Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

Gość
On nie potępia autora za kalectwo ale was za nieszczerą litość.

Gość Kibariyeeeee
A wasza szczera litość jest po prostu brakiem wiary.

Gość nie wiem na co cierpię
ale Ty z pewnością masz problem z infaltylnością skoro oglądasz bajki - jak widać po Twoim nicku (sprawidziałam w google grafika) Sylwia

"Ale ty popadasz w skrajność i ta skrajność właśnie mnie śmieszy " Na czym polega moja skrajność? Nie piszę mu przecież, że nie ma szans na dizewczynę ale że ma o wiele trudniej i nie ma się co oszukiwac, że nie ma to znaczenia. 🖐️ "Nie rozumiesz mojego systemu wartości, za to twój jest cholernie ubogi" Ubogi system to taki, w którym na partnera chce się mieć kogoś atrakcyjnego fizycznie? :o🖐️ "wszyscy już wiemy, że potępiasz autora za kalectwo, a mnie i inne osoby, które nie uważają tego za problem, także, więc mozesz już iść się powymądrzać na inny topik" Jedyne co wszyscy wiedzą, to fakt, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. :classic_cool:🖐️ Po co miałbym potępiać za coś czemu ktoś nie jest winny? :o🖐️ Potępiam jedynie osoby, które piszą, że nie ma to znaczenia ogólnie. 🖐️ Może dla nich faktycznie nie ma, lecz dla większości jednak ma, więc po co oszukiwac chłopaka? 🖐️

Gość Kibariyeeeee
szczera ocena* mialo byc :P

Prawiczek przynajmniej nie jest hipokrytą w odróżnieniu od pocieszających autora kobiet. Co innego ładnie gadać a co innego w realnym świecie żyć z cżłowiekiem na wózku. Autora nikt tu nie gnoi - mimo wrażenia, które mogę robić jestem osobą, która ma w sobie dość duże pokłady empatii . Dlatego też uważam, że lepiej dostać raz a porządnie i pozbyć się złudzeń niż dostawać lżej a regularnie przez całe życie.

"masz problem z infaltylnością skoro oglądasz bajki " Co za rożnica z czym my mamy problem? 🖐️ Jakiekolwiek by one nie były, mamy tego świadomość i wiemy, że zmniejsza drastycznie naszą atrakcyjność. :classic_cool:🖐️

Gość
"A wasza szczera litość jest po prostu brakiem wiary." Wiary w co? :P Sylwio To nie bajki tylko Anime. Naucz się odróżniać tępa pizdo.

Gość miłka19a
W pełni popieram chłopaków!!! Czy któraś sobie z Was wyobraża seks z niepełnosprawnym?Bo ja NIE!!!

Gość Kibariyeeeee

Gość
Spójrzcie prawdzie w oczy. Tutaj każda go pociesza natomiast w prawdziwym życiu każda chłopaka odrzuca czyli jednak coś tu jest nie tak.

Gość Kibariyeeeee
A ja tak :P Troche bierny wprawdzie ale lepsze to niż nic :P

"Spójrzcie prawdzie w oczy. Tutaj każda go pociesza natomiast w prawdziwym życiu każda chłopaka odrzuca czyli jednak coś tu jest nie tak." Czytając wypowiedzi kobiet na tym forum jakoś mnie to nie dziwi.

"ale lepsze to niż nic" Ten tekst na pewno podniósł chłopaka na duchu. :D🖐️ Problem w tym, że u atrakcyjnych dziewczyn nie konkurowałby z niczym, tylko z innymi, zdrowymi facetami. :P🖐️

Gość Beatkaa85
Widzę, że i ja muszę w końcu zabrać głos.Od 10 lat jestem z tym samym facetem, który podbnie jak autor tematu cierpi na rozszczep kręgosłupa.Poza tym, że jest wspaniałym facetem, to seks z nim jest cudowny.Oczywiście trzeba trochę kreatywności przy pozycjach bo nie każdą możemy zastosować, ale jest mi z nim tak dobrze w łóżku, iż nie wyobrażam sobie lepszego partnera.Skupia sie przedewszystkim na mnie, a nie na sobie i to jest właśnie TO.W maju bierzemy ślub.

Gość klaudia18mielno
100% racji BEZEDURY I PRAWICZEK. Związek z niepełnosprawnym wymaga wiele wyrzeczeń i jest po prostu nieopłacalny dla drugiej strony.

