Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inga 23.

Boje się ze jednak przyjdą z dziecmi!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Inga 23.
dla mnie jednak 14 lat to za malo zey isc z os. towarzyszącą 14 lat to jak dobrze licze 2 klasa gim wiec....:D my 13 letnią córke mojej chrzestnej zapraszamy samą tzn z rodzicami i 9 letnim bratem

Gość Nathalie14
wspolczuje wam wesel - wlasnie ja tez, o jakich weselach mowa? takie gdzie alkochol leje sie strumieniami to jakas rodzina chyba alkocholikow, ludzie na poziomie nie musza duzo pic aby dobrze sie bawic

Gość Inga 23.
droga nathali 14-latko ja ie pytam czy mam zaprosic dzieci kuzynów ja juz postanowiłam ze ich nie zapraszam przeczytaj dokładnie cały temat wtedy bedziesz wiedziała o czy tu piszę. i na przyszłosc czytaj ze zrozumieniem jestes juz w takim wieku ze w szkole napewno was tego nauczyli

Gość wspolczuje wam wesel
dokładnie Nathalie14. u nas poszło bardzo mało alkoholu a na weselu obok tak się spili że aż pogotowie przyjeżdżało. U nas zabawa była przednia, z tamtego chcieli się wpraszać, że u nich jak na stypie. Do dobrej zabawy alkoholu dużo nie trzeba i dzieci też nie przeszkadzają. Chyba że ktoś chce urządzać niezłą libację.

Gość Inga 23.
dziewczyny zboczyłyscie z tematu. w moim temacie nie było ani słowa o alkoholu wiec nie wiem o czym piszecie

kurwa co to jest żeby 14 letnia smarkula wymądrzała się tutaj w tematach weselnych i pouczała dorosłą kobietę. Szoruj gówniaro do sklepu po zeszyty i ksiązki bo szkoła się zaczyna niebawem!

Gość Nathalie14
moim zdaniem takie maluchy dodaja weselom uroku, jak były dwie moje kuzeneczki (1,5 roku i 3 latka) to wcale nie marudziły a i ja miałam zajęcie, bo tą co miała 1,5 roku poszłam połóżyć w pokoju ok. 1 w nocy z 3 latką na parkiecie tanczylam do rana i wszytscy zadowoleni, dostalam z osoba towarzyszaca jednak poszlam sama....

Gość Inga 23.
a własnie nathalie14 to chyba nie jest dział dla dziewczynek w tym wieku

Gość autorko
jej dziewczyny jestem przerażona, niedługo sama wychodzę za mąż, myślałam, że znajdę tutaj jakieś miłe towarzystwo, osoby z takimi samymi problemami, ale widzę że się pomyliłam. Poziom jaki niektóre z was reprezentują jest żenujący!! jak można obrażać młodą osobę tylko dlatego że wyraziła swoje zdanie? elemele, Twoja wypowiedź jest po prostu tragiczna!!

Gość Nathalie14
te swoje cięte riposty zahowaj dla siebie, każdy ma prawo sie wypowiadac, nie pisalo prosze o wypowiedz doroslych ludzi wiec, no sorry.... o moje ksiazki i zeszyty sie nie martw

wszystko rozumiem, nie musisz zapraszac wszystkich dzieci z okolicy, trzeba zrobic dobre wrazenie, wiec zapraszasz ludzi, ktorych wlasciwie nie znasz...nie rozumiem tylko PO CO prosisz o rade skoro sama wiesz najlepiej co zrobic i juz podjelas decyzje?

Gość Nathalie14
dziewczynek? dobra spadam bo zaraz powiedz do mnie dzidzio bez jaj 14 lat to już nie ejst się dziewczynka bo nią jest się do czasu kiedy nie zacznie sie miesiączkować a po miesiączne staje sie kobietą..... DOwidzenia wam

moja wypowiedz jest zgodna z moimi odczuciami, dzieci mają znać swoje miejsce a nie wymądrzać się na każdy temat. sorry za offtop

Gość ostatni post natalki
mnie rozwalił...do kobiety w sensie dojrzałosci psychicznej i emocjonalnej to ci jeszcze baaaardzo daleko.:P

Gość Taaaa a potem na weselu
uważac na pałętające sie dzieci pod nogami bo szturchniesz takiego niechcaco podczas tańca to ryk na cały regulator...tak własnie wygląda "urok" wesel z kupą dzieciaków...bieganie, przepychanki, wrzaski itp.

Gość Nathalie14
zalezy jak dzieci sa wychowane.... mowie na jakim weselu bylam i jakie maluchy byly grzeczne

Gość O natalka jak ten
ostatni twój post zabrzmiał... cóż za patos!!!!!! :D

Gość Inga 23.
och natalie no nie wiem czy dalej mam z tobą dyskutowac ale ok. Nie jestes dorosła, jestes pod opieką rodziców, nie masz dowodu tozsamosci, no nie iwem jak mam ci to wytłumaczyc. jestes nastolatką a nie dorosła kobietą

Gość Nathalie14
Natalka to polski skrót imienia Natalia moje imię brzmi Nathalie z francuzkiego więc żadna Natalka

Gość Nie burz jej świata
ona już jest kobieta....bo przecież już miesiaczkuje...jest więc dorosła.:classic_cool:

Gość Nie burz jej świata
natalko bede do ciebie mówic jak mi sie podoba .... dorosła kobieto.:P

Gość Nathalie14
wiem ze jestem nastolatka nie sadze ze jestem kobieta dorosla w dodatku tylko mowie ze cialo dziewczynki zmienia sie w cialo kobiece z chwila pierwszej misesiaczki a emocjonalnie nadal jestem szalona nastolatka

Gość Inga 23.
acha no tak masz miesiączke jestes dorosła:D

Gość Proponuję podszkolić się
jeszcze w języku polskim ale nie za pomoca "francuZkiego" słowniczka. :classic_cool:

Gość jestes szaloną nastolatką
??? a jak sie ciebie czyta to widac raczej twoje sztywniactwo.:P

Gość Nathalie14
co innego na forum co innego jak gdzies idziemy paczka

Gość oto jaaaaaaaaaa
ludzie opanujcie sie, przeciez jakbym np ja miała zaprosic kuzynostwo z dziecmi to z mojej strony by było chyba 200 osób... a w ogóle nie zaprosic kuzynostwa to tak nijako, więc niew eim co to za bulwersacja , że bez dzieci, ciekawe jak zbulwersowane panny zapraszały ( o ile one same mają męża )

Gość Czyli nie znasz kafe
tu powaga jest niewskazana. :P

Gość Inga 23.
widzicie i francuZka Natalka 14 latka rozbawiła całe towarzystwo:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D

Gość Nathalie14
tak szcczerze to autorka nie zaprosila bo ja nie stac to powinnas zadzwonic i powiedziec wprost ze nie masz tyle kasy zeby az tyle dzieci zaparszac i po sprawie, a po co komu slub po slubie ludzie stja sie monotonni najlepiej korzystac z zycia ale to moje zdanie wiec ja uz uciekam nara