Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się jak wieprz

co dzisiaj zjadłyście potraficie wymienić?

Polecane posty

ja 6 bananów, które kupiłam an diete bananową 2 gofry z bitą śmietaną i marmoladą, bo akurat siostra robiła 2 paczki żelków, 6 paczek sezamków, to w razie ochoty na slodkie kupiłam do tego kilka kanapek, 3 parówki połowę czekolady garść migdałów obiad normalny taki domowy zapiłam to 2 litrami soku pomarańczowgo jestem nikim!!!!!!!!! żeby tyle w siebie wepchnąć jak ja mogłam?????

Gość fcgsegd
Potrafię. No to tak: jogurt naturalny 150g, otręby pszenne łyżka, brzoskwinia, pół jabłka, marchew, kromka chleba z serkiiem homogenizowanym naturalnym, trochę mięsa z kaczki, surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, papryką, pomidorem, jogurtem, pół serka wiejskiego, 3 kratki czekolady, piwo Warka Strong. Nie odchudzam się, nie jestem na żadnej diecie. Dużo jem czy może być?

Gość pytając24
Płatki owsiane, rodzynki, banany, pestki dyni, jajka, ryż brążowy, ryż paraboliczny, winogrona, arbuz, filety z kurczaka, oliwa z oliwek, warzywa mrozone, serek wiejski, chleb razowy, serki danio.

Gość dcfvbnjn
Kawałek pizzy własnej roboty , 3 kromki chleba razowego z szynką , pomidorem , ogórkiem . To by było na tyle .

Gość kikoo
3 kanapki z zoltym serem zapiekanka z cukinii ciasto sok

Gość jadziax.
6 małych pierogów zapiekanke mrożoną zupke chińską 3 ciastka 3 kromki chleba zpomidorem i masłem jestem na diecie. haahhaahahh ; DD ile to miało kalorii.? z 1000000000? xd

Gość grubiutka lalala p
śniadanie: płatki fitness z jogurtem naturalnym Activia 2 śniadanie; jogurt naturalny Activia obiad: ryba w panierce;/ ryż brązowy , surówka z marchewki podwieczorek: trochę makaronu w sosie pomidorowym(malutko, ale to będzie ok 200 kcal, bo to tuczące jest) razem: ok 900 / 1000 kcal:)

Rano kawa zbożowa,,,potem duży serek waniliowy....o 18.00 ziemniaki z pieczenią i kapustą:)Pyyyycha....bo u mamy byłam akurta a zupełnie niedawno 2 kromki chleba pieczonego przeze mnie ze smalcem i 2 kromki z czosnkiem:)

Gość szklanka po coli
Ja nic nie zjadłam bo od 6 dni jestem na głodówce :)

Śniadanie: 2 sucharki i 2 paluszki, uwielbiam je, jem je codziennie :D Obiad: trochę makaronu z sosem Podwieczorek: mały biszkoptowy jogurt + kilka malin :) Kolacja: mała butelka soku owocowo-warzywnego i szklanka mleka Jestem z siebie dumna :D

Gość grubiuutka lalalala
szklanka po coli - ooo:D a ile dni zamierzasz wytrzymaC?;) też nie raz robiłam głodówki :P mdlałaś już, czy trzymasz się dobrze?:P głodówkę robisz aby schudnąć czy oczyścić organizm?:) Ja głodówkę powtórzę dopiero jak już schudnę ok 15 kg :P czyli za ok rok zrobię 20 dniową głodówkę:P Kiedyś wytrzymałam 18 dni:) mam nadzieję, że następnym razem też mi się uda :P

Gość ło atko i córko P
ale też bym sobie zjadła... mmm... ja zjadłam 2 jajka na twardo, słoik sałatki z ogórków i marchewki :P oraz sałatę lodową... a do tego serek wiejski- cały wielki :D "rodzinny" niby :P

4 bulki z pomidorem i 3 kabanosy 2 kiscie winogron puding czekoladowy lod na patyku z migdalami i polewa czekoladowa ok 12 sliwek 4 ciastka maslane 2 kradki czekolady 10 cukierkow z nadzieniem obiad: zupa ogorkowa, mieso z sosem a do tego ryz i surowka kefir owocowy banana brzoskwinie to chyba tyle :) ale ja moge sobie pozwalac na jedzenie :) tak dla informacji waze 45kg-48kg przy wzroscie 164

a zapomnialam dodac ze wlasnie ide na kolacje, czyli jakies 2 bulki zjem no moze 3 ;)

Gość szklanka po coli
grubiuutka lalalala : robie głodówkę oczyszczającą . Miesiąc temu rzuciłam palenie papierosów . Przed rozpoczęciem ważyłam 54 gk przy wzroście 162 cm . Czuje , że schudłam troche , ale nie staję na wagę :) Jeszcze ze 2-3 dni pociągnę tej głodówki. Jeszcze nie mdlałam , i mam nadzieję , że nie będę :)

Gość ciumciumciu
po kolei od rana: 2 kanapki z paprykarzem, herbata, szklanka coli, kilka lykow wody, porcja tortu, kawa, talerz zupy jarzynowej, napar z pokrzywy.

