Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WróżkaEsmeralda

Powróżę osobom w potrzebie

Polecane posty

Gość takajednaaa
Dziękuję. A czy mnie i mojemu męzowi uda się zmienić pracę? Basia, 21.08.1980

Gość asusan
no coz... dziekuje bardzo :)

Ewo, Wasz związek skazany jest na powodzenie, aczkolwiek nie będzie on zawsze wspaniały i idealny. Zostaniesz jego żoną, ale widzę, że nie będzie to w najbliższym czasie.

Gość Patrycja i Sasza
06.03.86 i 13.04.66 Czu bedziemy szczesliwi i czy nasz zwiazek przetrwa? Czy bedziemy razem na zawsze? Czy on wkoncyu pozbedzie sie wurzutow sumienia i glupich mysli ? Czy wkoncu da nam szanse po tych 3 latach razem?

Gość jaaaaaakarolaaaaaaaaaaaaaaaaa
Witam Karolina 20.11.1985 czy ten mezczna z ktorym jutro sie widze bedzie ze mna??;/ z gory dzekuje:)

Sylwio, To była dobra decyzja, jednak na chwilę obecną. Karty nie pokazują Pawła, jako tego, z którym masz spędzic życie. Będziesz miała dzieci, jednak nie widzę, czy on będzie ich ojcem. Musisz poczekac, nie podejmuj decyzji o związaniu swojego życia na stałe, bo może się coś zmienic. Odczekaj jakiś czas.

Gość jajajajaj878787878787
na razie jest wszystko ok mam nadieje,ze tak zostanie dzieki za wozbe:)

Gość kawwwkaaaaaa
ja Anna 08.03.1980 on 13.12.1965. Czy to rzeczywiscie zwiazek na cale zycie i moj wymarzony partner?

Magdalena 03.08.1980 czy znajde szybko prace i czy wyjde z klopotow finansowych? oraz czy mam szanse na milosc szczesliwa?

Gość ewa i grzes
WróżkaEsmeralda (czarodziejka2@op.pl) Ewo, Wasz związek skazany jest na powodzenie, aczkolwiek nie będzie on zawsze wspaniały i idealny. Zostaniesz jego żoną, ale widzę, że nie będzie to w najbliższym czasie. nie dziekuje aby nie zapeszac :) nie jst ten zwiazek az tak idealny i wspanialy ale coz takie to zycie zycze powodzenia dla pani

Gość oliwia 78
ur. 7.8 1978. oliwia , czy facet z którym straciłam kontakt , a z którym miałam dobre relacje bedzie chciał ponownie nawiązać kontakt?

Czy wyprowadzę się z domu i znajdę pracę?? Będę w tym roku mamusią? Bardzo proszę o odpowiedź. Marysia 5.03.1987

Czy powinnam pomimo wszystko zostac przy moim obecnym chlopaku? Daria 14. 09 1992

Magdaleno, Widzę błąd w dacie urodzenia chłopaka. Sama jestes energiczną osobą i to na pewno się nie zmieni. Pora jednak się ustatkowac i zaczac byc odpowiedzialną w pełnym tego słowa znaczeniu.

Witam Wróżko.. Co czeka mnie w życiu uczuciwym??Kiedy wkońcu znajdę miłość??I czy kiedyś ją znajdę??Czy może wejdę w coś starego..stary byly związek?? Gosia 29.09.86

Gość jakmika
23.03.79r. monika- czy czeka mnie ślub z moim obecnym partnerem (05.06.78 darek) i czy uda mi się przeprowadzić do swojego mieszkania? Z góry Dziękuję.

Moniko, Karty mówią, że będziesz miała drugie dziecko. Mogą byc pewne komplikacje, ale widzę szczęśliwe narodziny i szczęście w Twoim domu. Powodzenia.

Gość szmizjerka
oj, no tak, przepraszam, miało być 12.09.1982

Czy ten czlowiek Andi 29.11.85, jest mi pisany?? Czy wrocimy do siebie?? Czy jednak spotkam kogoś innego?? Jeszcze dodałam Wróżko:) Bardzo dziękuje:)

Joanno, Jeśli Ci naprawdę na Nim zależy nie rozejdziecie się. Przypomnij sobie to, co było. Czy warto to przekreślac. Karty mówią, że czeka Cię teraz trochę problemów, ale wszystko skończy się pozytywnie.

Roksana 29.12.1990 Czy dostanę się na studia?? Czy jestem w ciąży?? :) Czy mój partner mi się oświadczy??

Justyno, Widzę znaczną poprawę Twojej sytuacji materialnej. Karty nie określają dokładnie, czy to będzie wynik prowadzonego biznesu, ale można domniemywac, że tak.

Gość niewiedząca mama
dziękuję:) w sumie płeć dziecka nie jest aż tak ważna jak to że będzie zdrowe. bardzo dziękuję:)

Gość bez nazwania
Joanna 01,05,1967 dziękuję za to,co przeczytałam ale właśnie nie wiem,czy mi zalezy..