Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się jak wieprz

co dzisiaj zjadłyście potraficie wymienić?

Polecane posty

Gość xyz16654
3 kromki pieczywa chrupkiego z 1 serkiem topionym, pasta z twarożku i tuńczyka, pół szklanki kaszy manny na mleku z jagodami lód w czekoladzie z migdałami szklanka jogurtu 0% z płatkami owsianymi 5 klusek śląskich, kurczak w sosie myśliwskim z pieczarkami i groszkiem, purree z marchewki planuje: jajecznica z 1 jajka z serkiem topionym light, groszkiem i brokułem; 1 kanapka pieczywa chrupkiego z plastrem kurczaka może jakas kawa, jogurt?? zaznacze ze sie nie odchudzam ale staram sie utrzymac wage

Gość kamyla
ja od wczoraj pije tylko herbate z cukrem :)

Gość vcxgbcvb
małe jabłko Big milk i coś jeszcze sobie póxiej zjem;)

Gość yamin
rano: pół serka granulowanego, 2 pomidory i łyżkę kukurydzy zpuszki, a teraz jem miseczkę fasolki po bretońsju ale bez chleba, międzyczasie 2 pieczywa chruokie:-) i juz koniec na dzisiaj bo po pracy biegnę na siatkę;-)

-gorący kubek- serowy, -princessa kokosowa, -herbata, -barszcz czerwony i paszteciki :P a wieczorem pewnie piwko się wyżłopie :classic_cool:

- 4 małe kromki chleba ciemnego z serkiem kanapkowym , 2 plastry sera żółtego - mały jogurt pitny - talerz makaronu z kawałkami mięsa z przecierem pomidorowym - 2 kawy zbożowe, 1 sypana, woda niegazowana

płatki z mlekiem - 40 g plus 100 ml 2 kawy rozp. plus jedna zbożowa 4 śliwki 2 ciasteczka maślane i kilka biszkoptów ciemna bułka plus pół serka wiejskiego z warzywami kurczak z ryżem i warzywami - mały talerzyk 2 kostki gorzkiej czekolady mały lód śmietankowy

Gość Kratysosxa
No to tak: śniadanie- 2 łyżki płątków owsianych z jogurtem naturalnym(150g), łyżka otrąb, łyżka rodzynek, gruszka. II śniadanie-brzoskwinia i małe jabłko. obiad- kawałek gotowanej wołowiny, kawałek gotowanego brokuła, 2 pomidory. kolacja-100ml mleka, 2 łyżki płątków owsianych, 2 łyżki musli, pół kromki chleba. Wiem, że nie powinno być węglowodanów w kolacji, ale nie odchudzam się, tylko się staram w miarę zdrowo odżywiać.

Gość zjadłam
bułkę słodką i 2 kanapki z sałatką i pomidorem 2 talerze kapusty i kalfiora 2 kanapki z parówką i pomiderem 1 ciacho z kremem WZ-ka prince polo xxl 2 szklanki coli (zwykła nie light) może jeszcze coś zjem dziś ale nie wiem nie odchudzam sie zycie jest zbyt krótkie żeby tracić czas na diety

Gość vcxgbcvb
jogurcik naturalny talerz zupy ( dużo ziemniaków w niej) szpinak

Gość nic nic ale to nic

Gość kilmo
150 gram czipsow - obiad 150 gram rybki w sosie wlasnym z warzywami i smietanka z marchwia pora i pietruszka, ziemniaczka trzy. Barszcz bialy wlasnej roboty. Brzoskwinie. Tyle :)) Najedzona jak hohohoho Herbatke pozniej sobie zrobie :pp

Gość kilmo
zapomnialam dodac ze jadlam biszkopciki :p z mlekem 250 gram :) a to na sniadanie takie ciazowe zachciankiii ;) jakby

Gość agnieszka koko
4 parówki marsa 2 małe pizze 2 czekolady kilo śledzi a teraz własnie jem drugiego pączka no i 4 herbaty ,poł litry pepsi mały kubus,3 kawy

Gość vcxgbcvb
jogurcik natur. kefir merchewka chleb Wasa

Gość czy to duzo
galaretka z kurczaka i 2 kromki chleba malutkie chipsy 6 kostek czekolady bułka z twarozkiem i pomidorem kakao ???