Gość autorze
dziwie ci sie strasznie że założyłeś topik akurat na tym forum . Przecież wszystkie te negatywne opinie pochodza od niedojebanych zdzir, prawiczków bądź tak zwanych "no life" ludzi reczywistość nie zupełnie inna.

adrian napisalesze gruba tak ale z checia odchudzania, a z otyloscia spowodowana choroba? bez mozlnosci odchudzenia sie? a z osoba z zezem nieuleczalnym? jest malo prawdopodobne aby ładna dziewczyna bez wady wybrała Ciebie, jest to dołujące, ale osoby z wadami np. z jakąś z tych ktore opisałam też szukają partnera podobnie jak i TY, szukaj wsrod dziewczyn nie idealnych, ślicznotka bez wad to racze4j nierealne dla ciebie tak jak dla otylej dziewczyny przystojniak

psychodemolka - oprócz niewielkiej wady wzroku, nie mam innego uszczerbku na zdrowiu, a mim to facet na wózku na u mnie tak samo równe szanse, jak każdy inny facet, więc może według ciebie są małe szanse, żeby autor spotkał ładną, zdrową dziewczynę, ale jednak są. To naprawdę nie jest żadna przeszkoda, przynajmniej dla mnie. I nie okazuję litości ;) żadnej, ponieważ autor nie powinien czuć się poszkodowany tylko dlatego, że jest na wózku, a wy ciągle dajecie mu do zrozumienia, że jest przegrany - pewnie tak samo jak wy, kafeteriusze, prawda? to głównie kieruję do prawika, który dość gęsto wylewał swoje żale na tym forume :classic_cool:

O jakich chorobach powodujących nieuleczalną otyłość mówisz?Nie znam takich.Otyłość może być spowodowana złym wpływem leków, ale od tego są lekarze by je zmienić.Nieuleczalna otyłość to wymówka tych, którzy nie potrafią utrzymać dieta.Jeśli się mylę to przepraszam. A to, że dziewczyna ma zeza to mnie to wali.Może być Miss World a 10 dni później stracić nogi i półtwarzy w wypadku.Wystarczy, że o siebie dba, a otyłość w 99% przypadków jest skutkiem obżarstwa

Gość dfbgmn nbvcxcc
do Adrian: nie martw sie , moim zdaniem jezeli dziewczyna jest wartosciowa to na pewno nie bedzie jej przeszkadzac Twoja choroba:)A takimi tekstami jak "jak sobie to wyobrazasz" czy cos w tym stylu sie nie przejmuj.Widocznie taka dziewczyna na Ciebie nie zasluguje...

Prawda jest brutalna, niepełnosprawni zwykle mają po 5 cm w gatkach i seks z nimi to porażka.Tak mówiła mi kolezanka, która kochała się w dyskotekowym kiblu z jakimś kolesiem na wózku. Adrian ma pewnie tyle samo więc nie łudzcie się laski.

Gość dfbgmn nbvcxcc
ps zapomnialam dodac ja tez jestem dziewczyna :P i mi czyjas choroba by nie przeszkadzala:) Taki czlowiek mialby takie same szanse u mnie jak inni:P

Gość Dziewczyny pocieszają a
żadna z nich nie zdecydowałaby się na taki zwiazek.No chyba że są zdesperatowanymi kaszalotami:D:D:D:D

Nie jestem ani jednym, ani drugim, a jednak zdecydowałabym się na taki związek :D Widać, kto tu ma płytkie myślenie, skoro dla was człowiek na wózku jest przegrany. Nic tu po mnie, spadam Autorze, raz jeszcze to napiszę: głowa do góry, bo nie każdy ma płytkie myślenie.

Gość dfbgmn nbvcxcc
Dziewczyny pocieszają a: nikt nikogp nie pociesza, a Ty wiesz co przyjdz tu za jakis czas i przeczytaj co napisalas zeby zobaczyc jaka pusta/y jestes i co soba reprezentujesz bo moim zdaniem nie zaslugujesz na to zeby z kimkolwiek byc niepelnosprawnym lub pelnosprawnym. I to pewnie Ty jestes tym kaszalotem o ktorym tak mowisz bo sa ludzie dla ktorych liczy sie cos wiecej niz wyglad. Zycze powodzenia i wspolczuje Ci ... naprawde

"Widać, kto tu ma płytkie myślenie, skoro dla was człowiek na wózku jest przegrany." Najwyższa pora nauczyć się czytać ze zrozumieniem. 🖐️ A co ma bycie przegranym do bycia nieatrakcyjnym, jako facet? Czy ktoś mu pisze, że nie ma szans nic w życiu osiagnąć? 🖐️ Piszemy tylko o jego zmniejszonych szansach na związek, co jest faktem ale niektórzy bedą zaprzeczać, najlepiej podając przykład jakiejś tam koleżanki, która niby w takim związku jest. 🖐️

"I to pewnie Ty jestes tym kaszalotem o ktorym tak mowisz bo sa ludzie dla ktorych liczy sie cos wiecej niz wyglad." Niepełnosprawność to nie tylko wygląd, to także ograniczone możliwości cieszenia się życiem. 🖐️ Ponadto nikt nie neguje faktu, że komuś to może faktycznie nie przeszkadzać. Pytanie tylko ile jest naprawdę takich dziewczyn? Jakoś do tej pory życie pokazało autorowi, że jest inaczej niż tu piszecie. 🖐️