Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotek1985

Facet nie pies.Na kości nie poleci

Polecane posty

no i powiedziane w końcu ok ja sie nie będę wymądrzać już ale coś w tym jest dawno temu był to synonim dobrobytu hmm a teraz no tak przykre stwierdzenie "kapusta,ziemniaki i jasne pieczywo są najtańsze"

no cóż masa osób ucieka w słodycze chipsy jak im źle ja tam wole komedie oglądać ;) ze słodkim kończe bo sie wystraszyłam ,że cukier osłabia kości ,podobnie jak kawa niszczy magnez no i jeden rodzaj cukrzycy jest z nadmiaryu spożywania cukru ,że po prostu trzustka się strasznie męczy

Gość mwojcik
ani na kosci ani na cielencinke ani słoninke ani na jałowice ani słoninkę facet ma dość chorych kobiet

mwojcik ani na kosci ani na cielencinke ani słoninke ani na jałowice ani słoninkę facet ma dość chorych kobiet a co z baraninką jagnięcinką kozinką a nawet mięskiem z kangura i dziczyzną sarniną itp... ja też powoli zaczynam mieć ich dość ech...

dobra spadam za piękna pogoda dzisiaj by marnować dzień u mnie świeci słonko i 20 kilka stopni pogoda cudna ;) może nawet pojadę nad wode ;) pozdrawiam lece papa

Zależy do masz na myśli, kiedy piszesz, że jakaś kobieta to same kości. Jedna przy wzroście 170 i wadze 45kg wygląda jak szkieletor, a inna może mieć biodra, spory brzuszek i biust ;)

Gość no 45 kg przy 170cm
wzrostu raczej bedzie koscista a nie z zaokragleniami.:O

Gość Zadbanie to
m.in. dbanie o sylwetkę.

Gość A ja tam wolę
troszkę większe

Gość jgjggjjjggjj
Jeśli jest do wyboru gruba i chuda - wolę chudzą. Zawsze może nabrać tych 5 kg i wyglądać zjawiskowo :P

Gość JA zawsze mam racje
O nieeeeeee!!!!!!!!!!!!! Pusia powróciła!!!!!!!!!!

Gość to raczej nie Pusia
ona pisze o kobieco zbudowanych dziewczynach i anorektycznych tipsiarach w swoim charakterystycznym stylu.:P

no i sie zebrało u mnie na burze kurde mole ;) błagam nie straszcie pusią tak czasem misie wydaje że zielony i pusia to jedna i ta sama osoba jak traficie na jakiegoś takiego posta zróbcie porównanie ;) to się ciągnie latami chyba

Jesteście durne i tyle !!!!!!!!!! jeżeli facet patrzy na modę i tylko na wygląd wart jest was ......... jeżeli kocha się drugą osobę sam wygląd nie ma takiego znaczenia poza tym naturanie jest sprawiedliwa ktoś jest szczupły bo dostał to w darze i ma takie geny inny nie !!!! niedobrze się robi jak was czytam

Gość coheed trochę przesadzasz
geny genami ale otyłość to w wiekszosci przypadków wina nas samych, naszego odżywiania sie i stylu życia. Poza tym dajcie spokój juz z tymi facetami - chcę sie sama sobie podobać a podobam ise sobie szczupła (nie mlić z chudością).

coheed Jesteście durne i tyle !!!!!!!!!! jeżeli facet patrzy na modę i tylko na wygląd wart jest was ......... jeżeli kocha się drugą osobę sam wygląd nie ma takiego znaczenia poza tym naturanie jest sprawiedliwa ktoś jest szczupły bo dostał to w darze i ma takie geny inny nie !!!! niedobrze się robi jak was czytam masz racje ale sie tak nie irytuj bo nie ma o co ja podejrzewam,że to smutna pusia albo zielony napisali sporo postów a kotek jest autorem ale dwie początkowe jej wypowiedzi sobie zaprzeczają o gustach sie nie dyskutuje pozdr

Gość ta cała pusia
według mnie wcale nie jest puszysta - za zadanie ma wlasnie osmieszac swoimi tekstami osoby otyłe.

Gość też bym sobie poszła
ale u mnie zimno, leje i wieje.:O

Gość a no pies ale na baby

Gość Smótna pusia
ja jestem gruba i żaden facet mnie nie chce

Gość Bbbbe
Myślę, że 90 procent facetów chicałoby dziewczynę SZCZUPŁĄ I ZGRABNĄ, ani nie chudą ani nie grubą. Gdy do tego dziewczyna ma ładną twarz, zgrabną pupę i biust powyżej B, to fizycznie jest to już cudo.

Gość gabi..17
a ja myślę, że dla facetów liczy się co innego facet weźmie każdą, którą na niego poleci, pójdzie mu do łuszka

też mam wielkie dupsko:O więc jak dla mnie może być prawda:P

Gość do łóżka raczej
absolutnie sie nie zgadzam jakem facetem powiem prawdę my wolimy jak jest za co złapać a nie H,,,,,a na kościach połamać tylko prawie żaden nie chce się do tego przyznać jak młodzi to śmieją się z puszystch kobiet a potem sami taką na zonkę biorą

Gość tylko ciężko złapać reką
100 kg czy więcej zywej wagi.:o

Gość puszysta to możebyć siersc
kotka a człowiek jest gruby/otyły! :O

Gość htehyethet
mój pies lubi kości :) Sarunia moja :)