tej chwili nie traktujesz go tak, jak na to zasługuje i jak będziesz go traktowac w czasie przyszłym.

Gość takajednaaa
Basia, 21.08.1980 Czy będę miałą drugie dziecko?

Gość 05.10.01982
05.10.1982 - czy rozejdę się z moim mężem?

Gość 05.10.01982
imię - Aneta

Gość asusan
czy uda mi sie w najblizszej przyszlosci znalesc prace, wynajac mieszkanie? Sylwia 13.01.1981

Anno, Karty mówią, że Adrian nie jest tym, który jest Ci pisany. Będziesz miała dziecko, ale on raczej nie będzie ojcem. W Twoim życiu ma się pojawic ktoś inny. Dziecko dopiero za jakiś czas, trudno to określic, ale w najbliższym czasie na pewno nie.

Gość jajajajajajajaj878787878787
wrozko a to szok jestem z nim 6 lat :O tyle lat zmarnowanych ja go kocham on mnie tez zalamalas mnie :(

Gość Ewa i grzegorz
ja Ewa 5 11 86 on 10 3 84 jak potoczy sie dalej nasz zwiazek? czy wyjde za niegoza maz ? dziekuje

Gość to jak z tym
Sylwia 05.12.1981 i Paweł 28.03.1977- czy dobrze zrobiłam wracając do niego. Czy będziemy szczęśliwi, czy będziem mieli dziecko ??

Gość LALLALAAAA
PAULINA 03.19.1983 ILE BEDE MIALA DZIECI I KIEDY?

Kasiu, Nie widzę większych zmian w najbliżśzej przyszłości. Karty mówią, że ten jedyny jest już obok Ciebie, po prostu musisz to zauważyc i on również. Czeka Cię miłośc, ale będziesz również cierpiec. Życzę siły.

Gość szmizjerka
Magda 26.04.1980 czy ja się w końcu uspokoję i wyluzuję, czy moze ten chłop (mariusz 12.09.1902) w koncu zniknie z mojego życia ;)

Gość panna z parasolem
Monika 18.01.1977 czy bede miala drugie dziecko ? a czy juz uda mi sie byc w ciazy czy bedzie ona przebiegac bez problemow . Bardzo dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam :D

Basiu, Karty pokazują dokładnie Twoje drugie dziecko, jednak będziesz musiała jeszcze na nie poczekac. Najprawdopodobniej bedzie to chłopiec. Widzę Twoje szczęscie. Powodzenia.

Gość xxkaxxsxxiaxa
16.08.1991r kasia-kiedy uda mi się zdać prawo jazdy?? z gory dzieki

Gość niewiedząca mama
jestem w szóstym miesiącu ciąży. ciągle nie znam płci dziecka, a bardzo chcę poznać. Ewa 28.08.1983

Aneto, Nie rozstaniecie się na stałe. Widzę, że jestes kochana przez niego, bardzo mu zależy, nawet jeśli w tej chwili tego nie widac, albo on nie zdaje sobie z tego sprawy. Karty pokazują go jako Twojego partnera na całe życie. Cierpienie i ból - to jeszcze może Cię czekac, ale warto się postarac. Bądz wyrozumiała i cierpliwa.

Gość bez nazwania
Joanna 01.05.1967 czy rozejdę się ze swoim mężem?

Gość justysiaaaaa
Witam. Justyna 06.12.1984 czy biznes który prowadzimy się uda ?

Sylwio, Praca się znajdzie, ale na pewno nie w najblizszej przyszlości. Musisz na nią poczekac. Z wynajęciem mieszkanie będzie podobnie. Nie staraj się na siłe. Cierpliwosc to coś co będzie Ci potrzebne.