Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WróżkaEsmeralda

Powróżę osobom w potrzebie

Polecane posty

Gość male pytanie
czy jest mi wierny? a co z nami będzie? małgorzata 18.07.1988, jakub 12.09.1987

Gość kaasiek12345678
16.08.1991r - KASIA kiedy uda mi się zdać prawo jazdy?

Patrycjo, Niestety nie widac przyszłości dla waszego związku. On zawsze będzie miał wyrzuty sumienia, karty mówią, że to będzie duży problem dla was (moze nawet jest w tej chwili).

Gość justysiaaaaa
dziękuję wróżko :)

Gość marzenka kr
Marzena 30 .09. 1984 Czy znajdę satysfakjonujacą i dobrze płatna pracę w tym roku? Czy sprawy z moim mężem się poukładają? Czy znajdziemy swoje miejsce na ziemi , mieszkanie, dom?Dziękuje ślicznie i pozdrawiam

Gość oliwia 78
zapomniała Pani jeszcze o , mnie zadawałam wczesniej pytanie

Gość Patrycja i Sasza
Jest problem dla niego, nie wiem czemu ma wyrzuty sumienia bo jest w 100% w porzadku i ja bardzo o kocham, i bardzo chce aby ten zwiazek przetrwal i byl szcześliwy... Jestem w stanie wszytko zrobic by tak sie stalo... Bardzo duzo juz dla niego poswiecilam i moge jeszcze wiecej... naprawde nie ma nadziei?

Gość gulaja 74
Mam pytanie.Czy bedziemy razem dalej szczesliwi ? Joanna 01.01.74 Zbigniew 15.08.67

Gość kawwwkaaaaaa
dziekuje ❤️

Gość Ja 123456789
Edyta. Czy facet który się mną interesuje jest wobec mnie szczery? ja 11.05.1971

Gość gulaja 74
no i to pytanie--Czy jest mi wierny ?

Gość martynkaaaa
wrózko , czy moge napisac maila ?:)

Gość LALALALLAA
O KURDE - BLIZNIETA jak to przeczytalam to mi ciarki przeszly ja zawsze sie smialam ze bede miala bliznieta bo moja prababcia urodzila bliznieta 4 razy po rzad moj tesc jest z blizniakow i tesciowa tez wiec moze serio bede miala blizniaki

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaakarolaaaaa
dzikeuje bardzo tak tez myslalam;/ z tym zwazkiem;/ a kiedy bedzie ten dlugotrwaly?????;/ Karolina 20.11.1985

Gość LALALALLALA
wrozko widze ze karty nie klamia :) powiedz mi prosze czy bede miala kiedys porzadna prace w zawodzie (ksiagowosc) PAULINA 19.03.1983

Anna, 16.02.1986 Paweł 11.01.1986 Czy sytuacja naszego zwiąku się wyklaruje i weżmiemy ślub? Co z moją domniemaną niepłodnością? Chciałabym się jeszcze dowiedzieć czy "interes" o ktróym rozmyślam ostatnim czasie będzie dochodowy? Dziękuję serdecznie za czas mi poświęcony

Gość Agnieszka 14 01 1975
czy zdam jutro egzamin?

Magdaleno, Szanse na milosc sa i to juz niedlugo spotkasz odpowiedniego mezczyzne. Klopoty finansowe natomiast beda nadal i widze zmiane dopiero za jakis czas, ale nie bedzie to raczej w tym roku. Znajdziesz prace, ale nie bedzie ona satysfakcjonujaca do konca.

Oliwio, Szkoda, ze nie znam imienia i daty urodzenia tego mężczyzny, ale karty mówią, że związesz się z kimś, kto nie jest Ci obcy, ale czy to ten, o którym mowisz, niestety nie wiem.

Gość jakbytobyło
aneta 21.11.1985 kiedy dziecko i jaka plec??

Gość takajednaaa
ja będą sie układały relacje w moim małżeństwie? czy mąż mnie jeszcze kocha? Basia, 21.08.1980

Gość LaDy_nO.vA
ilona-25.01.1992. czy będę na zawsze z obecnym partnerem? czy będę mieć dziecko przed czy po ślubie?

Gosiu, Znajdziesz miłosc i to juz niedługo, ale karty mowia, ze osoba, z która się związesz pojawi się niespodziewanie w Twoim życiu. Nie widzę jednak, czy to będzie ten jedyny czy tylko osoba, która odegra epizod.

ania 20.06.1989 r mam takie pytanie a to naprawde wazne dla mnie. czy kierunek techniki dentystyczne lepszy dla mnie, czy administracja, czy ekonomia?( lepszy w sensie czy odnajde sie w tym i na uczelni , czy znajde po tym dobrze platna prace i czy skoncze w terminie)? i czy np udalo by mi sie pogodzic dwa kierunki? w taki sposob ze techniki dentystyczne dziennie i jeden z wyzej wymienionych kierunkow zaocznie( na prywatnej uczelni)? Naprawde bardzo przepraszam ze tak pytam ale naprawde mi na tym zalezy i bardzo prosze o odpowiedz. Dziekuje.

Gość oliwia 78
on to Robert , dokładnej daty ur, nie pamietam , ale ur. 1976, prosze to wazne