Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeża mamusia

niechęć do seksu po ciąży

Polecane posty

Gość świeża mamusia

przed ciąża wrecz uwielbialam seks, bardzo kocham swojego meza, 7 miesiecy temu urodzilam coreczke i trach! nie moge sie zmusic do seksu! czuje do tego niechec, w ogole nie mysle o seksie, nie potrzebuje tego robic dodam ze nie mam problemow ze swoim cialem, udalo mi sie juz schudnac czy to oznacza ze dolaczylam do podobno sporej grupy zon, ktore nie potzrrebuja seksu? nie chce tak, ale teraz na mysl o seksie robi mi sie niedobrze to minie czy juz mi tak zostanie?

Gość Ja tez sie boje
ze tak bedzie i mi tak zostanie psycha ludzka jest dziwnie pojebana ;P

Gość najlepiej to nie zostawiać teg
o problmeu i pogadać chociażby z psychologiem może masz jakąś blokadę po ciąży i porodzie i mimo że chciałabyś mieć ochotę na seks to jej nie ma najgorsze to olać problem i zostać mamuśką której już seks nie potrzebny, a mąż niech sobie zawiąże na supełek

Gość świeża mamusia
to jest fizjoloigczne z tą niechęcią? to kobiety tak po prosu maja? boje sie ze maz znajdzie sobie kochanke

Gość helka nn
a moze pomimo oporu mu dac 10 minut przyjemnosci :)

Gość wrzesniowa mamuska
mi zostaly 2tyg do rozwiazania a od poczatku ciazy nie mam ochoty na seks, przez piew\rwsze miesiace dreczyly mnie mdlosci i wymioty pozniej seks mnie bolal wiec unikalam go jak ognia. zeby nie ranic meza i go zaspokoic czasem ulegalam ale na codzien stosowalismy milosc francuska i bylo dobrze

najlepiej porozmawiac z mężem, później psychologiem lub seksuologiem. nie bagatelizuj problemu, bo problemy przemilczane nie znikną, a wrcz przeciwnie będą się piętrzyc. nie każda kobieta tak ma! ja np miałam ochotę na seks już ok 4-5 tygodni po porodzie. i to nie zawsze zależy od tego czy poród był łatwy i szybki czy długi i bardzo bolesny, bo ja zaliczam sie do tej drugiej grupy a i tak ochotę odzyskalam bardzo szybko.

Hehe :D A ja jestem 3 tygodnie po porodzie a od drugiego dnia "mi się chce"- nie moge się powstrzymac i tydzień temu wprowadzilismy lekkie gierki,a jak tylko lekarz sie zgodzi- zaczynamy normalną zabawę :D