Gość Evka26
4 kubki bulionu warzywnego ,jablko , 1/4 serka brie ,2,5 l wody

Gość Na diecie...
Od rana liczac: 2 kromki razowca z pasztetem maly jogurt jogobella gruszkowy krewetki zapiekane z salatka jablko szklanka zielonej herbaty tylko litr wody

Gość sinisterkaa
jabłko, obiad - kotlet schabowy, brokuly + jeden ziemniak :P trzy lody:o (bez skojarzen proszę) herbata, woda niegazowana

Gość masaczjusets
miska platków kukurydzianych z mlekiem 3 rożki z ciasta francuskiego 1 kabanos 2 kromki chleba z wedzonym łososiem 3 kopytka ze skwarkami miska platków 2 kanapki z wedliną i pomidorem 2 pomarańcze 1 kanapeczka mini z wedliną

Gość cozjadlamhmmm
czekolade milka duza z karmelem i orzechami 9 plackow zxiemniaczanych z cukrem i dzemem taerz spagetti z sosem jabłko 5 kanapek z boczkiem i keczupem lody 3 gałki 2 gofry z bita smietana

ja od jutra głoduję znów bo po wczorajszym napadzie źle się czuję, obudziłam się ze zgagą a dziś na śniadanie zjdałam tylko dwie kanapki, powiedzcie mi czy zawsze tak mało jecie bo większość z was je jak wróbelki jak niby nie mam nadwagi ale kompulsy mnie czasem wykańczają psychicznie

Ja staram się jeść normalnie, porządne śniadanko, normalny obiad, lecz już bez kolacji, słodyczy i chipsów. W międzyczasie jakiś jogurt lub sok warzywno-owocowy. To było założenie. Kiedyś jadłam masakrycznie dużo. Wiadomo, przed szkołą śniadanie, w szkole kupowałam bułkę, jakieś ciastko, kiedy wracałam do domu, a nie było obiadu jadłam 2 kanapki, potem obiad, duża paczka chipsów średnio co 2 dzień, kolacja. Jednak wszystko osiadło mi tak głęboko w psychice, że zaczęłam intensywnie ćwiczyć, głód zapijać wodą etc. i wpędziłam się w bulimię :o Także dziewczyny, uważajcie :(

Gość dadadada
jogurt Danon-110 kcal lód kaktus- 70 kcal chleb wasa-50 kcal szpinak-60 kcal planuje jeszcze coś lekkiego na kolację.

Gość a ja nie wiem nie wiem
Kawałki arbuza, 150gram płatków, kotlet z serem i szynką, ogórek małosolny, kanapka z ciemnym chlebem i serkiem topionym :) za dużo?

Gość a ja zjadłam dzisiaj
2 bułki grahamki z bieluchem i tyle,wczoraj to samo +2 małe kawałki pizzy

Gość kompuls 102
jajecznica z papryka i szczypiorkiem, kilka plasterkow kielbasy zywieckiej i plaster sera 1 kg sliwek 2 banany 2 rogale 1 serek fresek 1 lod cornetto 1 litr lodow czeresniowch 1 paczka orzechow w karmelu porcja sernika porcja ciasta Krowka 1 babeczka z borowkami 1 trojkat z budyniem 1 ekler 1 czekolada orzechowa schogetten 2x paluszki ptasie mleczko na "kolacje" planuje: nektarynka jablko 2 kanapki camambertem i pomidorem

2 tosty z dżemem 5 śliwek 1 nektarynkę 1 brzoskwinię miseczkę sałatki owocowej 2 kostki czekolady 2 parówki z indyka 1 pomidora jajecznicę z 1 jajka

1. płatki fitness z mlekiem i borówkami amerykańskimi(40 g platków plus 100ml) 2. pół Activii poziomkowej ( czyli 100 g) 3. kromka razowca z szynką indyczą i warzywami, druga z serem light i warzywami 4. trochę popcornu 5. mały talerz brokułów z makaronem 6. 2 gałki lodów owocowych Do picia: Cappuccino (zamiast 6 łyżeczek sypię 2 plus mleko), 2 kawy z mlekiem, herbata owocowa i czerwona, ok. 1 l wody