Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotek1985

Facet nie pies.Na kości nie poleci

Polecane posty

Chude jest piękne! grube też jest piękne! nie dyskryminujmy NIKOGO!!!

Gość ani chude ani grube
tylko szczupłe - nie popadajmy w skrajności:P

dla "grubasów" kazda kobieta wygladajaca lepiej od nich to szkielet ktory nic innego nie robi tylko liczy kalorie. I dla nich kazda to anorektyczka. Nie wazne czy wazy 50 kg, 55 kg czy 60 kg. Jesli one waza 80 to te szczuplejsze i tak sa wychudzone. I nikt mi nie wmówi, ze grube kobiety nie chca miescic sie w rozmiar 36...

Ktoś wcześniej napisał że na grubasa nie można powiedziec złego słowa bo się obrazi... ale na osobę chudą już można?? ile razy slyszałam, że wyglądam jak wieszak na ubrania, nie wiecie jak to rani... najczęściej słyszałam to od grubszych koleżanek..oczywiście:D które zazdrościły mi urody i powodzenia wśród płci przeciwnej :P ale gdy ja odgryzłam się takiej jednej to juz było wielkie oburzenie wśród znajomych.... no bo ona jest gruba i nie wolno jej obrażac.. a ja powiem tak, nie wolno nikogo obrazac, każdy jest jaki jest, chudy, gruby, rudy, piegowaty...każdy jest piękny!

Facet poleci na to,co akurat będzie w stanie złapać zanim to ucieknie na drzewo.Za pokretnym myśleniem i spaczonym gustem faceta nie trafisz.

Smótna pusia ja jestem gruba i żaden facet mnie nie chce zielony zawsze pisałeś przez u otwarte smutna nierozumiem;)

Gość Nicole Kidman
www-umieramy-pl/?NDk1OQ== Rozwiąż test,składający się z 30 pytań i poznaj największą tajemnicę Twojego życia! Zobacz jakie stronki są w opisie na moim gadu-gadu!!! Tylko uważaj,bo możesz być w szoku...!!! (żeby to sprawdzić dodaj mnie na chwilkę do swoich znajomych,a później-jeśli chcesz-wykasuj:).Mój numer GG: 16033578 Sprawdź to,żebyś później nie żałował/a!!! Po prostu nie będziesz wiedział/a,co robić z zarobionymi w tak łatwy i lekki sposób pieniędzmi! Tylko nie rzucaj odrazu swej dotychczasowej pracy:),choć wiem,że będzie Cie kusić ku temu! A na dodatek poznasz swą największą tajemnicę!!! Naprawdę warto!

Gość marokanski sklep
Zapraszamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... Niepowtarzalne elementy wystroju wnetrz i ogrodow ... www.marokostyle.com

Gość Roman N
"Facet nie pies.Na kości nie poleci". Popieram! Chude laski są obleśne bleee :/ W ogóle mają nasraneeee... Dziewczynie kiści wystają a ona ma wyrzuty sumienia bo cukierka wpierdoliła... :/ Coś obrzydliwego feee

A mi się przypomniało takie przysłowie : " Facet nie pies na kości nie poleci, ale tez nie sikoro by słoninę wpierdalać " No i tak cała prawda Takie się facetom podobają : Cycki ma ? - ma , talia wcięta jest ? - jest , Wystają żebra - nie http://i.pinger.pl/pgr61/e70d7234001b1b464ffecccf ale wmawiajcie sobie dalej

No i to nie są wychudzone laski, takie w sam raz, bo pomiedzy tymi skrajnościami o których mówicie, sa jeszcze inne wagi. denerwuje mnie, że ludzie tylko ze skrajnosci w skrajność wpadają

Gość gość
poleci poleci- niestety facet to facet i nie wazne ze chuda, szczupła, grubsza, z lekka nadwaga- pojdzie z kazda, byle nowa była.Taka prawda

Gość mimimiii
Pojęcie chuda-gruba jest bardzo niejednoznaczne. To co dla jednego jest za chude dla kogoś innego może być za grube... Ja swego czasu byłam w bardzo głupiej sytuacji, bo przy wzroście 164 ważylam 50 kg. Nosiłam rozmiar 34, rzadko 36, stanik 75B. Wymiary powiedzmy 85-68-90 Brzuch miałam płaski, niewielkie ale jednak odznaczające się piersi i dosyć jędrny tyłek, a także chude nogi, zwłaszcza w łydkach. Powoli juz zaczynałam głupieć od opinii na temat mojego wyglądu, bo nie wiem dlaczego każdy chciał koniecznie mówić mi co myśli o mojej figurze, no i co... Jakieś 67-70% osób zgodnie twierdziął, że jestem za chuda, że jakbym tak ważyła 4-5 kg więcej to bym wyglądala lepiej zdrowiej itd. Mój facet natomiast zawsze miał zamiłowanie do dziewczyn bardzo szczupłych (na granicy wychudzenia) czyli właśnie te przysłowiowe "kości" i okazało sie, że uważa mnie za pulchną, że mogłabym trochę schudnąć. Czulam sie ze sobą źle, zewsząd wieczna krytyka, wpędzanie się w dołki i zero pomyslu co by tu zrobić :) Najważniejsze to żeby podobać się sobie, bo wtedy ma się większą pewność siebie a to jest właśnie sexy :)

Gość gość
ja jestem troszke przy sobie ale mój facet mnie uwielbia kocha i mowi że strasznie go podniecam

Gość gość
Ja mam 162 cm ważę 67 kg, wymiary 104 biust, 62 talia, 89 biodra i w takim układzie co jestem? Gruba czy chuda? Żebra mi wystają, aż strach się przed kimś rozebrać, za to biust mam D/E. Liczy się wygląd, a nie waga. Chyba jesteście wszyscy bardzo młodzi, bo koło 25-30 lat wygląd schodzi na dalszy plan i inne wartości w partnerze stają się najważniejsze. Sama widzę po kolegach-w wieku 20 lat śmiali się z grubych dziewczyn, a teraz wielu z nich taką ma i patrzy jak w obrazek. Najlepszy był kolega, który za żonkę wziął bardzo szczuplutką, wręcz anorektyczną dziewczynę, bo nie znosi tłuszczu, po 2 ciążach dziewczyna przytyła do ok 100 kg (dzieci w odstępie roku) i co ma ją rzucić? Chuda może przytyć, gruba schudnąć- to nie jest trwałe, dlatego trzeba patrzyć na charakter, bo on się nie zmieni. Współczuję, jeśli ktoś bierze sobie partnera tylko z powodu wyglądu. Upodobania powinny być na dalszym planie i każda znajdzie swojego wielbiciela i chuda i gruba. Nie wiem po co ten bój między Wami, uwierzcie mi chłopów starczy dla każdej ze stron.