Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

she_666

najwieksze świństwo jakie zrobilyscie np nielubianej kolezance

Polecane posty

wzielam kiedys jej zeszyt, tzn podkradlam z plecaka.. powipisywalam na calym ze jest grubą swinią (bo byla gruba:o) i wrzucilam spowrotem do jej torby:o

Gość gasegsaga
U mnie w szkole chłopakowi nasrali do plecaka ;/ żal

Gość gasegsaga
Hehe :D raczej nie :P zreszta nie wiem to było kilka lat temu ;p

Gość gasegsaga
potem zjadłam ze smakiem co nasrali :classic_cool:

Gość ewa450
na maturze z matmy zesmy podawali sobie sciąge ja nie podałam nastepnemu i ten kolega nie zdał matury ale miałam radoche

Gość heheh18stką byłam
wysłałam jej najbrzydsze zdjęcie do chłopaka który jej sie podobał i napisałam w jej imieniu ze go kocham

Gość wredna jędza
jednemu łajdakowi przerobiłam zdjęcie i wkleiłam na NK na główne klasowe i powysyłałam prywatne maile do jego znajomych, niezły ubaw miałam, nawet mi odpisywali, potem moje fikcyjne konto usunęli z powodu naruszenia regulaminu

kiedys na koloniach za namowa kolezanki wlozylysmy szczoteczke jednej dziewczyny do kibla i troche go szorowalysmy. boze jaka ja bylam glupia :-o i pozniej jeszcze wszystko tamtej powiedzialam

Gość nnnnnnnnnnm
podałam nr tel eksprzyjaciółki (która zrobila mi świństwo) na czacie erotycznym najbardziej zboczonym kolesiom. Najpierw ich troche na czacie popodniecałam, a potem oni tacy zasapani dzwonili....do niej :P tak może z 10 facetów w niewielkim odstepie czasowym. W dodatku przedsawiałam się jako ta kolezanka... do tej pory nie wie, że to ja.

Gość ale z was medy
:D dobre :D

Gość brunettkka
Ja jednej byłej koleżance dawno temu wysyłałam smsy z internetu w imieniu takiego chłopaka robiłam sobie z niej jaja. Internet był wtedy mało popularny a ona była na tyle głupia że w to uwierzyła i zerwała z nim kontakt bo myślała że to on sie z niej nabija. Wiem to od koleżanki, która wtedy z nią studiowała i jej sie zwierzyła a tamta przez przypadek mi powiedziała hehe

Gość jbkdbsfkjehbfesbfes
upppp bo ciekawa jestem

kiedys powiedzialam jej ze sie podoba mojemu koledze ktory wtedy wygladal jak antonio banderas ona sie napalila pisala do niego namietne smsy i maile, a sie potem okazalo ze mial stala partnerke, totalnie skompromitowana - ale nalezalo sie jej, ona tez mi wywinela niezly numer, bylam wsciekla

Gość dumna pani z polnocy
kiedy moja najlepsza przyjaciolka bzyknela sie y moim facetem, podpalilam jej wlosy...a miala piekne, do pasa, bujne blond.stracila najwieksza ozdobe, a ja wiare w przyjazn.

Gość ale z was świnie

Gość jak sie spiła jak świnia
i zasneła to wsadziłam jej w dupę ogórek :P

aha i jeszcze takiej jednej odbilam faceta, chociaz to wcale nie bylo tak, bo ona go zdradzala, a ja sie jemu podobalam, zerwal z nia i zaczal do mnie pisac, do dzisiaj jestesmy razem, a wszyscy sobie opowiadaja, ze odbilam go jej :)

Gość mala czarna owieczka
wyciagnelam jej z torby portfel i telefon, miala tam niezla sumke, widocznie brala kase z bankomatu wczesniej by zaplacic czynsz.potem biadolilam wraz z nia i klelam kieszonkowcow w autobusie hehehe

Gość zielone jabłuszko 2
o kurcze ale jazdy ! ja pamietam ze kiedys jak byłam mała i chodziła jakos do 1 klasy czy to jeszcze klasa 0 była nie pamietam ale poklocilam sie z kolezanką i to tak mocno. kiedy wrocilam do domu wzięłam telefon wykręciłam jej numer telefonu i naskarzylam jej mamie co ona wyprawia i powiedziałam aby dała jej kare XD

Gość Salezjanin onanista
kobiety to wredne suki:P

Gość dałam jej zdjęcie na kafeterię
powiedziałam, ze to moje i pyyłam się czy wyglądam, jak doda. Sami sie możecie domyslić co mi odpisywali :P (np. podobna to ty do chuja a nie do dody) :D

Gość a propo
czy swoje dzieci tez bedziecie wychowywac na takie śmieci jakimi sami jesteście? czy wasi rodzice to też takie bydlaki czy może wstydzą sie takich śmieci jak wy.