Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glowka malca

Plaska glowka niemowlecia. Poradzcie!!

Polecane posty

Gość glowka malca

Moja mala dziewczynka zwykle lezy na pleckach, czsami na brzuchu, ale rzadko bo nie lubi, a z boku zaaz sie przewraca na plecy. Ktos zwrocil mi uwage,ze bedzie/ma plaska glowke bo powinnam ja nosic i nie pozwalac lezec a plecach. Ma 4.5 miesiaca. Przeciuez nie moge zmusc jej do lezenia na brzuchu a nosic bylkoby ciezko. Moje pytanie brzmi czy Wasze dzieci maja. mialy problem z glowka ze wzgledu na to, ze duzo lezaly na pleckach. Zaznacze ze jak spi w nocy czy w dzien glowka zawsze juest ulozona na ktorys bok. Moze blacha sprawa ale interesuja mnie Wasze opinie i doswiadczenia

Gość glowka malca
/???

Gość do glowka...
Mozesz sprobowac ,jak dziecko zasypia,polozyc je na boczek a za placki robic taki "walek" z recznika np. zeby sie nie odwracala na plecy spowrotem tylko spala na boku i co przebudzenie kladz na druga srtone i znow reczkik czy kocyk za plecy. A co do glowki to znajomi maja racje,a plaska glowka nie jest ozdoba dziecka...

Kladz ja na boku i za plecy walek z recznika zrobic albo kocyka i podkadaj to wtedy sie nie przewroci...\Glowka dziecka sie ksztaltuje wlasnie i musi lezec raz nA jednyhm boku raz na drugim , na plecach i na brzuszku.. Znam pare osob wlasnie co maja takie glowy plaskie z tylu i faktycznie okazywalo sie ze mamy kladly je tylko na plecach.. Moj na szczescie uwielbia spac i na bokach i na brzuszku...niemam z tym problemow