Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SweetChocolate

Jak sie przygotowac na studia??

Polecane posty

Gość kjhgdsflgthgtrdg
A czy na studiach mozna sie jakos wymigac z referatow, albo czytania czegos na glos? Bo ja mam jakas fobie i tych dwoch rzeczy nie moge zrobic, kurde chode caly czas zestresowana :(

Gość ngfngf
A właśnie czy pytają na studiach tak jak na lekcji :( ? czy tylko siedzi sie i słucha slucha słucha i notuje .

Gość SweetChocolate
oo dobre pytanie:)

Gość Evva..
Skoro taki temat, to ja się chciałabym was zapytac, czy ciezko bedzie dostac sie na studia plastyczne osobie, która nie chodzila do liceum o takim profilu?

Gość SweetChocolate
A jak sie ubrac pierwzzego dnia?? Bo to jest tylko jakies spotkanie w celu oprowadzenia po budynkach i potem zajecia sa a inauguracja jest dopiero 5 pazdziernika

jesli jest immatrykulacja wypada ubrac sie galowo (tym bardziej jesli rozdaja indeksy dziekani...) jesli jest normalny dzien zajec to normlanie na zajeciach jest roznie,zalezy od wykadowcy-lepiej zapytac starszych rocznikow,niekotrzy pytaja wszystkich,inni chetnich a inni sami robia zadania na tablicy

Gość Domiśka
Fajnie,że rozpoczęliście taki temat :) bardzo dużo mi pomógł, tak jak autorka też zaczynam od października studia nawet na tym samym kierunku tyle,że we Wrocławiu ;) I dokładnie na te same pytania szukałam odpowiedzi ;)