Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

she_666

najwieksze świństwo jakie zrobilyscie np nielubianej kolezance

Polecane posty

dziekuje !!! pieknie smiecisz a od geby tej laski to juz mam odruch wymiotny !!!!!!!!won mi stad !!!!!!!!1

Gość heheale jazda
ja umawiała się z facetem który nam obu się podobał w tajemnicy przed nią oczywiście, najlepsze jest to , ze dodatkowo ten koles miał wtedy panne

Moja kumpela opowiadała mi, że jak była w podstawówce, przefarbowała sobie włosy na ciemniejszy kolor i jej koleżanka z klasy naskarżyła wychowawczyni - przez to kumpela miała ujebane^^ No i wtedy postanowiła się zemścic, czekała na okazję kilka lat. W końcu się udało; na przerwie donosicielka rozmawiała z katechetką, która ich uczyła. Kumpela zakradła się z nożyczkami i odcięła jej końcki ogon (donosicielce, nie katechetce). Była afera na całą szkołę, kumpela została udupiona, ale do dziś powtarza, jakie fajne schodki z 'przystrzyżonych' włosów się uformowały :D

Gość skorzystam z waszych poradP
włamałam się z koleżanką, mojej koleżance której obie nienawidziłyśmy na GG i na jakiś jeszcze portal :D i pisałyśmy do ludzi takie głupoty:D wszyscy się na nią wkurzyli :D i głupie opisy ustawiałyśmy :P

Gość CZAR=OWNICA88
A JAK SIE ZEMSCIC NA FACECIE? PLZ O PORADY :d

Gość złą dziewuchą byłam
ja swojej podrzuciłam do plecaka komórkę którą ukradłam za co ta była "tylko" zawieszona na cały semestr. zrobiłam to bo mi odbiła chłopaka. wiem, głupia byłam i mam szczęście że mi się upiekło choć pewnie ona wiedziała że to mi może dziękować :/

Gość złą dziewuchą byłam
swojej koleżance

Gość kjkjlkj
nawiazalam z nia smsmy romans z innego numeru, umowilam sie na miescie a 5 minut potem napisalam cos w rodzaju "jakbym wiedaial, ze wygladasz jak tania dziwka to bym sie wcale z toba nie umowil". za co jej to zrobilam? chmasko podrywala mojego faceta

Gość no to teraz moje-
nagralam sie bylemu na poczte glosowa, tzn rozgryzlam jego kod do poczty na komorke i nagralam mu powitanie bardzo erotycznym glosem: "Hej, tu najwiekszy kutas w miescie. Jesli nie mozesz ze mna rozmawiac, to wlasnie bzykam jakas dupcie". Odsluchiwalam pozniej tych, ktorzy sie mu nagrali, he he. Ale mialam ubaw!! Trwalo kilka dni, zanim sie zorientowal. A byl i jest osoba na swieczniku i rozne szyszki do niego dzwonily ;-) Nie wierzyl, ze to bylam ja, jak mu sie pozniej przyznalam!