Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mam życie do dupy

Moja historia - proszę przeczytajcie

Polecane posty

A więc tak mam naimię Iza i mam 15 lat moje zycie wogóle nie ma sensu mam dużą bardzo dużą nadwagę ważę 95 kg a powinnam ważyć 65, strasznie przetłuszczające się włosy, codziennie muszę je myć, tłustą cerę co ciągle mi się świecie, dziury w twarzy po trądziku, obrzydliwe syfy ropne na dekolcie, ramionach, szyi plecach i twarzy, przez chorobę mam plamy na szyi i zgięciach kolan co wygląda na brudne a dban o siebie, mam wielkie rostępy na piersiach i brzuchu i trochę pod kolanami, rodzice są 5 lat po rozwodzie, tata pił i wyrzucił nas z domu, mieszkamy u babci na 3 pokojach więc warunki mieszkalne nie są złe, każdy ma swój pokój a babcia z dzaidkiem razem (jestem jedynaczką), mama zarabia 1100 więc razem z alimentamiu nie ma nawet 1500, mam internet, komputer (bo dostalam na komunie) mam fajny telefon muzyczny na umowe na 2 lata, ubrania mam, jedzenie też ale za to uczuć mam mało, mama nie mówi mi byt często że mnie kocha może kilka razy w miesiącu, tata tylko się pyta o różne pierdoły żeby obgadać rodzine ze strony mamy, babcia jest dla mnie coraz bardziej nie miła, nawet pies mi sie nie udał jest taki głupi że szok ma 3 lata, a jak go ktoś woła na spacer ocieka po całym domu i sie chowa, jak już wyjdzie to się cieszy, czasami sika na klatce schodowej i muszę sprzątać, poprostu doszłam do wniosku że może i żyje z podstawowymi rzeczami ale bez miłósci i jeszcze nikt mnie nie lubi i strasznie pocą mi się pachy więc chodzę tylko w czarnych i białych bluzkach, między nogami też mi się strasznie poci i wygląda jak bym popuściła więc tez noszę czarne spodnie a nogi sie strasznie pocą więc i śmierdza dlatego noszę w miare możoiwości perfum ze sobą no cóż więc się wyżaliłam nie oczekuje ze mi odpiszecie ale wyzuciałm to z siebie

Gość el rodeo
"mama nie mówi mi byt często że mnie kocha może kilka razy w miesiącu" - moja mi nigdy nie mówi, ale to przecież nie o to chodzi czy mówi czy nie!

Kochana dietka i dermatolog. Jesteś młoda,w tym wieku wszystko wydaje sie nie takie jak powinno. Głowa do góry. Na pewno masz jakaś przyjaciółkę,pogadaj z nią,niech ci doradzi,pomoże w zdrowej diecie...

to cię zdziwie nie ma przyjaciółki nawet miałam prez rok zwierzałam sie jej ze wszytskiego i potem cała szkoła zaczeła się ze mnie śmiać :( niestety dermatolog powiedział mi szczrze że te dziury mizostaną a jest mi duzo, pocenie powiedział że to juz henetycznie i będę miała takie kółka pod pachami tłusta cera i włosy też mi tak zostanie, rozstepoy nie schodza całkiem a waga.... próbowałam ale nic nigdy nie wychodiz wyłam nawet u lekarza tylko jak jestems amam w domu to jem.... a w szkole wszytscy mi dokuczaja ze względu na wagę, moje zycie jest juz skonczone boje się co będę robiła w przyszłóści, sprzatała market? czy kible?

I jeszcze jeden problem nie ma wogóle głosu ćwiczę codziennie, bo gdybym miała chciałabym byc piosenkarka marzenie prawie każdej dziewczyny niesttey z muzyki ledno 2 dostałam i tak się ceiszyłam (śpiew)

ej przesadzasz ........................................na początek proponuje krem pichtowy powinien pomóc na trądzik ( nie jest drogi). Włosy opłukaj w wodzie z sokiem z cytryny to wysusza . Co do diety zacznij jeść mniej a częściej i dużo ruchu . I najważniejsze pokochaj siebie od razu spojrzysz inaczej na docinki innych .............bo co one będą ciebie obchodzić?

Najlepiej sie poddać, powiedzieć,że nic sie nie da zrobić.Nie ten lekarz to inny!próbuj.Przecież możesz coś zmienic!

Codziennie widze że nikt mnie nie kocha, nawet czasami pytam "babciu kochasz mnie, bo chyba nie" i tak samo pytam mamę wtedy słysze "tak" ale co z tego jak na cidzień sa zimni dla mnie

Gość jacobs
Prowokacja-blizny po trądziku wyleczy ci dobry lekarzmedycyny estetycznej -jak nie teraz to p óżniej jak zaczniesz zarabiać.Ja swoich pozbyłam się w wieku 4o lat.Na obfite pocenie jest też botoks a na razie kup sobie w aptece za 10zł Antidral i smaruj nim UMYTE pachy co 3 dzień wieczorem ,rano normalnie prysznic i do szkoły.Pierwszy raz może trochę piec .Nie smaruj jak masz swieżo wygolone-bo golisz,prawda? pachy.Tłuste włosy-tu poradzi Ci każdy kumaty fryzjer ale włosy mozna myć nawet 2 razy dziennie leczniczym szamponem .Jak pocisz się miedzy udami to przetrzyj nogi talkiem kosmetycznym -kupisz w aptece.I pamiętaj ,że okres dojrzewania szybko minie.A z brzydkiego kaczątka wyrastają piękne łabędzie

to tylko słowa ...............nie każdy je potrafili mówić , moja córka jak była w twoim wieku to miała pretensje o wszystko a jak się ze mną kłóciła i ja krzyczałam to potrafiła powiedzieć " też Cię kocham " - to było jak poranny prysznic . I ja tez nie zawsze mówiłam jej że ja kocham , a jednak kocham ją najbardziej na świecie i to miłością bezgraniczną tak jak tylko mama potrafi kochać . Tak sobie myślę że twoja mama kocha Ciebie taka sama miłością bezgraniczną tylko pewnie ty tego nie zauważasz bo tak już jest.

Parę rad: Na cerę-krem matujący Perfecta cera mieszana,dotleniający(ok 15zł)- http://photos02.istore.pl/6398/photos/big/284537.jpg lub z serii siarkowa moc matująco antybakteryjny(ok 15zł)- http://www.barwa.com.pl/_pl/_grafika/kosmetyki/siarkowa-moc-krem-mini.gif 2 razy w tygodniu delikatny peeling enzymatyczny Ziaja(ok 8zł) http://www.vitanea.pl/userdata/product_photos/ziaja-nuno-peeling-enzymatyczny-60ml-vlarge.jpeg maść Brevoxyl(ok 20zł) http://img2.myimg.de/19765medc4457.jpg na noc i po 20 min krem nawilżający np ziaja do cery tłustej i mieszanej z białą herbatą(ok5zł) http://pic.skapiec.pl/sc1/142243b1.jpg jeśli chodzi o włosy szukaj szamponu najlepszego dla siebie i nie martw się,ja tez muszę myć codziennie,niektórzy tak mają niestety:) Jeśli chodzi o potliwość pod pachami to polecam Lady speed stick(ok10zł) http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/121/12161.jpg i pij regularnie herbatkę z melisy i szałwii. a jesli chodzi o dietę no to niestety trzeba silnej woli.