Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pomocyyyyk

dziewczyny pomocy. 3kg w 3 tyg. do slubu. da rade?

Polecane posty

Go艣膰 pomocyyyyk

suknia po 1 przymiarce byla super gorset nawet lekko pomniejszyli bylo git. a po 10 dniach nad jeziorem 2 kg mi poszlo w gore i osatnio na przymiarce ledwie sie dopiela a o oddychaniu nie bylo mowy.zapomnialam sie podczas tych 10 dni odreagowalam caly tres. mam 3 tygodnie do przymiarki a jednoczesnie odebrania sukni i dwa dni pozniej slub. da rade 3 kg schudnac? biegam rano od 2 dni , nie obiadam siie, jjem brokuly i zadnych slodyczy tlustego nic takiego , ogolnie male porcyjki.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
pewnie ze da rade tylko musisz sie scisle trzymac jakiejs sensownej diety+jakies cwiczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia88-84
ja nie jem slodyczy i nic gazxowanego. skakanka dziennie 500 razy hula-hop brzuszki w 6 dni 2 kg:))))))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomocyyyyk
skakanka mowisz. musze w takim razie gdzies woja poszukac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomocyyyk
wezme ja do parku i tam sie naskacze codziennie na ten skakance po 15 minut bo w domu troche ciezko by bylo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madleine25
dziewczyny dolaczam sie. tez przytylam 2 kg na wakacjach teraz. zawsze w lecie obie folgowalam .tez mam 3 kg do odbioru i tez musze to zrzucic. chleb odtawilam ,s lodycze , chipy , piwo , gazowane , jjem blonnik po kazdym posilku. pije duzo wody niegazowanej. tez biegam rano troche i potem troche na kakance juz w domu. i zaraz po tym 20 brzuszkow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spokojnie dacie rad臋
:) ja od pierwszej przymiarki, ale takiej pierwszej pierwszej jak tylko zaliczk臋 dawa艂am, przyty艂am 5kg:) a bylam taka chuda, ze kobieta martwi艂a si臋, czy da mi j膮 rad臋 zmniejszy膰 do wypo偶yczenia. potem przyjecha艂am trzy tyg przed 艣lubem 5 kg grubsza i ona nawet to zauwa偶y艂a. waha艂a si臋 czy w og贸le zmniejsza膰 mi ten gorset, bo byl akurat, w koncu stwierdzi艂a, 偶e zmniejsz膮 jednak, najwy偶ej lu藕niej zasznuruje si臋. i co? okaza艂o si臋, 偶e pomniejszony byl za duzy! moze nie duzo, ale spokojnie mozna jeszcze bylo go zmiejszyc, czulam troch臋 dyskomfort, ale na szcz臋艣cie nie spadal.i w 3 tyg zrzucilam 3 kg. troch臋 nerwow i schudniecie. wczesniej sama zajadalam stres stad te kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spokojnie dacie rade
a zapomnialam napisac jak to zrobilam:) w koncu jak sie dojrzalam, ze tak przytylam to zaczelam sie pilnowa膰. i zauwazylam ze jak tylko robilam sie glodna to wpadalam w panik臋 i za jedzenie. wiec zaczynalam sie pilnowa膰 i jadlam tylko mozna to powiedziec o okreslonych porach.zadnego podjadania. sniadanie jak kiedys w pracy, potem obiad w domu i kolacja. czasem pomiedzy wrzucilam jakis lekki posilek. ale nigdy nic wiecej, tylko ewentualnie woda lub herbata.tak og贸lnie z niczego nie zrezygnowa艂am, tylko z ilo艣ci. i wr贸ci艂am do normalno艣ci, bo kiedy艣 tak jada艂am, 偶e zawsze mia艂am lekkie poczucie g艂odu, niedojedzenia (niewiem jak to nazwa膰:) )

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny jedzcie 艣niadania i obiad podarujcie sobie kolacje a jak was mocno ssie to polecam co艣 ciep艂ego do picia herbatka nawet mo偶na pos艂odzi膰 1 艂y偶eczk膮 cukru. Ciep艂o na 偶o艂膮dku pomaga przetrwa膰. Po 2 tygodniach nawet nie musicie si臋 zmusza膰 do mniejszych porcji, bo 偶o艂膮dek i tak si臋 zmniejsza automatycznie. Kole偶anka desperatka szybko艣ci jad艂a tylko obiad by rano nie rozpycha膰 brzucha Efekty s膮 szybkie i jak si臋 potem nie wraca do nawyk贸w 偶ywieniowych typu hamburgery to jest gites :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tulipany..
Nie jesc po 18 (ale tym samym nie zapominac o sniadaniu i nie tlustym obiedzie), cwiczyc w dresach bo wtedy sie bardziej pocisz, duzo wody, uwazac na slodkie owoce typu banany i winogrona. 3kg to naprawde nie trudno zrzucic:) no i do slubu zapomnij o kapuscie, fasoli i innych tego typu rzeczach:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o jezussss
nie jestem sama!!!!:-) ja tez przytylam 3,5 kg od poprzedniej przymiarki i teraz tez nie mozna bylo dopiac gorsetu ale powiedzialam ze schudne i zeby go zostawic taki jaki byl zrobiony tea zamierzam nie jjesc po 18 , pic duzo wody , biegac troche po parku , czasem pije senes na noc ale to ak co 3 dni ale z kawy z cukrem nie potrafie zrezygnowac i tez mam 3 tygodnie tylko na zrzucenie :-( ktorej jeszcze udalo sie tyle zrzucic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jojojoj
dieta KOPENHASKA _ pomo偶e w 100% ale trzeba si臋 liczy膰 z nawrotem kilogram贸w po niej albo i efektem jojo, ale tak dora藕nie w wyj膮tkowej sytuacji, od biedy polecam. Ale jest bardzo restrykcyjna :( mimo to dzia艂a - sprawdzi艂am sama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomocyyyykk
hej dziewczyny ja juz 1 kg zgubilam. rano w parkubiegam. spodnie dresowe , 2 koszulki z krotkim rekawem , bezrekawnik i bluza ciepla zapinana z dlugim rekawem. idzie sie niezle spocic. potem pare razy na askakance w domu i 20 brzuzkow. mniej jesc, zero alkoholu.

Udost臋pnij ten post