Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszyna89

Jak nauczyć go spać w łóżeczku??

Polecane posty

Gość Kaszyna89

Potrzebuje pomocy!! bo już nie mam siły mój 10 miesięczny synek Olivierek od tygodnia ma problem ze spaniem usypia wożony w wózku i jest ok tylko jak próbuje go przełożyć do łóżeczka to zaczyna panicznie płakać i od razu staje i potem zasypianie od nowa w wózku ... nie chce spać w łóżeczku tylko w wózku próbowałm nawet w naszym łóżku go kłaść ale to samo płacz... tylko w wózku śpi ale już sie w nim ledwo miesci i nie wygodnie mu bo tez się kręci. nie wiem już co mam robić proszę o pomoc z góry dziekuje za każdą odpowieć zdesperowana młoda mama

Gość ja 1987
nie chcę cie martwić ale jedyna metoda jest przetrzymanie tych awantur... kladz malca do lozeczka i jak zaczyna plakac to przytulasz do siebie a jak sie uspokoi to z powrotem do lozeczka i tak w kolko.... wiem ze to meczoce ale to jedyna metoda na takiego uparciucha ... po okolo 3 nocach powinno byc ok :) Powodzenia i wytrwałości!!!

ja jak bym tak miala to do bolu bym odkladala dziecko do lozeczka.najlepiej zgas swiato poloz malego do lozeczka i usiac obok mozesz go glaskac po glowce.i siedz az usnie inaczej nie da rady.fakt e bedzie placz wrzask i wogole ale powinno dac efekty

Gość no kurna przeciez juz pisalam
po co 2 takie same tematy? uspokajac, odkladac, uspokajac, odkaldac, uspokajac....