rano: 2 małe kromki chleba z kotletem schabowym koło południa: trochę kaszanki z chlebem :O kiść winogron koło 16: dwie kromki chleba z szynką :O koło 19: dwie kromki chleba z serem żółtym topionym :O Kurwa ile tego chleba ??!! o zgrozo :O:O:O 😭

Normalnie nie byłabym w stanie wymienić co zjadłam,ale dziś zaczełam diete,więc... Jeden kefir 400 ml,dwie szklanki koktajlu malinowego i niezliczone ilości zielonej herbaty. A ponieważ wieczory są najgorsze..to prosze o trzymanie kciuków :classic_cool: W szafce mam ciastka,wafle i czekolade,jestem u kresu wytrzymałości :P

*4 pomidory w tym 2 z cebulką *200gr. surówki po żydowsku *1/4 słonecznika *ok.250gr. zupy warzywnej:)

Gość wczorajszy glupi dzien
mega pizze 50 cm cała to na obiad na podwieczorek hot doga z frytkami a kolacja teraz pake chipsów poijam pepsi

Gość grubaska 45kilo
2kanapki z serem z rana , popoludniu okolo 18.00 poltora nieduzego krokieta z miesem, i syta jestem:)

* kinder kanapka * serek danio waniliowy *talerz makaronu z białym serem * 2 średnie kawałki pizzy na cienkim cieście

Gość dddxx
Łyżkę siemienia lnianego z wodą, pół saszetki musli fitella, jabłko, łyżeczkę otrąb pszennych, filiżankę jogurtu naturalnego, brzoskwinię, 8 śliwek węgierek, pół fileta z soli i trochę warzyw z mrożonki na parze, surówkę z pomidorów, cebuli i papryki z bazylią i octem winnym, jajecznicę z jednego jajka i łyżki mleka ze szczypiorkiem.

Gość magdallenka
agnieszko koko : dobra jesteś!! a ja: cały bochenek chleba - 0,6kg 3 parówki 4 bułki zwykłe 5 łyzek płatków owsianych 4 plasterki szynki 200ml śmietany zupka "chińska" jedną kiłbasę smażoną w plasterkach paka chrupek 70gram pół kilo malin 4 kilo winogrona około 30 śliwek 8 jabłek 6 dużyk pierników 400 gram wafli toffi parę herbatników czekolada do tego 2 herbaty zielone, dwie tabletki wspomagajace odchudzanie - slimitin woman, i jedną tabletkę - Lida! porąbana jestem co nie??

Gość haha hehe
I TO OSTRO.

Gość a ja chyba nie potrafie
ale spróbuję śniadanie: 2 gruszki i 1 jabłko, 3 kanapki z bułek, masła, sera żółtego, serka topionego i ogórka obiad: 2 miski warzyw z makaronem a potem deser przez wielkie D, czyli: 1 deserek satino karmelowy, potem były 3 serki czekoladowe po 150 g każdy, 2 kaszki śmietankowe po 130 g, opakowanie ptasiego mleczka śmietankowego 420 g na kolacje już chyba nic nie zeżrę chociaż kto wie...

Gość DOBREEE SOBIE
czuję się jak wieprz ja 6 bananów, które kupiłam an diete bananową 2 gofry z bitą śmietaną i marmoladą, bo akurat siostra robiła 2 paczki żelków, 6 paczek sezamków, to w razie ochoty na slodkie kupiłam do tego kilka kanapek, 3 parówki połowę czekolady garść migdałów obiad normalny taki domowy zapiłam to 2 litrami soku pomarańczowgo MYSLE ZE TO PROWOKACJA. WIERZYCIE ZE TYLE MOZNA ZJESC??? A W SUMIE TU NORMALNEGO JEDZENIA NIE MA , JAKIES SMIECI. nO ALE JUZ NORMALNIE ZJESC TO JUZ PEWNIE APETTU NIE MA ALBO SIL. NO JAK MOZNA ? WIERZYCIE . ja NIE!

Gość Osiek
ja zjadłam dzisiaj 4 kanapki z sałatą,pomidorem i ogórkiem małosolnym,2 mieczki pomidorówki,3 szklanki herbatki. ;> 1 paczkę lay's 25g. i planuję jakąś lekką kolację o 18. ;>