Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WróżkaEsmeralda

Powróżę osobom w potrzebie

Polecane posty

Moniko, Widze wyraznie Ślub z Darkiem. Bedziesz z nim szczesliwa. A co do mieszkania to musisz byc cierpliwa. Przeprowadzisz się, ale nie wszystko ulozy się tak, jak bys chciała. Powodzenia.

Gość ona ewa
ewa, 26.03.85, on Marcin 23.08.80 Jak potoczą się relacje między nami?

Gość Powroz prosze Wrozko
Kamila 17.01.1988 Jakub 12.01.1993 Czy zobacze sie z Jakubem w najblizszym czasie? Co widzisz miedzy mna a nim? Dziekuje za odp!

Gość DADADI
dorota 1.09.70 michal 20.04.86 co jest z jego strony w stosunku do mnie?

Oliwio, To troszkę mało informacji. Karty pokazują dobrze zbudowanego wysokiego bruneta, jednak czy on bedzie dokładnie tak wygladał, nie moge reczyc. Przykro mi.

Gość jakmika
Wielkie Dzięki :-) Cierpliwość to moje drugie imie;-)

Gość Ciekawa Asia

Gość Ciekawa Asia
Ja 19.09.82, Mąż 20.09.79, czy będziemy szczęśliwym małżeństwem ? pojawi się dzidzia?

Małgorzato, Jakub, jako że jest mezczyzna ma troszke inne pojęcie, co to zdrada, jednak widze, ze nie jest do końca lojalny. Porozmawiaj z nim. Karty mówią, że bedziecie razem.

Gość oliwia 78
dziękuje , nie to nie on , a tego wysokiego bruneta o,którym Pani mówi poznałam niedawno , wszystko sie zgadza, dziekuję

Gość Dorotaaaaa
1.09.70 co bedzie z moja praca? znajde?? odezwa sie do mnie ze szkol jezykowych??

Gość ciekawska_zainteresowana
hej, witam. Dagmara 26/06/1980 jestem ciekawa co widac w kartach na moja najblizsza przyszlosc, powiedzmy do konca tego roku?

Marzeno, W Twoim domu widzę szczęście i spokój. Nie zapowiada się zmiana miejsca zamieszkania w tym roku, w przyszłym owszem. Z pracą bedzie trudno. Znajdziesz pracę, ale satysfakcjonująca ona raczej nie będzie. Poczekaj, jeśli mocno Ci zalezy, bo dawała Ci radosc.

Gość polska z polski
24.07.1983 Bozena czy dostane wymarzona prace w zawodzie? czy tez bede pracowac gdzie indziej?? czy da mi ona satysfakcje??

Karolino, Długotrwały związek będzie za jakiś czas. Trudno to sprecyzowac. Czeka Cię trochę problemów i widzę, że mozesz nie zauwazyc, kiedy pojawi się ten jedyny. Rozglądaj się dokładnie, bo jeśli będziesz nieuważna czekanie moze sie przedłuzyc. Najważniejsza cecha tego jedynego to dobroc, w dzisiejszych czasach trudno ją dostrzec. Powodzenia.

Gość Marzena Kr
Dziękuje ślicznie:))) Tak to prawda jesteśmy szczęśliwym małżeństwem, rodzicami naszej małej słodkiej gwiazdeczki:))) Choć zdarzają sie nam kłótnie, własciwie to mi ciągle coś nie pasuje... ale chyba przesadzam , ludzie mają wieksze problemy. Dziękuje ślicznie bardzo mi to pomogo. Co do pracy.... hmmm tak właśnie myślałam, poczekam na odpowiednia posadke, i pobede z naszym słoneczkiem w domu:))) Jeśli mozesz to tylko jedno pytanie jeszcze czy nasze dziecko będzie chorowac, czy wyleczy sie z obecych infekcji, bakterii czy niestety bedzie sie to za nami ciagnąc??? data mojej córki 11. 11. 2007 Nicola Czy mój mąż odważy sie rozkrecić swój wymarzony biznes i czy okaże sie trafny? Dziękuje pięknie i goraco pozdrawiam

Czy ten czlowiek Andi 29.11.85, jest mi (Gosia 29.09.86) pisany?? Czy wrocimy do siebie?? Czy jednak spotkam kogoś innego?? Jeszcze dodałam Wróżko Bardzo dziękuje

Anno, Paweł będzie Twoim mężem, jednak nie przyjdzie to łatwo. Widzę spięcia między wami. Musicie się oboje postarac. Będziesz szczęśliwa. Zastanów się nad tym biznesem, bo łatwo mozesz wiele stracic.

Poproszę o wróżbę. Justyna 27.10.1986r. Co karty mówią o dzieciach w moim życiu? Czy w najbliższym czasie zajdę w ciążę? Pozdrawiam.

Wróżko i jeszcze jedno ważne pytanie, czy mój mąż znajdzie dobrą pracę? Krzysztof 06.10.1983r. Dziękuję.

Gość jaaaaaaa karolkaaaaaaa
no nie kurcze przegapie swoja milosc;( ale dziekuje bardzo na pewno bede miec oczy szerzej otwarte:) dziekuje i pozdrawiam:)

Gość anna08081981
czy wyjdę za Michała i czy będziemy szczęśliwi

Gość Marzena Kr
Oj w pospiechu zadałam pytanie odnośnie męża a nie podałam daty Norbert 24.04.1983 Czy mój mąż odważy sie rozkrecić swój wymarzony biznes i czy okaże sie trafny? i pytanie odnośnie córki, czy nasze dziecko będzie chorowac, czy wyleczy sie z obecych infekcji, bakterii czy niestety bedzie sie to za nami ciagnąc??? data mojej córki 11. 11. 2007 Nicola

Gość _pogodynka_
witam:) proszę o wróżbę-jak nam będzie się układać w przyszłości,kiedy ewentualnie wstąpimy w związek małżeński? z góry dziękuję i pozdrawiam;) małgosia 1985.03.18 i paweł 1985.10.29

Gość Ja 123456789
zaczynam się bać

Niestety nie mogę juz dziś odpowiedziec na Wasze pytania. Przykro mi i bardzo przepraszam. Chcę tez zaznaczyc, że nie mozna traktowac wrozb smiertelnie powaznie. Zawsze trzeba brac poprawke, bo w koncu przyszlosc nalezy do nas. Karty tarota maja pomagac podpowiadac i wspierac. Zapraszam ponownie. Odezwe sie niedlugo. Pozdrawiam.