Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jaki fotelik

Fotelik 0-13 czy 0-18 kg i za ile ???

Polecane posty

Pomóżcie mi wybrać fotelik, ale tak do max 300 zł, czy mam szansę kupić dobry, nowy w tej cenie ??? Żeby miał wszystkie atesty i był wygodny w użytkowaniu. Nie będę dużo jeździć z maluchem, tyle co z noworodkiem ze szpitala do domu 20 min, a potem to może raz na miesiąc czy dwa do rodziców ok. 45 min jazdy. Więc się zastanawiam czy warto kupić 0-13 czy od razu 0-18 kg ? Fotelik będzie cały czas w aucie, nie będę w nim nosić dziecka, ani wpinać go do stelaża wózka.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dobrego fotelika za ta cene nie dostaniesz niestety jakies 800 PLN musisz przeznaczyc zobacz np tutaj http://www.90n.pl/

Gość mamuska...
Ja bym Ci polecala jednak dla noworodka ten 0-13 (grupa 0+) te wieksze (grupa 0+/1) nie sa dostosowane do morfologi takiego maluszka... akurat tu nie szukalabym oszczednosci. Nie musisz kupic jakiegos super, moze byc taki z dolnej polki (oczywiscie pod warunkiem ze bedzie z atestami) ...i nie kupuj z okazji !

Właśnie czytałam, że te 0-18 kg nie są za wygodne dla dziecka, czy tu chodzi tylko o wygodę czy o coś jeszcze? W końcu są dopuszczone do sprzedaży. A ja z maluszkiem, będę naprawdę bardzo mało podróżować i nie dłużej niż max 1h, nie mam zamiaru wybierać się w jakieś wielogodzinne trasy.

Gość mamuska...
nie tylko o wygode ale one sa po prost zbyt pionowe i obciazaja kregoslup...

Gość mamuska...
Porownaj sobie jak siedzi dziecko w tym 0-18 i w tym 0-13 do ktorych podalas linki to zobaczysz roznice. Ten 0-13 wydaje mi sie ok...

aha, dzięki ! :) no właśnie nie wiedziałam na co trzeba zwrócić uwagę to kupię taki 0-13 kg, a większy potem